eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kızlaaar ben geldiiiiim :))) Bebişimi de aldım geldim. Anlatayım mı şöyle uzuuun uzun? :))) Sabah gittik, ben yine müthiş bir enerjiyle gittim. doktorumla bulultuk bu defa öncekinden çok farklı geçti transfer işlemi. hem çok çok hızlıydı hem çok eğlenceliydi. ben başlamadan doktora dedim ki nolur aranızda embriyonun bırakıldığı yerle ilgili yorum yapmayın, ben sizin aranızda konuştuklarınızı kafamda kurup senaryolar yazıyorum sonra dedim. bu defa da güzel yorumlar yapıyordu doktorum ama ben onları duymak istemedim kulaklarımı ellerimle tıkadım işlem sırasında:)) adam manyak demiştir kesin bana. ama öyleee. böyle herşey daha güzel. embriyonun fotosunu da vardiler yine zarfla. onu da açıp bakmadım, kaldırdım bir yere. en yakın arkadaşımın halası benim düşürdüğüm bebeğim için o zaman hırka örmüştü. o hırkayı yanımda götürmüştüm anneme. totem yaptım gece pijamamın altından göbeğimin üzerine seriyorum hırkayı öyle uyuyorum :)) bir de mevlit kandiline denk geldi ya, ekstra bir ferahlık geldi bana :)) Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. ben elimden geleni yapıyorum. maddi manevi ne gerekiyorsa yapıyorum, gerisi Allahımın taktiri. İnşallah bizi boynu bükük bırakmaz bu yolda. Test tarihim 2 şubat cumartesi.

Dualarınız ve iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. sizi yanımda hissetmek bana güç veriyor.

Havinim çok sevindim canım benim herşeyin yolunda gitmesine. İnşallah başaracağız bu defa. takıl peşime :))

Hkerecim prenses haberine çooook sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallahhh.

ayşecim rahat dur kocanla kavga etme bak :)

demetim sana da iyi şanslar canım, tedavin devam ediyormuş, perşembe opun varmış. güzel güzel yumurtaların olur, güzelce döllenirler ve bebek olarak kucağına gelirler inşallah vakitlice...

hepinizi öpüyorum. buralardayım ben görüşürüz.

mirage canım transferinin güzel geçmesine çok sevindim moralininde yüksek olmasına rabbim bu sefer inş bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını dokuz ay seni hiç bırakmamasın ve dokuz ay sonra bebişini kucağına alırsın inş

canım inş bende çarşamba nasipse herşey yolunda giderse transferim için belkide geri sayıma başlarım inş hepimiz rabbiminde izniyle peş peşe pozitif alalım rabbim hepimizin kucağını hayırlısıyla sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla doldursun inş

Hkere canım benim prensesin hayırla sağlıkla bereketle gelsin sana çok sevindim:))) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Demet seninde opun olmuş manşallah güzel yumuşların olmuş. Hayırlısıyla transferinde güzel geçsin:))))))))

Havinim canım çok sevindim:)))))))) Ne güzellll seninde az kaldı beklerinle kavuşmana:))))

Mirage ne güzel geçmiş transferin merak ediyordum seni moralini yüksek tut şeker bebişinle bol bol sohbet et sımsıkı tutunsunlar inşallahhh bırakmasınlar seni:)))

Ayşegül canım sende aradığın evi biran önce bul yerleşte tedavinde sitresin olmasın inşallah seninde az kaldı ne güzel topik pek hareketli manşallahhhhh:))

Mervecik kedicik boyacı asil ve diğer arkadaşlar hepinizi çokkkk öpüyorum:)))umarım sizlerde iyisinizdir.

yuks canım inş öyle olur rabbimin izniyle herşey çarşamba belli olacak inş rahim kalınlaşmaya devam eder hayırlısıyla bende alırım bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme

inşallah havinim güzel yürekli anne adayım herşey yolunda gitsin. hamile kalmanı canı gönülden istiyorum Allah yardımcın olsun canım.

