hoşgeldin canımmmmnasıl gidiyo evlilik
teşekkürler tatlım. en güzel tarafı onca sıkıntı stersin bitmiş olması :)) her şey bitince daha keyifli daha huzurlu oluyor :))
oyyy sorma canım yaaa çok zor uyuyamıyorum ben artık
bu arada evimin fotolarını koyydum isteyen bakabilirz
günaydın kızlaaar :) kınam 8inde, düğünüm de 10'unda oldu benim deeebalayımızdan da döndük bugün işbaşı yaptım sizin hazırlıklar nasıl gidiyor??
teşekkürler tatlım. en güzel tarafı onca sıkıntı stersin bitmiş olması :)) her şey bitince daha keyifli daha huzurlu oluyor :))
ben baktım,herşey yerli yerinde vee güpgüzel :)
Allah ağız tadıyla oturmak nasib etsin canım benim inşallah..
ooooo ne güzzeeel, gelincikler tatillerden bile dönmüşleeer...
insallah herşey güzeldir kızlar, bize moral oluyorsunuz
inşallah bizler de alnımızın akıyla çıkarız bu streslerin içinden inşş
gözün aydın canım bizim hazırlıklar devam ediyo darısı başımıza artıkgünaydın kızlaaar :) kınam 8inde, düğünüm de 10'unda oldu benim deeebalayımızdan da döndük bugün işbaşı yaptım sizin hazırlıklar nasıl gidiyor??
ben baktım,herşey yerli yerinde vee güpgüzel :)
Allah ağız tadıyla oturmak nasib etsin canım benim inşallah..
Kızlar bende dün gittim çeyizimi götürdüm .sabah herkesten önce uyandım kahvaltı hazırladım bi yandan da ağladım çok garip bi his sanki birinde misafir kalıyomuş gibi oldum yıllardır evim sanki bana gitme kal diyodu .Yazarken yine gözlerim doldu. bizimkiler her ne kadar mutlu olsalarda ufak bi burukluk var gözlerinde .Eve gidip içini döşed,kten eşyalar yerleştikten sonra hiç bırakıp gidesim gelmedi evimi o kadar sevdimki anlatam .
aynen canım bende evimi çok sevdim nişanlımda öyle dedi huzur buluyorum bu evde dedi ayyy yaşadığımız zamanda huzur bulabilicekmiyiz bakalım
Günaydınnn kızlar. 10 günlük taze bir gelinim.. bugün iş başı yaptım . herşey o kadar güzel ve yolunda geçti ki dilerim herkesin bizim gibi yolunda gider.. tavsiyem hiçbirşeyi kafanıza takmayın duymayın görmeyin o gün sizin gününüz sonra icabına bakarsınız.
Kızlar bende dün gittim çeyizimi götürdüm .sabah herkesten önce uyandım kahvaltı hazırladım bi yandan da ağladım çok garip bi his sanki birinde misafir kalıyomuş gibi oldum yıllardır evim sanki bana gitme kal diyodu .Yazarken yine gözlerim doldu. bizimkiler her ne kadar mutlu olsalarda ufak bi burukluk var gözlerinde .Eve gidip içini döşed,kten eşyalar yerleştikten sonra hiç bırakıp gidesim gelmedi evimi o kadar sevdimki anlatam .
aynen canım bende evimi çok sevdim nişanlımda öyle dedi huzur buluyorum bu evde dedi ayyy yaşadığımız zamanda huzur bulabilicekmiyiz bakalım
Günaydınnn kızlar. 10 günlük taze bir gelinim.. bugün iş başı yaptım . herşey o kadar güzel ve yolunda geçti ki dilerim herkesin bizim gibi yolunda gider.. tavsiyem hiçbirşeyi kafanıza takmayın duymayın görmeyin o gün sizin gününüz sonra icabına bakarsınız.
11 gün kaldı heyecndan ölücem
ben de .. yazdığını okuyunca içim pırpır etti... yarın mobilyalar gelcek,inşallah bir aksilik olmaz
günaydın kızlar 1 haftalık taze gelin geldi :)))))
günaydın kızlaaar :) kınam 8inde, düğünüm de 10'unda oldu benim deeebalayımızdan da döndük bugün işbaşı yaptım sizin hazırlıklar nasıl gidiyor??
umarım bi aksilik çıkmaz canım benim yemek takımı hala bir araya gelemedi çıldırmak üzereyim sizde çok yakın zmanda getirtiyosunuz mobilyaları umarım herşey gönlünüze göre olur canım
günaydın kızlarrrr.....
bende 30 eylülde evleniyorum sayılı günler kaldı.. heyecanlıyım biraz buruk garibim ya..ne yapcağımı şaşırıyorum bazen.. kafam dolu:)..davetiye dağıtma telaşındayız şu ara.tüm kız arkadaşlarımı arıyorum..kınam için ayrıca heyecanlıyım..:)...tam 10 gün kaldı yaaaaaaaaaa:))))))))
slm kızlar koşturmaktan gelemiyorum buraya yaaa evimizin herşeyi bitti artık cumartese kısmetse çeyizimi götürüyoruz inş ,çeyiz serilmeden evimden çıkmak istemiyorum çeyiz serilince napçam bilmiyorum valla ,10 gün kaldı kızlar mousse canım evin çok güzel güle güle oturun inşallah mutlu mesut artık çok az günümüz kaldı
slm kızlar koşturmaktan gelemiyorum buraya yaaa evimizin herşeyi bitti artık cumartese kısmetse çeyizimi götürüyoruz inş ,çeyiz serilmeden evimden çıkmak istemiyorum çeyiz serilince napçam bilmiyorum valla ,10 gün kaldı kızlar mousse canım evin çok güzel güle güle oturun inşallah mutlu mesut artık çok az günümüz kaldı
Kızlar keyifler nasıl?
Benim evlilikte 18. günüm :)))
Değişik garip duygular hala.. Bazen sanki hep evliymişim gibi hissediyorum bazen de yabancı bir evdeymişim gibi :)
kızlarrrr 9 gün kaldııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?