eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

saol cnm benm .. boş durmayım dedim akşam ama inanki insanın içinden gelmiyor yaa..gittim yatağa ben ondan önce uyudum..kaçırdık günü yani :) öyle uzaklaştık ki zaten eylülden beri dr. ilişki olsun demeden olmaz oldu diyebilirim.. psikoloji çok önemlii.. napalım Allah yardımcımız olsun.. bebi,şlerin inşallah iyidir cnm.. zaten tek umudumuz sizlersiniz..

canım yaa okadar iyi anlıyorum ki seni.. ben negatifi aldım eşim ertesi gün işe gitti burda çizgi film açtım ona bile ağladım ... olsun canım herşeyin sonu değil bizim sınavımız buymuş ne yapalım benim halam 29 yaşında oğlunu şehit verdi.. (( onun yanında bizim bu negatifler hiç kalır diye düşünüyorum çünkü bizim bir umudumuz var ama onun oğlunun geri gelme gibi bir ihtimali yok.. bende bunları düşünüp avutuyorum kendimi.. ayrıca kızmak ne demek asla öyle düşünme burada hepimiz birbirimize destek için varız istediğin kadar meşgul edebilirsin burada kmsenin rahatsızlık duyacağını sanmam canım .. sen yinede yatmaya devam et.. Allahtan ümit kesilmez..

Yağmurlu bir İzmir sabahından hepinize mutlu bir hafta sonu dilerim... :) yeni hafta hepimize yeni mutluluklar getirsin.. :)

ne ilginçtir ki bunu yaşayan herkes tıpatıp aynı duygulardan aynı yollardan geçiyor ferihacım. sanki aynı kişiymişiz gibi aynen yaşıyoruz herşeyi. merak etme sonucun nehatifse bile 2 gün sonra yeniden en baştaki umudu taşıdığını göreceksin.

ilknurum çok teşekkür ederim canım. senin tedavi zamanını da sabırsızlıkla bekliyoruz.

ben bugün son kontrolüme gittim. bugün son lucrinimi vurdum. jele başladım, estrofemim günde 4'den devam ve Allahın izniyle transferim çarşamba sabah 9 buçukta canlarım...geçen sefer siz benim için umutluydunuz bu defa ben kendimden umutluyum. inşallah içimdeki bu ferahlığın bir anlamı vardır.

miragecim hayırlı olsun cnmm.. inş. sorunsuz geçer transferinde.. sonraki süreçte.. ve hayırlı haberi verirsin bizlere. ayy ne güzel heveslendim bak şimdi keşke benmde yeniden herşey bi,tmiş ve transfer günüm gelmiş olsa :)) nesse darısı başıma diyelim artıkın :)

artık stresli günler bitti moral bozmak herşeye üzülmek yok taaki test gününe kadar canım.. hadi bakalım inşallah bu sefer olcak allahın izniyle

arada açıp bakıyorum senin tedavin ne aşamada diye bi de boyaciyı merak ediyordum.
o da güzel güzel yazmaya başlamış çok sevindim.
dilerim en kısa zamanda pozitifleri görürsünüz kızlar dualarımdasınız.

o günde gelecek iş. canım
negatifi gördükten sonra bi yıkım oluyor sonra insan toparanıp yeniden hevesleniyor ne güzel. :)

hoşgeldn cnm haberini duyduk burada.. hepimiz çok üzüldük.. nasılsın ? nasıl hissediyorsun kendini ? umarım bir an önce toparlanırsın.rabbim sabır versin. çok zor

teşekkürler canım. hepimiz görelim inşallah pozitifi ve ardından bebişimizi kucağımıza alalım. bugün doktorda yeni doğmuş bebekler vardı kontrole gelen, maşallah ne kadar güzellerdi. galiba bizimkinin kliniğinde çocuk doktoru da var.

herkez aynı şeyi yaşıyor neden 1 kerede tutupta bizde anneolamıyoruz vakti zamanı var var var diye diye nekadar sabredebilirizki bi noktadan sonra patlıyor insan inanın kızlar 2 tedavimdede bu kadar üzülmemiştim bu tedavim de çok yıkıldım gece hiç uyuyamadım sabah ezanları okunurken bir anda gözüm bir açıldı ağlaya ağlaya dua ettim yükselsin diye rabbim büyük belkide beni sınıyor ama benim nasip diyip geçecek sabrım kalmadı herhalde yıprandım artık doktora gidip gelmekten hele o ameliyathane ordaki çaresizlik bida yaptırmam herhalde 4. yü allahım kucaklarımızı bir an önce doldursun çektiklerimize gülüp geçelim inşallah

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nabersiniz canlar

canım meraba hamileymişsin Allah tamamına erdirsin. ben seni listede bulamadım kaçıncı denemendi doktorun kimdi sorun neydi hadi bakalım artık hamilesin bu soruları çok duyucan:::))))

canım hepimiz aynı yoldan geçtik burda senin gibi negatiff gören arkadaşlar çok ama bu yol uzun bir yol ve rabbimin sonunda taktirinden başkası olmuyo biz kul olarak sabrettikce ve rabbime daha çok yöneldikce mükafatını görürüz sana dünde yazdım canım senin değerin sınırda ve rabbimin izniyle artacak şuan sana tutunmuya çalışan bebişini daha fazla üzme kendinide üzme rabbime sığın isyan etme inş yarın değerin artmış şekilde bu topiğe gewlirsin canım gün doğmadan neler doğar rabbim ol dedikten sonra herşey olur zaten canım

canım işlemlerinin bitmesine sevindim inş burdan hep güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle canım bizde seni takipteyiz canım banada dua et inş bende hayırlısıyla bebişlerimi bu sefer önce göbüşüme rabbiminde izniyle sonrada kucağıma alayım

sanada selam tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.yakın zamanda olacak güzel gönüllü anne

gamze sen nasılsın ne var ne yok tatlım

canım benim rabbim hepimize iyilik hoşluk versin inş kız dua et rabbimin izniyle ben bebişlerimi göbüşüme sende hayırlısıyla tedaviye başla inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…