eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım usgye girince hastane çok sıcaktı birde baya bi sırt üstü yatınca benim tansiyon düştü fenalaştım yarıda bıraktık sonra ara verip tekrar başladık biraz uzun sürdü, sendende inşallah yarın güzel haberler bekliyorum canımcım

hayırlı olsun maşallah,inşallah sağlıklı bi şekilde döllenirler

teşekkür ederim canım,inşallah evimizin neşesi olurlar Rabbim kimseye evlat eksikliği göstermesin amin hayırsıyla vaktinde kucağımıza alalım cümlemiz inşallah.ama usg yi mutlaka tavsiye ediyorum herşey bikenara o duygu bambaşka Rabbim herkese yaşatsın. ekran vardı hemen önümde herşeyini dr tek tek gösterdi anlattı böbrekleri, kalbi, alnı eli ayağı aklına ne gelirse..

saol canım benim darısı başına inşallah.bi olsunda ...daha hiç bişey almadım artık yavaş yavaş alırım

canım geçmiş olsun inş canım yarın bende doktordan güzel haberlerle gelirim

canım artık prensese kıyafet almaya başlarsın rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin

canım geçmiş olsun inş canım yarın bende doktordan güzel haberlerle gelirim

canım artık prensese kıyafet almaya başlarsın rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin

amincanım allah razı olsun.almaya başlarım artık. sanada dua ediyorum canım inşallah güzel olacak..:KK49:

amincanım allah razı olsun.almaya başlarım artık. sanada dua ediyorum canım inşallah güzel olacak..:KK49:

allah razı olsun canım rabbim dualarını kabul eylesin bende ediyom sağlıkla meleğini kucağına al diye bak ciciler alılınca bizimlede paylaşılacak tamammı meleğimizin cicilerini bizde görelim rabbim sağlıkla giydirmenide nasip eylesin bizde hayırlısıyla arkanızdan gelelim inş

allah razı olsun canım rabbim dualarını kabul eylesin bende ediyom sağlıkla meleğini kucağına al diye bak ciciler alılınca bizimlede paylaşılacak tamammı meleğimizin cicilerini bizde görelim rabbim sağlıkla giydirmenide nasip eylesin bizde hayırlısıyla arkanızdan gelelim inş

bekliyorum canımcım tamam paylaşırım inşallah

bekliyorum canımcım tamam paylaşırım inşallah

canım rabbimin izniyle inş hepimiz peş peşe hamileler kervanına karışıp bebişlerimize kavuşmak için gün sayacağız rabbimin izniyle uzak değil

canım benim cicileri merakla bende aldınmı paylaşmanı bekliyom

kızlar iyi akşamlar bugün usgyi yaptırdım ancak girebildim, kızım geliyor inşallah sağlığı yerindeymiş maşallah:nazar: ben çok yoruldum şimdi yatıcam geceye doğru uğrarım hepinizi öpüyorum..

Kız ben sana demedimmi kızdır diye oleyy bildim bak:KK66:
Kızıma bir arkadaş geliyor
ee anlatsana nasıl geçti detaylı
Ya benim rüyalarıma giriyor artık uff:KK43::KK43:

canım senin ayrıntılı ultrason günün na zaman rabbimin izniyle sende güzel haberlerle geleceksin hkereninde seninde kızlarınızı yerim

geçmiş olsun canım neyin var ben heyecanlıyım cnım yarın kontrol varya inş herşey yolundadır

canım senin ayrıntılı ultrason günün na zaman rabbimin izniyle sende güzel haberlerle geleceksin hkereninde seninde kızlarınızı yerim

Sağol havinciğim gebeil şeysi işte malum:)
Pazartesi günü inşallah bizim ultsaron
Sizlere güzel haberler veririm inşallah:KK16:
Ee anlat tedavi nasıl gidiyo rahim kalınlaşması ne durumda:KK49::26:

canım benm önümdede ekran vardı herşeyi çok güzel gördüm,detaylıca ya tansiyonum düştü içeri çok sıcaktı ara verip devam ettik sonra, herşey normal çıktı çok şükür, bisürü foto verdiler :p evet kızına akadaş geliyor canım, o kadarda tatlı yedk hakkı yok :)

canım benm önümdede ekran vardı herşeyi çok güzel gördüm,detaylıca ya tansiyonum düştü içeri çok sıcaktı ara verip devam ettik sonra, herşey normal çıktı çok şükür, bisürü foto verdiler :p evet kızına akadaş geliyor canım, o kadarda tatlı yedk hakkı yok :)

