sizden deAllah razı olsun herzman dualarımdasınız geçen de akşam ezanıyla evde yalnızdım hüngr hüngür ağladım size de nasip etsin die bn çok çektim siz de çekmeyin istedim çook duygulandım.Rabbim inşallh nasip eder canım bnm burada ismini bildiğim ,yazdığım ,yazmadığım herkes dilimde.İnşlhh Allahım bu garibin arkadaşlarına ettiği duayı geri çevirmez.Bunu can -ı yürekten istiyorum.sizin hüzünlerinizi ben de yyaşıyorum inan yeniden ama elden ne gelir duadan başka bişey gelmiyo elimden.Miragem transferinden birgün öncesi teheccüde kalk canım Rabbim o zaman yapılan duaları geri çevirmez.İçini dök Allah a ''O'' ol derse olaacak,biz duamzı eksik etmiycez silerde ümitlerinizi anlaştık mı? sana ve tüm tedaviye başlayacaklara bu sözüm
amaann nerde canım benm eşimin hiiçç öyle gezmeleri falan yoktur. evde pinekliyoruz işte :) hatta eşim yandaki koltuktaa 3. rüyasını görüyor :) bende alman pastası yaptım mutfakta oyalandım öyle işte..
ayy ne güzel az kaldı transferine
havinim seninde inşallah sorunsuz geçer yaa..
hiç heyecan yapma hele transfer esnasında çok rahat la ve gevşe ki rahmine tam koysun embriyoları dr.un.inşallh tedavin hayırlı olsun cnım.ümidini asla yitirme ve pozitif düşün hp yat dinlen ,alınganlıkalrı ötele.
inşallah hareketlilik bebeişlerle devam eder ya.bişi soracam ya bu topikte azosperm olup hamile kalan varmı bilginiz varmı kızlar hatırlıyomusunuz?
ne ilginçtir ki bunu yaşayan herkes tıpatıp aynı duygulardan aynı yollardan geçiyor ferihacım. sanki aynı kişiymişiz gibi aynen yaşıyoruz herşeyi. merak etme sonucun nehatifse bile 2 gün sonra yeniden en baştaki umudu taşıdığını göreceksin.
ilknurum çok teşekkür ederim canım. senin tedavi zamanını da sabırsızlıkla bekliyoruz.
ben bugün son kontrolüme gittim. bugün son lucrinimi vurdum. jele başladım, estrofemim günde 4'den devam ve Allahın izniyle transferim çarşamba sabah 9 buçukta canlarım...geçen sefer siz benim için umutluydunuz bu defa ben kendimden umutluyum. inşallah içimdeki bu ferahlığın bir anlamı vardır.
ay canım ya çok duygulandım.Allah razı olsun kedicik :) inş. rabbim kimseyi çok aratmadan sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.. canım teheccüde kalk ne demek ?
hadi bakalım hayırlısı burcucum .. neresi merkezin. inşallah bebişini önce göbüşe sonra kucuşa alırsın :)
ay canım ya çok duygulandım.Allah razı olsun kedicik :) inş. rabbim kimseyi çok aratmadan sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.. canım teheccüde kalk ne demek ?
hadi bakalım hayırlısı burcucum .. neresi merkezin. inşallah bebişini önce göbüşe sonra kucuşa alırsın :)
hayırlı olsun kuzummm bak şimdi görev listenii veriyorummm
transferden 3 gün öncee başlıyorsunn
günde 1 kivi
günde 1 dilim ananas
günde bir avuçkabak çekirdeği
günde en az 2 yumurta
sonracığımaaa bigün akşam yemeği balık bigün et derken 2-3 güne bir et ve balık yiyorsun ama bunları yapıcam derken kendini kasıpta mecburiyet gibi yaparak canını sıkmıyorsun keyif haline getiriyorsun
transfer sabahı gusul abdesti alıp 2 rekat şükür namazı kılıyorsun sonrasında 40 kez yunusun duası enbia suresi 18 ve 19. ayet bi de meryem suresi okuyorsun
sonra bol bol ya faligal hab okuu transferden sonra eşin elini senin karnına koyup 707 kere ya varis desin
bak bütün sırlarımı anlattım sanaaa
canım madicana da son kararımızı verdik selman laçin beyefendi de:) işte salı gidip start veriyoruz.amin inşallah hepimiz alırız tatlım.
canım ağlama niye ağlıyosun ki? kıyamam sana ya. ben de hep dualardayım. bir de yeni bir alışkanlık edindim. kendi kendime konuşuyorum, muhakeme yapıyorum hayatımla başıma gelenlerle sebeplerle sonuçlarla ilgili. sence delirmiş olabilir miyim?? :))) sesli konuşuyorum çünkü yalnızken.
