bunu geç gördümmm tam işaretledimm diğerini gördümmm :) hiç olur muu kuzumm hiç küser miyimm ne yapmış olabilirsin kii ben mirageye yazarken aynı anda yazdık sanırım o anda sayfa değişmiş atlamışımm atladğım bişey varmı diye bakarken tesadüfen gördümm bu ara girsem de hemen bakıp çıkıyorumm iki gündür pek keyfim yok esasında psikolojik olarakk... sanırım onun için bugün kusmalarım falan aniden çok arttıı çok şükür bebişlerim iyilerdir inşallahhh aslında sorun da yok ama dün babam saçma sapan bi konuda bi an sert çıktı istem dışı benim de çok canım sıkıldı ağladım bi sürü sanırım hormonlardan sonra da etkisini atamadım üzerimden
senden nbr kuzuuuu
kızz keçiyle manda sütünü nerden buldunnn ??? iş yapmadım ama sürekli yatmadım da evde keyfe keder gezdimm
şimdi dee sen mi küstünn yoksaaa??..... benn şimdi yatıyorumm sen yazz ben okucam yarınnn... iyi geceler hepinizeeee
günaydın kızlar herkez kocişlerin yanında uyuyor heralde bana hareret basıyor gecem gündüzüm yok hiç uyuyamyorum kaltım sanki çıkacak mış gibi evde test yaptım tabiki negatif bende eşim gömeden attım çöpe çok kızıyor bana bu kadar üzülme biz elimizden geleni yaptık diye herhalde erkekler daha kolay atlatıyor kızlar gece rüyamda hep ölü görüyorum bi bilginiz var mı
kızlar bişey sorcam bu kullandığımız jel varya bitmiş eczaneler kapalı nöbetçi eczanedede bulamamış eşim bugün kullanmasam bi sorun olurmu varsa bebek düşermi ay korktum sabahtan beri sanki varsa bişey olacakmış gibi
canım benim evet erkekler çok garib belki onlarda içinde yaşıyorlardır eşim mesela nasip değilmiş deyip geçiyor ama ben ağlayıp duruyorum
teşekkür ederim canım ama ben seyişehirde oturuyorum inşallah bir günde bişey olmaz gerçi bu kadar düşük sonuçlada bebek olcağını tahmin etmiyorum yarın görcez bakalım yaağlıcaz yada sevinçten uçacaz
ya kızlar nerlerdesiniz sizi bunalttım ama size ihtiyacım var eğer bebek varsa jel kullanamıcam bugün bişey olurmu cevap yazın ya bide ilk gün çok ağladım ya o sıkıntıyla kaybetmiş olabilirmiyim yaaa çok kötüyüm bugün yarın olsada varsa var yoksa yok arada kalmak çok zor
belliki sende benim gibi bunalımlardasın:))))peşpeşe iki yardım çağrısı yapan müstakbel anne:))
Kızlar nerlerdesiniz gezmelere mi gittiniz:))) Kızlar benim grip geçmedi yaaaa(((((bol bol c vitamini tüketiyorum yememe dikkat ediyorum ama aynıyım...
Feriha canım jeli sormuşsun benim jel bitmişti tüp bebek merkezini aramıştım devam edin demişlerdi.Eşim gidip merkezden 3 adet getirmişti bana
doktorunu yada merkezi ararsan yardımcı olcaklardır mutlaka:)
hkere nasılsın canım gittimi kayınvalden:)
canım hoş geldin inş çabuk toparlarsın kendine meleğine çok dikkat et annesi
slm havinim kendime dikkat etmeye çalıştıkça hasta oluyorum( sen nasılsın canım?
havin nasılsın canım.. ilaçlara başlamışsın canım ne için bunlar toplama mı dondurulmuşlar için mi ? inşallah rabbimin izniyle sennde kucağın dolacak bu sefer..
yuks geçmiş olsun cnm..
zyxell nasılsın canım ..
Kızlar nerlerdesiniz gezmelere mi gittiniz:))) Kızlar benim grip geçmedi yaaaa(((((bol bol c vitamini tüketiyorum yememe dikkat ediyorum ama aynıyım...
Feriha canım jeli sormuşsun benim jel bitmişti tüp bebek merkezini aramıştım devam edin demişlerdi.Eşim gidip merkezden 3 adet getirmişti bana
doktorunu yada merkezi ararsan yardımcı olcaklardır mutlaka:)
hkere nasılsın canım gittimi kayınvalden:)
canım ben seydişehirde oturuyorum merkez konyada yani gidip almak çok zor zaten yarın bebek varsa alırız bana dua edin yarın güzel haberlerl döneyim