Allah senin mucizeni 9 ay 10 gün sonra doğumda ayırsın senin bedeninden.Allah yardımcın olsun.

ayşe canım inş canım bebişlerimi göbüşüme alınca dokuz hiç bırakmazlar beni dokuz ay sonra da sağlıkla kucağıma alırım

canım hep duamdasın rabbim sanada hayırlı kapılar açsın rabbim daha fazla bekletmesin seni inş

selam kızlar nasılsınız bnim değerim 10.8 den bugün 20.6 olmuş yükseliyor ama doktorum bugün hiç umutlu konuşmadı ağrılarım çok ayaklarımın ağrısından gece uyuyamadım kasık ağrım birazda olsa azaldı
bugün doktoruma normal mi diye sordum hayır dedi sabahtan beri napacamı bilemdim acaba hareketsiz kalınca kas ağrısı felan mı diye düşünüyorum bi fikri olan varmı bebeğim zorda olsa tutunmaya çalışıyor kanama olcak diye çok korkuyorum allahım sana emanetiz koru bizi

feriha canım çok sevindim rabbim değerinin kat kat katlanıp bebişinin sağlıklı gelişmesini naisp eylesin rabbim bu kadar fedakarlığının mükafatını hayırlı evlat olarak sana nasip etsin

mirage hayırlı olsun tekrar canım.. inş. bu son tedavin olacak.. sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.. Allah yardımcın olsun.. 2 şubata da bişi kalmamışş.. bnmde o gün direksiyon sınavım var seni düşünmekten arabayı süremezsem yandık :)

havinim çok sevndm canım inş. çarşamba istenilen kalınlığa ulaşmış olur. bir an önce alırsın friogonu önce göbeğine sonra da sağlıkla kucağına inş..

ferihacım değerin artıyor ne güzel.. ama bu işin en kötü yanıda bu elden hiç bişi gelmemesi sadece bekliyoruz maalesef.. inş. dahada yükselecek değerin merak etme..

yukscum beni sormuşun canım iim şükür işte vakit geçiriyoruz bir yaramazlık yok ..

ayy bende regl mi olcam nedir huysuzluğum üstümde.. abdest alıyorum kaçtı die ona bile sinirleniyorum :KK43:

boyacı canım doktorum dedi zaten kalınlaşma iyi gidiyo herşey yolunda inş çarşamba istenilen kalınlığa gelmezse önümüzde süre var dedi ilaçların dozunu arttırırız istenilen kalınlığa hayırlısıyla gelir dedi inş herşey bu sefer yolunda gitsin rabbim bebişlerimi hayırlısıyla önce göbüşüme dokuz ay sonrada kucağıma almamı nasip eylesin rabbim daha fazla evlatsızlıkla imtihan etmesin biz aciz kullarını

çok sevindim canım inşallah bu topik hep bebişleri alacak bu sefer kucaklara...beni hala aramadılar bekliyorum

demet canım yumoşlardan haber çıktımı merak ettim inş güzel güzel döllenip bölünmeye başlamışlardır

canım inş bu sefer rabbim hepimizin tedavilerini son tedavi eyler hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

kız ben haremi seyrettim çok komikti stres yapacak hiç birşeye tv bakmıyorum

ben sevemedim bir türlü haremi ya.

korkma canım sorun çıkmadan olacak transferin. nar suyu içiyo musun? benim midemi çok bulandırdı ama zorla içtim 2 kere, işe yarıyor diyorlar. transferden 4 gün önce 8 mm'ye yaklaşmıştı benim rahim kalınlığı.

ben sevemedim bir türlü haremi ya.

korkma canım sorun çıkmadan olacak transferin. nar suyu içiyo musun? benim midemi çok bulandırdı ama zorla içtim 2 kere, işe yarıyor diyorlar. transferden 4 gün önce 8 mm'ye yaklaşmıştı benim rahim kalınlığı.

canım hani derlerya sütten azım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum ben nar suyu değilde bol bol nar yiyom meyve suyu içamiyom ben ondanda bol bol nar yiyom ender saraç zaten nar veyahutta günde 2 bardak nar suyu diye tavsiyede bulunmuş küründe bende direk narı yiyom canım busefer rabbimin izniyle rahim kalınlaşmam iyi başladı diğerinde tedavim iptal edildiğinde şuandaki kalınlıktaydı zaten rabbim hepimizin muradını biliyo rabbim hepimizin duasını kabul buyursun inş bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsun rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin

