eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Aman ne bileyim şu son gittiğim doktor beni baya korkuttu işte
Yok yinede rahatım o korkutmaya :)
bi anomali varsa ortaya çıkar bunda dedi
İnşallah bende güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle

canım son gittiğin doktoru unut o moral vermek nedir bilmiyomuş boş boğazlılık yapıp habire eşinin genetikci olduğunu vurguluyarak konuşmuş işte rabbimin izniyle meleğimiz çok sağlıklı ve ultrasonda da bunu göreceksin sen teslim olunması gereken yere yüce rabbime teslim olduktan sonra doktorların dedikleride bir yere kadar rabbimin izniyle için rahat olsun sende meleğine sağlıklı olarak kavuşacaksın

inşmervecim Rabbime güven bişey çıkmıcak biiznillah

Hiç sorma beni mahvetti kaç gün kendime gelememiştim valla zırlamaktan
Rabbime emanet inşallah
inşmervecim Rabbime güven bişey çıkmıcak biiznillah

İnşallah bacım
Bakalım güzel haberlerini alayım yavrumun
hemen alışverişe gideceğiz eşimle hastaneden sonra:)

canım benim hepimiz rabbime emanetiz doktorların bazen dediğini duymuyacaksın derlerya senin son gittiğin doktorda o cinsten canım rabbimin izniyle pazartesi güzel haberlerle geleceksin

Ben çıkıyorum canlarım görüşmek üzere Allah'a emanet olun dualarda buluşmak ümdiyle...

inşallah tesede sperm bulunur tatlım sende evladına hemen ilk denemende sağlıkla kavuşursun.
maşallah 15 yumurta güzel inşallah kaliteleride 10 numara olurda annelerine tutunurlar. bak kız ikiz geçti içimden.hadi inşallah.
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum
senin bu hitap şekline kurbannnnn olurum hepimiz anne olucaz inşallah.
kızlar iyi akşamlar bugün usgyi yaptırdım ancak girebildim, kızım geliyor inşallah sağlığı yerindeymiş maşallah ben çok yoruldum şimdi yatıcam geceye doğru uğrarım hepinizi öpüyorum..
kız çocuğu her evde bir tane olmalı bence bereket getirir kız eve çok sevindim.darısı başımıza inşallah.

Son düzenleme:
canlarım HAYIRLI CUMALAR CUMA HÜRMETİNE HER NE DİLERSENİZ RABBİM ONU VERSİN AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNNN GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN HAYIRLISIYLA HAYATIMIZDA OLSUN İNŞŞŞ

hadi ben ev telaşındayım sizler nerelerdesiniz topiğimizi boş bırakmayııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn..........)

hadi ben ev telaşındayım sizler nerelerdesiniz topiğimizi boş bırakmayııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn..........)
benimde bu aralar kayınvalidem yanımda diye pek giremedim, ne yaptın ev bulabildinmi canım

:)) bende çok sevindim darısı başınnıza inşallah canım

ya hu ben o kadar dr a gidiyom doğru düzgün bi yerini göremedim ,çok incelemiyorlar ne biliyim.Sizin dr.ne güzelmiş yaa.bna boyu uzadığı için tamamı net görülmüyor bana ölçüp veriyorlar kolunu bacağını ama net göremedim hiçbişeyini.İnşallh ayrıntılıda gösterirler

canım bende ayrıntıda gördü zaten ilk defa bu kadar detaylı, normalde göremiyorum sadece bazı yerleri gösteriyor doktor ekranı çevirip, ama busefer benim yattığım yerin karşısına koymuşlar ekran doktor neye baktıysa gördüm birde anlata anlata yaptı işini, bazı arkadaşlarım vardı hiç konuşmuyorlar demişti sadece raporu veriyorlar eline demişti. ama bizimki öyle yapmadı çok şükür.sen ne zaman girceksin ayrıntılıya

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum

gecikmelide olsa cumanız mübarek olsun bugün hürmetine rabbim yaptığımız duaları kabul eylesin rabbim hepimizin evlerini şenlendirsin hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin

sevgili topiğimin sevgili güel anne adayları bugün kontrolum vardı ve şimdi eve girdim ve sizinle paylaşmak istedim şuanda herşey yolunda rahim kalınlaşmaya başlamış ve doktorum dediki 6mm geçince kalınlık transferide ederiz herşeyin hayırlısı çarşamba kontrolum var o zaman daha netleşir transfer günüm rabbim bu çektiklerimizle bırakır inş bende hayırlısıyla bebişlerimi göbüşüme alırım rabbim tedavide olanların tedavilerini son tedavileri eylesin benimde inş tedavilerimizin sonunda bizde bebişlerimize kavuşuruz

canım topiğimizi hiç boş bırakırmıyız ama bu aralar herkeste bir yoğunluk var galiba bir türlü toplanamıyoruz

çok sevindim canım inşallah bu topik hep bebişleri alacak bu sefer kucaklara...beni hala aramadılar bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…