canım usgye girince hastane çok sıcaktı birde baya bi sırt üstü yatınca benim tansiyon düştü fenalaştım yarıda bıraktık sonra ara verip tekrar başladık biraz uzun sürdü, sendende inşallah yarın güzel haberler bekliyorum canımcım
hayırlı olsun maşallah,inşallah sağlıklı bi şekilde döllenirler
teşekkür ederim canım,inşallah evimizin neşesi olurlar Rabbim kimseye evlat eksikliği göstermesin amin hayırsıyla vaktinde kucağımıza alalım cümlemiz inşallah.ama usg yi mutlaka tavsiye ediyorum herşey bikenara o duygu bambaşka Rabbim herkese yaşatsın. ekran vardı hemen önümde herşeyini dr tek tek gösterdi anlattı böbrekleri, kalbi, alnı eli ayağı aklına ne gelirse..
saol canım benim darısı başına inşallah.bi olsunda ...daha hiç bişey almadım artık yavaş yavaş alırım
canım geçmiş olsun inş canım yarın bende doktordan güzel haberlerle gelirim
canım artık prensese kıyafet almaya başlarsın rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin
amincanım allah razı olsun.almaya başlarım artık. sanada dua ediyorum canım inşallah güzel olacak..
allah razı olsun canım rabbim dualarını kabul eylesin bende ediyom sağlıkla meleğini kucağına al diye bak ciciler alılınca bizimlede paylaşılacak tamammı meleğimizin cicilerini bizde görelim rabbim sağlıkla giydirmenide nasip eylesin bizde hayırlısıyla arkanızdan gelelim inş
bekliyorum canımcım tamam paylaşırım inşallah
kızlar iyi akşamlar bugün usgyi yaptırdım ancak girebildim, kızım geliyor inşallah sağlığı yerindeymiş maşallahben çok yoruldum şimdi yatıcam geceye doğru uğrarım hepinizi öpüyorum..
merve canım hoş geldin kız bu aralar bir görünüp kayboluyon
Yok havinim 2 gündür girmiyordum rahatsızdım canım şimdi iyiyim çok şükür
Nasılsın iyi misin?
Kız ben sana demedimmi kızdır diye oleyy bildim bak
Kızıma bir arkadaş geliyor
ee anlatsana nasıl geçti detaylı
Ya benim rüyalarıma giriyor artık uff
geçmiş olsun canım neyin var ben heyecanlıyım cnım yarın kontrol varya inş herşey yolundadır
canım senin ayrıntılı ultrason günün na zaman rabbimin izniyle sende güzel haberlerle geleceksin hkereninde seninde kızlarınızı yerim
Kız ben sana demedimmi kızdır diye oleyy bildim bak
Kızıma bir arkadaş geliyor
ee anlatsana nasıl geçti detaylı
Ya benim rüyalarıma giriyor artık uff
canım benm önümdede ekran vardı herşeyi çok güzel gördüm,detaylıca ya tansiyonum düştü içeri çok sıcaktı ara verip devam ettik sonra, herşey normal çıktı çok şükür, bisürü foto verdilerevet kızına akadaş geliyor canım, o kadarda tatlı yedk hakkı yok :)
Sağol havinciğim gebeil şeysi işte malum:)
Pazartesi günü inşallah bizim ultsaron
Sizlere güzel haberler veririm inşallah
Ee anlat tedavi nasıl gidiyo rahim kalınlaşması ne durumda:26:
Havinim 2 tane mi transfer edecekler hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman seninde
Mirageninde transferi olmuştur dün
Net çok yavaş geçmişe bakamıyorum
Yüzünü gördünmü peki han gi organlarına baktılar
Ayy canım fenalaştın desene kıyamam şimdi iyimisin geçmiş olsun
Bende korkudan bayırlırım artık herhalde heyecandan
Rabbim hayırlısıyla bende atlatsam ahh
canım yarın işte rahim kalınlığım istelinen seviyeye gelme yolunda kalınlaşmaya başlamışsa ona göre bir kontrolum daha olacak ve o kontrolumde nasipse transfer günüm belli olacak ve iki embriyomda sağlıklı çözünürse ikisini göbüşüme alıcam rabbimin izniyle dokuz ay bırakmıyacaklar beni
evet miragem 2 gün annemde kalacağım demişti transferden sonra inş bebişide sıkı sıkı tutunmaya başlamıştır annesine
Rabbim yarıdmcın olsun canım inşallah sağlıklı çözünür bebişlerin annesi:)
Mirageninde seninde güzel haberlerini alacağız çifte bayram yaparız topiğimizde inşallah