Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KizlaaarR gelinligim cokk guzEel olmus sukurler olsun :)
Sadece birazcik darlik var,onu haLlettikten sonra teslimat insallah..
Sira damatlik,kina ve dugun alisverisinde :)
Damatliiklar kaca geliyo sizler ne kadara aldiniz,bileyim dee kaziklanmayalimm
kızlar buzdolabı alıpta memnun olan olmayan varmı biz siemens kg57 nal 22n nofrost ergocool almayı düşünüyorz ama sizce nasıldır bide ergocool ne demek iyi bişeymi
ayyy canım sorma aynı koşuşturma bizdede var ve çok yorgunum. iş yerinde gözlerimi çk zor açıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor çok. bizde bu hafta sonu sericez çeyizi
bende bu pazar seriyorum inşallah
bu serme dediğiniz hani bütün çeyizi eve seriyolar, herkes geliyo bakıyo "aaa ne güzelmiş" filan diyo müze gezer gibi o serme bu serme mi ben yapmak istemiyorum öyle yaa, bi sürü iş. ser - topla.. görmek isteyen evime gelsin.. herşey o kadar çok ki,serip toplaması gözümde büyüyor.. çok zor iş bence... gidip direk evime yerleştirmek istiyorum..
bu serme dediğiniz hani bütün çeyizi eve seriyolar, herkes geliyo bakıyo "aaa ne güzelmiş" filan diyo müze gezer gibi o serme bu serme mi ben yapmak istemiyorum öyle yaa, bi sürü iş. ser - topla.. görmek isteyen evime gelsin.. herşey o kadar çok ki,serip toplaması gözümde büyüyor.. çok zor iş bence... gidip direk evime yerleştirmek istiyorum..
canım biz çeyiz alması yapmadık adı öyle işte çeyiz sermesi diye ama bende sermicem herşeyi yerlerine yerleştiricez sadece hiççç uğraşamam millet gelip görücek hava atıcaz diye. zaten hava atmalık çeyizimde yok
canım biz çeyiz alması yapmadık adı öyle işte çeyiz sermesi diye ama bende sermicem herşeyi yerlerine yerleştiricez sadece hiççç uğraşamam millet gelip görücek hava atıcaz diye. zaten hava atmalık çeyizimde yok
Benimde o şekilde olacak canım, yani dediğin gibi.
Erkek tarafı gelecek evden çeyizi alacak, kız tarafından akrabalar, eş, dost ile gidilecek çeyiz eve yerleştirilecek.
Adı "çeyiz serme" olarak kalmış, ama bende senin düşüncen gibi düşünüyorum.
Onca şeyi ser bir güzel heryere sonra topla et, hele ki çalışan bayanlar için çok zor.
Ayrıca bi zahmet bensiz kimse girmesin evime bakmaya etmeye...
Ben gelemem öyle şeye doğrusu
benim tam 15 kaldı ayyy düşündükçe heyecanlanıyorum vallaha bu arada 16 gün kaldı
resmen yarım aycık
yarın kınam var bitti resmen günler bana dua edin.herşey hazır evimde beni bekliyor.:)
Bugün diyebilirim çünkü 12 yi gecti mutluyumm hüzünlüyüm evde son gecem aslında şoktayım yarından sonra anlıycam iyi kötü herseyimizi paylaştık tşk ediyorum hepınıze dün gece kınam güzel geçti dilerim düğünüm daha güzel geçer düğünün ertesi sabahı kemere yolculuk baslıcak tatilden evime geldiğim gibi burda olucam herseyımı paylasmak ıstıyorum sizlerle artık yatma zamanı sabah 7de ayakta olmam lazım sizlerle son bekar halımle vedalasmak ıstedım hepınızı cok sewıyorum kendinize iyi bakın allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun..
Bugün diyebilirim çünkü 12 yi gecti mutluyumm hüzünlüyüm evde son gecem aslında şoktayım yarından sonra anlıycam iyi kötü herseyimizi paylaştık tşk ediyorum hepınıze dün gece kınam güzel geçti dilerim düğünüm daha güzel geçer düğünün ertesi sabahı kemere yolculuk baslıcak tatilden evime geldiğim gibi burda olucam herseyımı paylasmak ıstıyorum sizlerle artık yatma zamanı sabah 7de ayakta olmam lazım sizlerle son bekar halımle vedalasmak ıstedım hepınızı cok sewıyorum kendinize iyi bakın allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun..
hoşgeldin canımmmm nasıl gidiyo evlilikgünaydın kızlar 1 haftalık taze gelin geldi :)))))
13 gün.. çok garip hisler içindeyim..
mutluluk
hüzün
telaş
şaşkınlık
heyecan
bazen sinirlilik
bazen alınganlık
ne kadar zor bir süreç...