- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
kızlar hepinize hoşçakalın diyorum yarın kınam var perşembe cuma işe gelmeyeceğim bugün artık tatile çıkmış bulunmaktayım yarın akşama kınam var hepiniz bol bol dua edin bana kızlar çok heyecanlıyım cumartesi düğün günü nasıl geçicek bana bilmiyorum çok kötüyüm içim buruk iki hafta tatil yapacağım bu haftayla beraber iki buçuk hafta yani işe geldiğim gün buraya geleceğim yeni gelin olarak allahım sen hepimize yardım et herkes kendine iyi baksın kızlar ben gidiyorum artık hoşçakalın allaha emanet olun mousse canım sanada mutluluklar şimdiden aynı gün gelin olacağız paytak paytak koşan koala sende bizden bir gün sonra evleniyorsun sanada mutluluklar allahım hepimize harika bir düğün ve tatil geçirmemizi sağlasın haydi kızlar hepinize hoşçakalın 15 ekimde görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz
canım benim evett aynı gün evleniyoruz ve izinden aynı gün dönüyoruz. rabbim çk mutlu bir kına ve düğün geçirmeni nasip etsin inş hiçbirimiz pişman olmaz çok mutlu oluruz. benim kınam cuma o yüzden perşembe izne ayrılıyorum. son güne kadar çalışıcam hem evde olmak istiyorum hem istemiyorum.hüzünlü hüzünlü bakıyolar suratıma
benimde içim buruk ve çok tuhaf hiissediyorum kendimi ama bunlar geçicek ve bizler çook mutlu olucazzzz