- 18 Mart 2011
- 3.971
- 3
maşallah süphanallahvakitlerinde gelsinler inşallah.. bende 6,5 kilo aldım bende takmıyorum boşver. benim bebiş nazlanıyor anlayamadı doktor perşembe günü 2. düzey usg yaptırcam ozaman belli olacak. bol bol yağlan canım, rahatlarsın hemde..
günlerdir bana tek bir kelime yazmayan aysegül ha küstüm ha küsücem yetişşşşşş.
küsme tatlım ...yanıt gerektiğinde yazıyorum senle bi alakası yok :))) ben seni seviyorum
inşallah canım benim koş koş hadi ne duruyon burda çalış bakim
canım bebişlerim şimdilik iyi gidiyor güzel gelişiyor dedi üçüz olduğu için 28.haftaya kadar risk taşıyorsunuz dedi çok dikkatli olman lazım dedi
kontroller güzel gidiyo canım 5 kilo almışım drum çok normal sakın takma dedi karnım baya büyüdü kasık sancım çok oluyo o yüzden şubatta artık izin alcam çalışmıcam
sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyet belli oldumu senin
amin canım inşallah senin bebişte nazlanıyo benim biri gibi demek
acaba kızmı seninki bana öyle geliyo
evet yağlanıyorum canım ama çokta etkisi olmuyo acaip geriliyorum
2.düzey usg mi tam olarak kaçıncı haftada oluyo bana öle bişi demedi hiç drum erken diyemi acaba
yanıt gerekincemi yazıyon.ben de onu diyom iki kere sordum genetik test çıkmadı demi diye cevap yok haspam::))haspam ne demek deme tam bilmiyorum ama sevgi sözcüğü bildiğim kadarıyla.
önce erkek demişti 3 aylıkken şimdi bişi demiyor gösteriyor ama küçük anlayamıyorum bişi demeyeyim diyor..
2. düzey usg 21. hafta en idealiymiş yinede 22 haftada da olabiliyorda ben yine acele ettim, mesela bir arkdaş 20. haftada yaptırdı herşey normal ama bebişin duduğı henüz yarılmamış daha erkenmiş. 2li 3 lü yaptırmadım bunu yaptırmamdaki amaç da Allah vermesin kalpde delik,damarda tıkanıklık vs olursa doğar doğmaz önlem amaçlı, anne karnında yine yapılacak bişey yok.. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
canım yaa ne güzel sağlıcakla bebeklerini kucağına alırsın inşallah hangi hastanede yaptırdın
...başınız sağolsun allahım sizlere ömür versin..rabbim tahsiratını affetsin işte hayat bu bi yerden ölü çıkar diğer tarafta bebek doğar diğerinde gelin çıkar...iyisiyle kötüsüyle bu dünyayı yaşıyoruz tercih hakkımız yok:)) allahım tedavinde sanada yardım etsin kucağında bebekle yaz bize burdan inşallah:))))
senden bi ricam var tam tedavi aşamasındasın ve elfaesle helalleşmeni istesem kabalık mı yapmış olurm...kızcağız artık nete girmiyor psikoloğa gitmiş ve psikolog yasaklamış..her anne bebeğini kaybetme korkusu yaşar ama sen okuduğun olumsuz şeylerden çok etkilendiğin için tamamen netten ve olumsuz şeylerden uzak dur demiş...yani bana göre kıza biraz haksızlık yaptık sanki elinde olmadan bulunduğu davranışlar sorun yarattı ..oda bir anne adayı inşallah bizlerde...bizler birbirimizi anlamassak kim anlayacak değilmi..tabiki bu senin öz eleştirinle yapacağın bişey ve ben sana her şekilde saygı duyarım..her ne olursa olsun burdan ayrılamdın ve düşünmedim bunu en iyi sen biliyorsun seni ve burdaki her kezi seviyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...sanada çok dua ediyorum allahım senle beraber burda herpimize hayırlı ebbekler nasip etsin.....