inşallah dondurulmuşlarım sağlamdır, inşallah bir aksilik çıkmaz. benim doktorumun morali bozuktu yine, kesin birinin birşeyine sıkılmış. nerden anladın dersen morali bozuk olduğunda bana "siz" diye hitap ediyor, resmileşiyor :))) kafa gidio herhalde. odaya girmeden biriyle konuşuyodu zaten işim bitince gelmek istiyorum falan diye. onlar da insan sonuçta habire bizleri hoş tutmaya çalışıyorlar. iyi görünmeye çalışıyorlar. benimki rol yapamıyo. ne burcu acaba, kesin su grubudur. sorcam bi dahaki sefere.
boyacığım öncelikle buraya tekrar pozitif dönmene çook sevindim.Allahın izniyle senin 2.de olacak inşallh sen şanslısın ilkinde tutmuştu ,inşallh öyle kan sulandırıcını transfer sonrası kullanmazsan bebişin senle kalacak Allahın izniyle.Teheccüde gelince:gecenin 3 te birinde kalkıp Allah rızası için kılınan namaz.Niyet ederken teheccüt diye ediyorsun.İnternetten faizletini araştır canım.11 gibi akşam yatıp gece 3,4 gibi kalkıp namzı kılıyon burda saat önemli değil uykundan uyanıp kalkıp namazı kılman önemli zor ama Allahım bu zorlukların ardındaki ferahı gösteriyo inşallh.
canım sağolasın :)) yumurta kısmına takıldım, sevmem çok, birşeyle değiştirsek. ya da kırarak yiyebilirim belki ama 2 tane değil, pazarlıkla 1'de anlaşalım. bunu kitapçık olarak da yayınlamayı düşünüyor musun sevabından? :))
Herşey yolunda gitsin inşallah burcucum. tek denemede hallet işi inşallah.
canım sağolasın :)) yumurta kısmına takıldım, sevmem çok, birşeyle değiştirsek. ya da kırarak yiyebilirim belki ama 2 tane değil, pazarlıkla 1'de anlaşalım. bunu kitapçık olarak da yayınlamayı düşünüyor musun sevabından? :))
Herşey yolunda gitsin inşallah burcucum. tek denemede hallet işi inşallah.
yumurta kısmı beni de kastı bu arada bana söyleyen kişi günde 4 yumurta demiştiben pazarlık payı bırakmadan 2ye düştüm ama 4 yumurtalı kek yaptık bol bol yemeye çalıştım kahvaltıda da bi tane yedim oldu da bitti maaşallahh :) biz günde 1 artı kek diye anlaşalım :)) siz mutlu olun ben kitapçıkta da hazırlar yayınlarımzaten googledan arat en az 10 kere yazmışımdır bu listeyi
aslında et yumurta kısmı bol protein esasındaa işte ona göre ne buldun yicenn
hoşgeldin canım .göremedim bu ara seni. yoksa girdin de ben mi denk gelmedim. canım nasılsınız bebişler ne alemde :)
tubaaaaa bana küstün müü 2 dir yazıyorum cevap vermiyosun.. yada ben mi atlıyorum canım bilmeden bişi mi yaptım ?????????
Evet miragem bnde transferden sonra istisnasız sonucu alana kadar bir sürahi suya Yasin,tebareke,amme,H.ibrahimin evlat için ettiği dua ,meryem süresi 18.ve 19.ayetleri okuyup üfledim suya:)) o bitene kadar içtim hergün 2 lt.su içmeye özen gösterdim.Birde hiç iş yapmadım yemek ve wc ye kalktım .2.günümde gusul alıp namazlarımı oturark yavaşça kıldım ve hep du ettim.kahaltıya önem verdim birde ananasa.Mutlaka istisnasız hergün haşlanmış yumurt yedim ve günlük keçi,inek veya manda sütü içtim.
ben anladım sen kilo olarak bayağa zayıf bi insansın. kız bana her gün kek yedircen sonra top yapıp yuvarlıycan mı beni. popom büyük zaten diyorum. üstüm incecik ama basenler var, popo var maşallah :)))
bu arada size bir dedikodu anlatyım muhabbet olsun. kayınbiraderim dün askerden dönüyodu, ben de bir gün önceden kayınvalidemi alıp bize getirmiştim bir de aynı gün büyük anneanneyi kaybedip kaos yaşamıştım ya meğer benim küçük kayınbirader bir gün önceden gizli gelmiş, önce kızarkadaşıyla buluşabilmek için, sonra da anneannesinde kalmış. bu arada da ortanca kayınbiraderim kendini yiyodu onun geleceği gün iş gezisine gitmek zorunda olduğu için, patronuyla falan bayağa mücadele etmiş bir gün sonra gitsek olmaz mı diye, halbuki zaten o sırada bizimki burdaymış. şimdi bu adamı öldürür müsün ne yaparsın
ahhh ahhh ben dedikodu yazsamm varyaa topicin amacı değişirr
yok canım kim zayıffff boy 174 kilo evlendiğimde 62 idi hamile kaldığımda 73
ama son dondurulmuş tedavide almadım ilk ilaç aşılama ve iki tüpte almıştım
sonra kusmaya başlayınca 68e düştümm,
sen ye şimdi kusarken verirsinn