yukscüğüm bn de iyiyim çok şükür,seni merak ettik nerelerdeydin yaw.Bebişinin iyi olmasına çok sevindim inşallh bak sabrettin selamete erdin sen de :) Allahım tammına erdirip kucağına almayı nasip etsin canım.
boyacı canikom kendini toparlamana çok sevindim bence de 3 ay boş durma madem tüpler açıldı hiç belli olmaz Allahımın nereden vereceği.Sen gayret göster yeter:))
slam kızlar kimsecikler yok bana destek oan herkeze çok teşekkür ederim boyacım senin negatifni okunca bende çok yıkılmıştım sank kendim almış gibiolmuştm sakin olmam lazım biliyorum ama dün geceden beri ağlıyorum elimde değil göz yaşlarıma hakim olamıyorum eşimlede dün gece ağlayıp durmadiye tartıştık bende avazım çıktığı kadar bağırıp ağladım sonrada varsada kaybttim diye düşündüm sabahta eşim işe gidip ben evde yanlız kalınca iyce bunaldım yazıyı yazaren bile tutamıyorm göz yaşlarımı kızmayın bana yeter meşgul ediyorsun topiği diye anlatmasam boğulacm evde
slam kızlar kimsecikler yok bana destek oan herkeze çok teşekkür ederim boyacım senin negatifni okunca bende çok yıkılmıştım sank kendim almış gibiolmuştm sakin olmam lazım biliyorum ama dün geceden beri ağlıyorum elimde değil göz yaşlarıma hakim olamıyorum eşimlede dün gece ağlayıp durmadiye tartıştık bende avazım çıktığı kadar bağırıp ağladım sonrada varsada kaybttim diye düşündüm sabahta eşim işe gidip ben evde yanlız kalınca iyce bunaldım yazıyı yazaren bile tutamıyorm göz yaşlarımı kızmayın bana yeter meşgul ediyorsun topiği diye anlatmasam boğulacm evde
ne ilginçtir ki bunu yaşayan herkes tıpatıp aynı duygulardan aynı yollardan geçiyor ferihacım. sanki aynı kişiymişiz gibi aynen yaşıyoruz herşeyi. merak etme sonucun nehatifse bile 2 gün sonra yeniden en baştaki umudu taşıdığını göreceksin.
ilknurum çok teşekkür ederim canım. senin tedavi zamanını da sabırsızlıkla bekliyoruz.
ben bugün son kontrolüme gittim. bugün son lucrinimi vurdum. jele başladım, estrofemim günde 4'den devam ve Allahın izniyle transferim çarşamba sabah 9 buçukta canlarım...geçen sefer siz benim için umutluydunuz bu defa ben kendimden umutluyum. inşallah içimdeki bu ferahlığın bir anlamı vardır.
ne ilginçtir ki bunu yaşayan herkes tıpatıp aynı duygulardan aynı yollardan geçiyor ferihacım. sanki aynı kişiymişiz gibi aynen yaşıyoruz herşeyi. merak etme sonucun nehatifse bile 2 gün sonra yeniden en baştaki umudu taşıdığını göreceksin.
ilknurum çok teşekkür ederim canım. senin tedavi zamanını da sabırsızlıkla bekliyoruz.
ben bugün son kontrolüme gittim. bugün son lucrinimi vurdum. jele başladım, estrofemim günde 4'den devam ve Allahın izniyle transferim çarşamba sabah 9 buçukta canlarım...geçen sefer siz benim için umutluydunuz bu defa ben kendimden umutluyum. inşallah içimdeki bu ferahlığın bir anlamı vardır.
miragecim hayırlı olsun cnmm.. inş. sorunsuz geçer transferinde.. sonraki süreçte.. ve hayırlı haberi verirsin bizlere. ayy ne güzel heveslendim bak şimdi keşke benmde yeniden herşey bi,tmiş ve transfer günüm gelmiş olsa :)) nesse darısı başıma diyelim artıkın :)
o günde gelecek iş. canım
negatifi gördükten sonra bi yıkım oluyor sonra insan toparanıp yeniden hevesleniyor ne güzel. :)
arada açıp bakıyorum senin tedavin ne aşamada diye bi de boyaciyı merak ediyordum.