sevgili topiğimin sevgili güel anne adayları bugün kontrolum vardı ve şimdi eve girdim ve sizinle paylaşmak istedim şuanda herşey yolunda rahim kalınlaşmaya başlamış ve doktorum dediki 6mm geçince kalınlık transferide ederiz herşeyin hayırlısı çarşamba kontrolum var o zaman daha netleşir transfer günüm rabbim bu çektiklerimizle bırakır inş bende hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alırım rabbim tedavide olanların tedavilerini son tedavileri eylesin benimde inş tedavilerimizin sonunda bizde bebişlerimize kavuşuruz
canımcım ne güzel haber inşallah çarşambaya kadar istenen kalınlığa ulaşır da sende bebişini alıpta gelirsin bir an önce...
Kızlaaar ben geldiiiiim :))) Bebişimi de aldım geldim. Anlatayım mı şöyle uzuuun uzun? :))) Sabah gittik, ben yine müthiş bir enerjiyle gittim. doktorumla bulultuk bu defa öncekinden çok farklı geçti transfer işlemi. hem çok çok hızlıydı hem çok eğlenceliydi. ben başlamadan doktora dedim ki nolur aranızda embriyonun bırakıldığı yerle ilgili yorum yapmayın, ben sizin aranızda konuştuklarınızı kafamda kurup senaryolar yazıyorum sonra dedim. bu defa da güzel yorumlar yapıyordu doktorum ama ben onları duymak istemedim kulaklarımı ellerimle tıkadım işlem sırasında:)) adam manyak demiştir kesin bana. ama öyleee. böyle herşey daha güzel. embriyonun fotosunu da vardiler yine zarfla. onu da açıp bakmadım, kaldırdım bir yere. en yakın arkadaşımın halası benim düşürdüğüm bebeğim için o zaman hırka örmüştü. o hırkayı yanımda götürmüştüm anneme. totem yaptım gece pijamamın altından göbeğimin üzerine seriyorum hırkayı öyle uyuyorum :)) bir de mevlit kandiline denk geldi ya, ekstra bir ferahlık geldi bana :)) Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. ben elimden geleni yapıyorum. maddi manevi ne gerekiyorsa yapıyorum, gerisi Allahımın taktiri. İnşallah bizi boynu bükük bırakmaz bu yolda. Test tarihim 2 şubat cumartesi.

Hkerecim prenses haberine çooook sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallahhh.
miragecim çok sevindim ne güzel stressiz geçirmişsin Rabbim bu sefer nasip etsin hamişliği:KK49: ne zaman test günü canım, inanki o heyecan bende de var çok sabırsızlanıyorum senin kadar olmasada, benimde prensesim geliyor bıcır bıcır inşallah... amin canım Allah razı olsun
Hkere canım benim prensesin hayırla sağlıkla bereketle gelsin sana çok sevindim:))) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
yukscum canım çok teşekkür ederim amin duaların için cümlemiz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım canımcım

hkere canım hoş geldin nasılsın çık yukarlara aşşağıdan bakma öyle

kuzum anca okudum yazılanları nasılsın bakayım, kayınvalidemi bıraktık bugün kardeşimi aldık diğeri derslerden dolayı gelemedi, akşamda misafirlikteydim yeni geldim

canımcım ne güzel haber inşallah çarşambaya kadar istenen kalınlığa ulaşır da sende bebişini alıpta gelirsin bir an önce...

miragecim çok sevindim ne güzel stressiz geçirmişsin Rabbim bu sefer nasip etsin hamişliği:KK49: ne zaman test günü canım, inanki o heyecan bende de var çok sabırsızlanıyorum senin kadar olmasada, benimde prensesim geliyor bıcır bıcır inşallah... amin canım Allah razı olsun

yukscum canım çok teşekkür ederim amin duaların için cümlemiz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım canımcım

canım çarşamba ilk baraj bakalım kalınlaşma nasıl devam edecek doktor dedi zaten şimdilik herşey iyi gidiyo çarşamba netlik kazanır heralde yahutta ilacın dozu artar 2 yerine üç alırım hayırlısı rabbim duamı muradımı biliyo inş bu tedavim son tedavim olur bende kavuşurum bebişlerime rabbiminde izniyle

kuzum anca okudum yazılanları nasılsın bakayım, kayınvalidemi bıraktık bugün kardeşimi aldık diğeri derslerden dolayı gelemedi, akşamda misafirlikteydim yeni geldim

yine kaldın mı canım tek başına:KK31:
k.validen yemekleri stoklamıştır şimdi:KK56:

hadi allah kavuştursun kayınvalidene kardeşinde hoş geldi benmi bugün iyiyim rabbimin izniyle inş herşey güzel devam eder bende hep iyi olurum bebiş nasıl sen nasılsın fazla yorma kendini canım

2 şubat canım test tarihim. cumartesi...

Canım çok sevindim güzel haberlerle dönmüşsün maşallah:KK19:

sağol canım inş bundan sonra rabbimde izn verirse herşey güzel devam eder rabbimr sığındık ondan başka kapımız yok hakkımızda hayırlı olanı yüce rabbim daha iyi biliyo inş bu sefer bende bebişlerime kavuşurum dokuz ay hiç bırakmazlar beni

X