• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar buzdolabı alıpta memnun olan olmayan varmı biz siemens kg57 nal 22n nofrost ergocool almayı düşünüyorz ama sizce nasıldır bide ergocool ne demek iyi bişeymi

KizlaaarR gelinligim cokk guzEel olmus sukurler olsun :)
Sadece birazcik darlik var,onu haLlettikten sonra teslimat insallah..

Sira damatlik,kina ve dugun alisverisinde :)
Damatliiklar kaca geliyo sizler ne kadara aldiniz,bileyim dee kaziklanmayalimm

Canım damatlığı biz pierre cardinden 600 tl ye aldık. İndirime denk gelmiştik bayram öncesi

kızlar buzdolabı alıpta memnun olan olmayan varmı biz siemens kg57 nal 22n nofrost ergocool almayı düşünüyorz ama sizce nasıldır bide ergocool ne demek iyi bişeymi

canım biz bosch aldık ama bulaşık mak siemens gayet memnunum siemens te çok iyi marka diye biliyorum :34:

Öncelikle herkese merhaba kızlar... :3:

Benim de bütün beyaz eşyalarım siemens, duyumlar ve yorumlar gayet iyi..
O yüzden bende siemens tercih ettim :34:

ayyy canım sorma aynı koşuşturma bizdede var ve çok yorgunum. iş yerinde gözlerimi çk zor açıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor çok. bizde bu hafta sonu sericez çeyizi :30:

bende bu pazar seriyorum inşallah :D

bende bu pazar seriyorum inşallah :D

bu serme dediğiniz hani bütün çeyizi eve seriyolar, herkes geliyo bakıyo "aaa ne güzelmiş" filan diyo müze gezer gibi :1: o serme bu serme mi :1: ben yapmak istemiyorum öyle yaa, bi sürü iş. ser - topla.. görmek isteyen evime gelsin.. herşey o kadar çok ki,serip toplaması gözümde büyüyor.. çok zor iş bence... gidip direk evime yerleştirmek istiyorum.. :31:

bu serme dediğiniz hani bütün çeyizi eve seriyolar, herkes geliyo bakıyo "aaa ne güzelmiş" filan diyo müze gezer gibi :1: o serme bu serme mi :1: ben yapmak istemiyorum öyle yaa, bi sürü iş. ser - topla.. görmek isteyen evime gelsin.. herşey o kadar çok ki,serip toplaması gözümde büyüyor.. çok zor iş bence... gidip direk evime yerleştirmek istiyorum.. :31:

canım biz çeyiz alması yapmadık adı öyle işte çeyiz sermesi diye ama bende sermicem herşeyi yerlerine yerleştiricez sadece hiççç uğraşamam millet gelip görücek hava atıcaz diye. zaten hava atmalık çeyizimde yok :9:

Benimde o şekilde olacak canım, yani dediğin gibi.

Erkek tarafı gelecek evden çeyizi alacak, kız tarafından akrabalar, eş, dost ile gidilecek çeyiz eve yerleştirilecek.

Adı "çeyiz serme" olarak kalmış, ama bende senin düşüncen gibi düşünüyorum.

Onca şeyi ser bir güzel heryere sonra topla et, hele ki çalışan bayanlar için çok zor.

Ayrıca bi zahmet bensiz kimse girmesin evime bakmaya etmeye...

Ben gelemem öyle şeye doğrusu :31:

canım biz çeyiz alması yapmadık adı öyle işte çeyiz sermesi diye ama bende sermicem herşeyi yerlerine yerleştiricez sadece hiççç uğraşamam millet gelip görücek hava atıcaz diye. zaten hava atmalık çeyizimde yok :9:

En güzelini düşünmüşsün, kısmetse bizde bu cumartesi gideceğiz... :34:

yok ya hava atmak değil de adet olmuş işte..
ama yorucu bi iş, işi gücü olmayanlara göre...

Benimde o şekilde olacak canım, yani dediğin gibi.

Erkek tarafı gelecek evden çeyizi alacak, kız tarafından akrabalar, eş, dost ile gidilecek çeyiz eve yerleştirilecek.

Adı "çeyiz serme" olarak kalmış, ama bende senin düşüncen gibi düşünüyorum.

Onca şeyi ser bir güzel heryere sonra topla et, hele ki çalışan bayanlar için çok zor.

Ayrıca bi zahmet bensiz kimse girmesin evime bakmaya etmeye...

Ben gelemem öyle şeye doğrusu :31:

aynen bizde de öyle olacak, onlar gelip alıcaklar, biz de hep beraber gidicez ins..
hem şöyle gelen mobilyaların tozunu sil, çeyiizi yerleştir..
yoook kimse bensiz girmesin zaten ben de sevmem öyle şeyi... demek istedğim geldikçe görsünler :1:

Bugün diyebilirim çünkü 12 yi gecti mutluyumm hüzünlüyüm evde son gecem aslında şoktayım yarından sonra anlıycam iyi kötü herseyimizi paylaştık tşk ediyorum hepınıze dün gece kınam güzel geçti dilerim düğünüm daha güzel geçer düğünün ertesi sabahı kemere yolculuk baslıcak tatilden evime geldiğim gibi burda olucam herseyımı paylasmak ıstıyorum sizlerle artık yatma zamanı sabah 7de ayakta olmam lazım sizlerle son bekar halımle vedalasmak ıstedım hepınızı cok sewıyorum kendinize iyi bakın allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun..

Bugün diyebilirim çünkü 12 yi gecti mutluyumm hüzünlüyüm evde son gecem aslında şoktayım yarından sonra anlıycam iyi kötü herseyimizi paylaştık tşk ediyorum hepınıze dün gece kınam güzel geçti dilerim düğünüm daha güzel geçer düğünün ertesi sabahı kemere yolculuk baslıcak tatilden evime geldiğim gibi burda olucam herseyımı paylasmak ıstıyorum sizlerle artık yatma zamanı sabah 7de ayakta olmam lazım sizlerle son bekar halımle vedalasmak ıstedım hepınızı cok sewıyorum kendinize iyi bakın allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun..

naaptın be tatlım dağıttın bizi burda :) mutlu ol

Her şey istedigin gibi geçiyordur umarım 14 gun önce Ayni mutlulugu heyecanı ben de yaşadim ;)

canımm sen artık evli bir hatunsun rabbim ömür boyu mutlu etsin :34:

13 gün.. çok garip hisler içindeyim..

mutluluk :9:
hüzün :14:
telaş :31:
şaşkınlık :53:
heyecan :52:
bazen sinirlilik :20:
bazen alınganlık :19:

ne kadar zor bir süreç...

Back