o da güzel güzel yazmaya başlamış çok sevindim.
dilerim en kısa zamanda pozitifleri görürsünüz kızlar dualarımdasınız.
saol cnm benm .. boş durmayım dedim akşam ama inanki insanın içinden gelmiyor yaa..gittim yatağa ben ondan önce uyudum..kaçırdık günü yani :) öyle uzaklaştık ki zaten eylülden beri dr. ilişki olsun demeden olmaz oldu diyebilirim.. psikoloji çok önemlii.. napalım Allah yardımcımız olsun.. bebi,şlerin inşallah iyidir cnm.. zaten tek umudumuz sizlersiniz..
canım yaa okadar iyi anlıyorum ki seni.. ben negatifi aldım eşim ertesi gün işe gitti burda çizgi film açtım ona bile ağladım ... olsun canım herşeyin sonu değil bizim sınavımız buymuş ne yapalım benim halam 29 yaşında oğlunu şehit verdi..(( onun yanında bizim bu negatifler hiç kalır diye düşünüyorum çünkü bizim bir umudumuz var ama onun oğlunun geri gelme gibi bir ihtimali yok.. bende bunları düşünüp avutuyorum kendimi.. ayrıca kızmak ne demek asla öyle düşünme burada hepimiz birbirimize destek için varız istediğin kadar meşgul edebilirsin burada kmsenin rahatsızlık duyacağını sanmam canım .. sen yinede yatmaya devam et.. Allahtan ümit kesilmez..
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nabersiniz canlar
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize huzurlu mutlu bir akşam diliyorum nabersiniz canlar
hoşgeldin canım nasılsın
canım acın bana da çok tanıdık ben sonucu görünce hastanenein bahçesinde yere çöktüm bağıra bağıra ağladım.. inan çok iyi geldi max 2-3 gün ağladım.. sonrası zaten hayat..
Rabbim bize acımızın sabrını veriyor çünkü vakti zamanı değilmiş daha..
güzel günler görücez..
yeter ki inançlı ve sabırlı olalım...
eşlerimizin canı zaten yanıyor bizim acımız onları daha da yıkıyor ... çaresiz kaldıklarından asabiler...
MİRAGEM bitanem başın sağolsunnAllah kalanlarınıza sağlıklı huzurlu uzun ömürler versinnnn....
içimden bir his bebeğinin gelmesine az kaldı diyor ve heyecan veriyor bu listede ki herkesin ve isteyen dileyen herkesin hayırlısıyla bir gün bir bebeği olacak.. bu dünyada olmazsa ahirette istediğimiz kadar oğlumuz kızımız olcakmış..
bu duyguyu yaşayacağız inanıyorumm
güçlüyüm .. ve burda ki herkesin güçlü olmasını istiyorum .. dualarım sizlerle..
not işlemlerim bitti :)
artık çok sık buralara gelicem :) İnşallah şubat içinde tedavimi anlatıyor olucam ve sizi delirticemm :)))
herkesleri kocaman öpüyorum
AYŞEGÜL ; HKERE;TUBA;HAVİN;YUKS;BEBİŞİMOLSUN ;BOYACI,KEDİ....... .... kızlarrrrr herkesleri çok yakından takip ediyorum sayamadıklarım affetsiN....
herkeslere sıcacık aşk dolu bir hafta sonu :))))
gamze sen nasılsın ne var ne yok tatlım
sanada selam tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.yakın zamanda olacak güzel gönüllü anne
gamze sen nasılsın ne var ne yok tatlım
ben de iyiyim sağol bugün dışarda yemek yerken sürekli eşime bebek gösterip durdum kızmadı ama tatlıymış şekermiş dedi durdu.sağol canım bildiğin gibi iyiyim çok şükür sen nasılsın
hoşgeldin canım nasılsın