- 23 Mayıs 2012
- 552
- 0
canım benim rabbim hepimize iyilik hoşluk versin inş kız dua et rabbimin izniyle ben bebişlerimi göbüşüme sende hayırlısıyla tedaviye başla inş
ne ilginçtir ki bunu yaşayan herkes tıpatıp aynı duygulardan aynı yollardan geçiyor ferihacım. sanki aynı kişiymişiz gibi aynen yaşıyoruz herşeyi. merak etme sonucun nehatifse bile 2 gün sonra yeniden en baştaki umudu taşıdığını göreceksin.
ilknurum çok teşekkür ederim canım. senin tedavi zamanını da sabırsızlıkla bekliyoruz.
ben bugün son kontrolüme gittim. bugün son lucrinimi vurdum. jele başladım, estrofemim günde 4'den devam ve Allahın izniyle transferim çarşamba sabah 9 buçukta canlarım...geçen sefer siz benim için umutluydunuz bu defa ben kendimden umutluyum. inşallah içimdeki bu ferahlığın bir anlamı vardır.
inş. canım hepimiz birbirimize dua etmeliyiz.Rabbim yüzünü güldürsün.
hadi yaa canım üzülme zamanı vardır çok üstüne gitmeben de iyiyim sağol bugün dışarda yemek yerken sürekli eşime bebek gösterip durdum kızmadı ama tatlıymış şekermiş dedi durdu.
sağol canım şükür iyiyim canım
ara tatile girdiniz dimi yoksa haftayamı
hadi yaa canım üzülme zamanı vardır çok üstüne gitme
yok canım haftaya inş.
canım ben nedense bu hafta biliyodum hm haftaya imiş sen neler yapıyon
hiç valla canım bildiğin gibi işe git gel öyle geçiyor günlerim sen neler yapıyon canım
selam kızlar naslsınız ayrı ayrı yazmıyorum ben sanki hamikeyim miş gibi yatıyorum iğneleri yapıyorum ama ağrım çok regl olcak gibiyim günümde geldi allahım bir mucize olsada yükselse yazımı okuyan herkezden dua beliyorum pazartesi güzel haberlerimi veririm inşallah yani umut ediyum
heheee bn burdyım şekeerr.işten yeni geldimbirazdan nalları diker yatarım ben:)) nasılsın miragem sana ve havine dua zinciri başlatalım şekerim
bana yokmu yaa( ağlarım ama salıda ben başlıyorum artık ...
heheee bn burdyım şekeerr.işten yeni geldimbirazdan nalları diker yatarım ben:)) nasılsın miragem sana ve havine dua zinciri başlatalım şekerim
bana yokmu yaa( ağlarım ama salıda ben başlıyorum artık ...
napiim şekerim, evdeyiz bu akşam kocayla pinekliyoruz. tvde de bişey yok. sıkıldım. Allah razı olsun kedicim.
ağlama ağlama sana da var :)) topic yeniden hareketlenmeye başlıyor, tedaviler çoğalıyor. biz hamile kaldığımızda hamilelerimiz yavaş yavaş doğurmaya başlıycak. güzel günler bizi bekliyor.
seninde bu hafta mı şekerimmm,sana da ederiz tabiiki biz bu yollardan duayla çıktık inşallh sizlerde ümit edip,çıkacaksınız.Allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz,vakti geldiğinde
kızlaaar nerdesiniz gezmelere mi gittiniz??
ben ilk gidicem daha geri sayım başladı çok heyecanlıyım yaaAllahım duysun sesimizi inşallah:)
napiim şekerim, evdeyiz bu akşam kocayla pinekliyoruz. tvde de bişey yok. sıkıldım. Allah razı olsun kedicim.
ağlama ağlama sana da var :)) topic yeniden hareketlenmeye başlıyor, tedaviler çoğalıyor. biz hamile kaldığımızda hamilelerimiz yavaş yavaş doğurmaya başlıycak. güzel günler bizi bekliyor.
sizden deAllah razı olsun herzman dualarımdasınız geçen de akşam ezanıyla evde yalnızdım hüngr hüngür ağladım size de nasip etsin die bn çok çektim siz de çekmeyin istedim çook duygulandım.Rabbim inşallh nasip eder canım bnm burada ismini bildiğim ,yazdığım ,yazmadığım herkes dilimde.İnşlhh Allahım bu garibin arkadaşlarına ettiği duayı geri çevirmez.Bunu can -ı yürekten istiyorum.sizin hüzünlerinizi ben de yyaşıyorum inan yeniden ama elden ne gelir duadan başka bişey gelmiyo elimden.Miragem transferinden birgün öncesi teheccüde kalk canım Rabbim o zaman yapılan duaları geri çevirmez.İçini dök Allah a ''O'' ol derse olaacak,biz duamzı eksik etmiycez silerde ümitlerinizi anlaştık mı? sana ve tüm tedaviye başlayacaklara bu sözüm
ben ilk gidicem daha geri sayım başladı çok heyecanlıyım yaaAllahım duysun sesimizi inşallah:)