- 3 Şubat 2011
- 845
- 0
yukscüğüm bn de iyiyim çok şükür,seni merak ettik nerelerdeydin yaw.Bebişinin iyi olmasına çok sevindim inşallh bak sabrettin selamete erdin sen de :) Allahım tammına erdirip kucağına almayı nasip etsin canım.
boyacı canikom kendini toparlamana çok sevindim bence de 3 ay boş durma madem tüpler açıldı hiç belli olmaz Allahımın nereden vereceği.Sen gayret göster yeter:))
saol cnm benm .. boş durmayım dedim akşam ama inanki insanın içinden gelmiyor yaa..gittim yatağa ben ondan önce uyudum..kaçırdık günü yani :) öyle uzaklaştık ki zaten eylülden beri dr. ilişki olsun demeden olmaz oldu diyebilirim.. psikoloji çok önemlii.. napalım Allah yardımcımız olsun.. bebi,şlerin inşallah iyidir cnm.. zaten tek umudumuz sizlersiniz..
slam kızlar kimsecikler yok bana destek oan herkeze çok teşekkür ederim boyacım senin negatifni okunca bende çok yıkılmıştım sank kendim almış gibiolmuştm sakin olmam lazım biliyorum ama dün geceden beri ağlıyorum elimde değil göz yaşlarıma hakim olamıyorum eşimlede dün gece ağlayıp durmadiye tartıştık bende avazım çıktığı kadar bağırıp ağladım sonrada varsada kaybttim diye düşündüm sabahta eşim işe gidip ben evde yanlız kalınca iyce bunaldım yazıyı yazaren bile tutamıyorm göz yaşlarımı kızmayın bana yeter meşgul ediyorsun topiği diye anlatmasam boğulacm evde
canım yaa okadar iyi anlıyorum ki seni.. ben negatifi aldım eşim ertesi gün işe gitti burda çizgi film açtım ona bile ağladım ... olsun canım herşeyin sonu değil bizim sınavımız buymuş ne yapalım benim halam 29 yaşında oğlunu şehit verdi.. (( onun yanında bizim bu negatifler hiç kalır diye düşünüyorum çünkü bizim bir umudumuz var ama onun oğlunun geri gelme gibi bir ihtimali yok.. bende bunları düşünüp avutuyorum kendimi.. ayrıca kızmak ne demek asla öyle düşünme burada hepimiz birbirimize destek için varız istediğin kadar meşgul edebilirsin burada kmsenin rahatsızlık duyacağını sanmam canım .. sen yinede yatmaya devam et.. Allahtan ümit kesilmez..