Yüzünü gördünmü peki han gi organlarına baktılar
Ayy canım fenalaştın desene kıyamam şimdi iyimisin geçmiş olsun
Bende korkudan bayırlırım artık herhalde heyecandan:KK5:
Rabbim hayırlısıyla bende atlatsam ahh

Sağol havinciğim gebeil şeysi işte malum:)
Pazartesi günü inşallah bizim ultsaron
Sizlere güzel haberler veririm inşallah:KK16:
Ee anlat tedavi nasıl gidiyo rahim kalınlaşması ne durumda:KK49::26:

canım benim başka türlü olmasında kendine dikkat et

canım benim tedavi iyi gidiyodur heralde yarın belli olacak rahim kalınlığı ile ama rabbimin izniyle inş bu sefer sorun olmayacak dua ediyom bu sefer bebişlerimi göbüşüme almayı rabbim nasip eylesin bu tedavim son olsun bebişlerim bana sıkı sıkı tutunsun diye

Havinim 2 tane mi transfer edecekler hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman seninde
Mirageninde transferi olmuştur dün:KK16:
Net çok yavaş geçmişe bakamıyorum

Hkere anlatsana kız kaç gr olmuş kaç cm olmuş boyu.
Bide tam resim verdimi artık büyümüşlerdir tam resimde alamayız:26:

Havinim 2 tane mi transfer edecekler hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman seninde
Mirageninde transferi olmuştur dün:KK16:
Net çok yavaş geçmişe bakamıyorum

canım yarın işte rahim kalınlığım istelinen seviyeye gelme yolunda kalınlaşmaya başlamışsa ona göre bir kontrolum daha olacak ve o kontrolumde nasipse transfer günüm belli olacak ve iki embriyomda sağlıklı çözünürse ikisini göbüşüme alıcam rabbimin izniyle dokuz ay bırakmıyacaklar beni

evet miragem 2 gün annemde kalacağım demişti transferden sonra inş bebişide sıkı sıkı tutunmaya başlamıştır annesine

Yüzünü gördünmü peki han gi organlarına baktılar
Ayy canım fenalaştın desene kıyamam şimdi iyimisin geçmiş olsun
Bende korkudan bayırlırım artık herhalde heyecandan:KK5:
Rabbim hayırlısıyla bende atlatsam ahh

canım korkulacak bişey yok,doktordan çok memnun kaldım herşeyi tek tek anlattı sağolsn herşeyide gösterdi, kalp,böbrek,omurga,byin,beyincik,damarlar,parmaklar,kemikler aklına ne gelirse baktı, evet yüzünü gördüm çok net ama benzetemedim :) canım hastane çok sıcaktı grdiğimz yer de havasız olunca bide üstüne okadar sırt üstü yattım ondan tansiypnum düştü anca toparlandım şimdi iyiyim.sende atlatırsın canım sıkıntı yapma inşallah

canım yarın işte rahim kalınlığım istelinen seviyeye gelme yolunda kalınlaşmaya başlamışsa ona göre bir kontrolum daha olacak ve o kontrolumde nasipse transfer günüm belli olacak ve iki embriyomda sağlıklı çözünürse ikisini göbüşüme alıcam rabbimin izniyle dokuz ay bırakmıyacaklar beni

evet miragem 2 gün annemde kalacağım demişti transferden sonra inş bebişide sıkı sıkı tutunmaya başlamıştır annesine

Rabbim yarıdmcın olsun canım inşallah sağlıklı çözünür bebişlerin annesi:)
Mirageninde seninde güzel haberlerini alacağız çifte bayram yaparız topiğimizde inşallah

Rabbim yarıdmcın olsun canım inşallah sağlıklı çözünür bebişlerin annesi:)
Mirageninde seninde güzel haberlerini alacağız çifte bayram yaparız topiğimizde inşallah

canım inş rabbimden muradım o rabbim görüyo halimizi bir daha denemeye gücümüz yok inş rabbiminde izniyle bu son tedavim olur bebişlerim sağlıklı çözünüp bana sıkı sıkı tutunurlar rabbim inş bu sefer bizide güldürür kucağımızı doldurur canım siz hamişler bize çok dua edin sizin dualarınızı rabbim kabul eyler çünkü

X