havinim allahım sanada bu tedavinde inşallah kucağını doldursun rabbim çok mutlu oldum bu haftalar burası biraz heyecanlı olacak sanırım allahım güzel heyecan nasip etsin:))
slam kızlar benim sonucu malesef negatif ne yapacağımı bilmiyorum sadece sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum benim gücüm kalmadı artık 3. tedavimdede tutmadı sonucun 4.58 doktorumla konuştum tabi ben ağlamakta konuşamadım da iğnelere devam et yükselebilir dedi ama ben inanmıyorum yükseleceğine sadece benim sakinleşmem için dedi artık ben anladım hiç bir zaman anne olamıcağım ne tedavi ne bişey istemiyorum artık nasıl toparlanırım bilemiyorum çok canım yanıyor çaresizce bu bomboş evde oturuyorum kusura bakmayın kızlar sizinde canınızı sıktım
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir akşam diliyorum
bugün itibari ile rabbiminde izniyle tedavime yaniden start verdik herşey yolunda şuan hiç bir sıkıntı yok ve inş rabbiminde izniyle böyle devam eder diye dua ediyorum inş rahim bu sefer istenilen kalınlığa ulaşır ve bende bebişlerimi göbüşüme hayırlısıyla alırım rabbim daha fazla arattırmaz inş bizi bu tedavim son tedavim olur inş
canım beni komşularım kolay kolay bulunca bırakmıyolar bende evden çıktımı evin yolunu zor buluyom inş canım bu sefer rabbimin izniyle herşey güzel olur
canım hamile kalayım nasıl kaldığımı anlatacağım merak etme :))
canım gerçek ismim meryem adımla kayıt olamayınca havin ismiyle oldum canım sende sabret eminim tedaviye başladığında tedavin son tedavin olacak inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür kucağını doldurur tez zamanda şuandaki bekleyişlerimiz son olsun rabbim tedavide olanlarında benimde tedavimi son tedavimiz eylesin rabbim hepimizi hayılısıyla bebişlerimize kavuştursun inş
hoşbulduk canım benim sağol çok şükür iyiyiz çok ağrılarım oluyo diye endişeliydim ama geçen hafta gördüm meleklerimi maşallah iyiler
diğeride belki kızdır banada öyle gibi geliyor canm aminnnn içten dualarına karşılık bende hep sizler için dua ediyorum sende durumlar ne canım geçmişi okuyamadım pek
Buğün kontrolümüz vardı meleğimin ense ölçümü yapıldı. 2 test yaptırdık. Ense ölçümünü yaparken doktor
bezimkinin maşşalahı vardı sürekli oynuyordu. Koçiş doktora sizmi hareket ettiriyorsunuz kendimi oynuyor diğe sordu
doktor pek hareketli manşallah dedi:)))) Rabbim isteyen her kese yaşatsın inşallah bu duyguları.Şükür meleğim iyiydi
iğnelerimiz haftada bir artık vitamini değiştirdik. jeli bırakıyorum en çok ta buna sevindim:)))
Gribe devam benim koçiş bulaştırdı sağ olsun şimdide peşimde fır dönüyor:)))))
yok haspam:))) henüz çıkmadı bi çıksa zaten hemen ilk dedikodu alanım burası söylerim:))) hayırlısı ile çıksada nasıl gelecek çok merak ediyorum bi taraftan ev telaşı bu gün bi müşteri geldi baktı beğendi sanırım yarın anlaşıyoruz ardından ben ev bakacam kendime uuuuuufff çok uzun iş yani anlayacağın...evde çok bunaldım konya soğuğu ile meşhurdur hiç duydunmu bilmem kuru ayaz var sokağa çıkamıyoruz yüz felci korkusundan....daha anlatayımmı bak sana bir haftalık konuştum:)))) şaka bi yanada bebkle alakalı bişeyim henüz olmadığı için giriyorum okuyorum çıkıyorum sizlerdki haberlere bakıyorum .....
hımm anladım canım hayırlısıyla sağlıkla büyüyüp gelişirler ve sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı
ozaman bana var daha erkenmiş
amin sağolasın canım inşallah
ben kayseride yaptırmıştım sen
kızlar öncelikle başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah size, sevdiklerinize, evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
maşallah size canım. kalabalık bünye demek istiyorum sana :)))
canım benimki adana başkent sana 3 emriyo transfer etmişler sanırım bana 2 emriyo transfer edecek doktorum o da yaştan dolayı
ne güzel inşallah benim doktorum da öyle yapar kayseride hangi hastane
amin canım çok sağol güzel duan için
hadi hayırlısı olsun inşallah bu tedavin son olur ve bebişlerin seninle olur canm dualarımdasın
neyse tatlım geldi ve geçti olur böyle şeyler...şimdi sıra sende bebek bekliyoruz uslu dur eşine içkiye müsade etme:))) ardından inşallah ben...
