Kızlaaar ben geldiiiiim :))) Bebişimi de aldım geldim. Anlatayım mı şöyle uzuuun uzun? :))) Sabah gittik, ben yine müthiş bir enerjiyle gittim. doktorumla bulultuk bu defa öncekinden çok farklı geçti transfer işlemi. hem çok çok hızlıydı hem çok eğlenceliydi. ben başlamadan doktora dedim ki nolur aranızda embriyonun bırakıldığı yerle ilgili yorum yapmayın, ben sizin aranızda konuştuklarınızı kafamda kurup senaryolar yazıyorum sonra dedim. bu defa da güzel yorumlar yapıyordu doktorum ama ben onları duymak istemedim kulaklarımı ellerimle tıkadım işlem sırasında:)) adam manyak demiştir kesin bana. ama öyleee. böyle herşey daha güzel. embriyonun fotosunu da vardiler yine zarfla. onu da açıp bakmadım, kaldırdım bir yere. en yakın arkadaşımın halası benim düşürdüğüm bebeğim için o zaman hırka örmüştü. o hırkayı yanımda götürmüştüm anneme. totem yaptım gece pijamamın altından göbeğimin üzerine seriyorum hırkayı öyle uyuyorum :)) bir de mevlit kandiline denk geldi ya, ekstra bir ferahlık geldi bana :)) Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. ben elimden geleni yapıyorum. maddi manevi ne gerekiyorsa yapıyorum, gerisi Allahımın taktiri. İnşallah bizi boynu bükük bırakmaz bu yolda. Test tarihim 2 şubat cumartesi.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. sizi yanımda hissetmek bana güç veriyor.
Havinim çok sevindim canım benim herşeyin yolunda gitmesine. İnşallah başaracağız bu defa. takıl peşime :))
Hkerecim prenses haberine çooook sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallahhh.
ayşecim rahat dur kocanla kavga etme bak :)
demetim sana da iyi şanslar canım, tedavin devam ediyormuş, perşembe opun varmış. güzel güzel yumurtaların olur, güzelce döllenirler ve bebek olarak kucağına gelirler inşallah vakitlice...
hepinizi öpüyorum. buralardayım ben görüşürüz.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. sizi yanımda hissetmek bana güç veriyor.
Havinim çok sevindim canım benim herşeyin yolunda gitmesine. İnşallah başaracağız bu defa. takıl peşime :))
Hkerecim prenses haberine çooook sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallahhh.
ayşecim rahat dur kocanla kavga etme bak :)
demetim sana da iyi şanslar canım, tedavin devam ediyormuş, perşembe opun varmış. güzel güzel yumurtaların olur, güzelce döllenirler ve bebek olarak kucağına gelirler inşallah vakitlice...
hepinizi öpüyorum. buralardayım ben görüşürüz.