Mirage canım başın sağolsun mekanı cennet olsun büyükannenin inşallah
Feriha lütfen sakin ol bol bol duaa et inşallah yükselcek değerin canım:)
Havinim tedavin hayırlı olsun rahim bir an önce kalınlaşsın da al meleklerini yanına inşallah:))
Boyacı nasılsın şeker toparlandın mı biraz.. Şükür iyiyiz bizde teşekürederim canım
Hkere Kedicik ve Merve sizler nasılsınız. Başlamışsınız kilolara bende aldım başımı gidiyorum:))))))))
Bir boğaz her kez şaşırıyor mıymıntının tekiydim zorla yerdim yemekleri iştah yoktu hiç aşırı zayıftım
şimdi maşallahım var bulduğumu götürüyorum:))Neyi yemiyosam şimdi tam tersi götürüyorum:)))
Buğün kontrolümüz vardı meleğimin ense ölçümü yapıldı. 2 test yaptırdık. Ense ölçümünü yaparken doktor
bezimkinin maşşalahı vardı sürekli oynuyordu. Koçiş doktora sizmi hareket ettiriyorsunuz kendimi oynuyor diğe sordu
doktor pek hareketli manşallah dedi:)))) Rabbim isteyen her kese yaşatsın inşallah bu duyguları.Şükür meleğim iyiydi
iğnelerimiz haftada bir artık vitamini değiştirdik. jeli bırakıyorum en çok ta buna sevindim:)))
kızlar öncelikle başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah size, sevdiklerinize, evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
canım neden kabalık olsun. ben zaten o zaman da dedim, 2 gün bekleyelim pazartesi olsun, hepimiz durulalım, birşey olmamış gibi baştan başlayalım diye ama gelmedi ki. sonra ben bir baktım napıyo diye bilmem hangi ay anneleri topiğinde yazıyordu. ama ayşegül topicin geçmişine dönüp okursan sen de fark edeceksin ki elfaesin kaygı durumunun veya sıkıntı duyup üzülmesinin benimle hiç alakası yok. anksiyete sorunu var bence onda ve psikolog şarttı. ben de gittim 8 ay boyunca psikoloğa ayıp değil ki. sen de defalarca söylemişsin o zaman başka tür insansın sen diye ona :) normaldir, bazısı daha ağır yaşıyor süreci. ben de başından beri diyorum ki tedaviden olumlu sonucu alıp hamile kalmayı başarmış bir insanın mı duygu durumu daha vahimdir, yoksa seninle benim mi mesela? bir de şu var, ben hiçbir zaman asla ona kötü temennide bulunmadım, o bir kere bana seni Allaha havale ediyorum dedi, bir kere de bu hareketlerinle başarı elde edersin sen dedi. benim onun üzerinde bir hakkım yoktur, ama varsa da benden yana helal olsun. buyursun gelsin. ben konuyu kapadım zaten. inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun canım...inşallahh...
ferihacım 0,1 olmadıkç ben tam negatif diyemem şahsen. bekleyelim bakalım bir sonraki testini. ama negatifse bile asla düşme, biz bu yola baş koyduk bir kere. ohooo üstelik genceciksin. o kadar uzun bir zamanın var ki bebek sahibi olabilmen için. düşüncelerini sen yönlendir, düşüncelerinin seni yönendirmesine izin verme. dimdik dur ferihacım dimdik.
canım benim hayırlı olsun yeni tedavin. çifte mutluluk yaşatırız inşallah bu topice. hakkaten çok istiyorum bunu.
yaşasıııın nasıl hamile kalındığını anlatacak yeni bir aday... havin zaten ben unuttum çocuk nasıl yapılıyordu :)) tedaviden fırsat kalmadığı için uslu uslu duruyoruz böyle :))))
bak ayşe de havin ismini sevmiş. sen havin olsana :)))
maşallah size canım. kalabalık bünye demek istiyorum sana :)))
yukscum maşallah size. yaramaz olcak senin evlat demek ki :)))
bıktın de mi bana dil tüketmekten? :))) sen konuşuyor musun elfaesle biryerlerde?
Mirage canım başın sağolsun mekanı cennet olsun büyükannenin inşallah
Feriha lütfen sakin ol bol bol duaa et inşallah yükselcek değerin canım:)
Havinim tedavin hayırlı olsun rahim bir an önce kalınlaşsın da al meleklerini yanına inşallah:))
Boyacı nasılsın şeker toparlandın mı biraz.. Şükür iyiyiz bizde teşekürederim canım
Hkere Kedicik ve Merve sizler nasılsınız. Başlamışsınız kilolara bende aldım başımı gidiyorum:))))))))
Bir boğaz her kez şaşırıyor mıymıntının tekiydim zorla yerdim yemekleri iştah yoktu hiç aşırı zayıftım
şimdi maşallahım var bulduğumu götürüyorum:))Neyi yemiyosam şimdi tam tersi götürüyorum:)))
slam kızlar kimsecikler yok bana destek oan herkeze çok teşekkür ederim boyacım senin negatifni okunca bende çok yıkılmıştım sank kendim almış gibiolmuştm sakin olmam lazım biliyorum ama dün geceden beri ağlıyorum elimde değil göz yaşlarıma hakim olamıyorum eşimlede dün gece ağlayıp durmadiye tartıştık bende avazım çıktığı kadar bağırıp ağladım sonrada varsada kaybttim diye düşündüm sabahta eşim işe gidip ben evde yanlız kalınca iyce bunaldım yazıyı yazaren bile tutamıyorm göz yaşlarımı kızmayın bana yeter meşgul ediyorsun topiği diye anlatmasam boğulacm evde