• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar hepinize hoşçakalın diyorum yarın kınam var perşembe cuma işe gelmeyeceğim bugün artık tatile çıkmış bulunmaktayım yarın akşama kınam var hepiniz bol bol dua edin bana kızlar çok heyecanlıyım cumartesi düğün günü nasıl geçicek bana bilmiyorum çok kötüyüm içim buruk iki hafta tatil yapacağım bu haftayla beraber iki buçuk hafta yani işe geldiğim gün buraya geleceğim yeni gelin olarak allahım sen hepimize yardım et herkes kendine iyi baksın kızlar ben gidiyorum artık hoşçakalın allaha emanet olun mousse canım sanada mutluluklar şimdiden aynı gün gelin olacağız paytak paytak koşan koala sende bizden bir gün sonra evleniyorsun sanada mutluluklar allahım hepimize harika bir düğün ve tatil geçirmemizi sağlasın haydi kızlar hepinize hoşçakalın 15 ekimde görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz:5::5::5::5::5::5::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benim evett aynı gün evleniyoruz ve izinden aynı gün dönüyoruz. rabbim çk mutlu bir kına ve düğün geçirmeni nasip etsin :34: inş hiçbirimiz pişman olmaz çok mutlu oluruz. benim kınam cuma o yüzden perşembe izne ayrılıyorum. son güne kadar çalışıcam hem evde olmak istiyorum hem istemiyorum.hüzünlü hüzünlü bakıyolar suratıma :14:
benimde içim buruk ve çok tuhaf hiissediyorum kendimi ama bunlar geçicek ve bizler çook mutlu olucazzzz :32::32::32::32:

bende evleneli 5 ay oldu.ailemin tek çocuğuyum annem hala alışamadı yokluğuma.ünv yi bitirdim bir sne sonra evlendim bende .ailem eskişehirde ben ankarada oldugum halde ortalama eskişehire ayda bir gidiyorum.ünv de eve çok sık giderdim yurtta kaldığım için yurttan kurtulmak için şimdi evliyim mutluyum evim var aslında içimden pek gitmek gelmiyor eskişehire ama anneme dayanamıyorum:)eşyalarımı ankaraya taşırken bende bi fena oldum ama yapcak bişey yok.eger sevdiğin insanla evleniyorsan hiçbişeyin önemi yok siz mutlu olun yeter elbet bir gün zaten o evden çıkacaktın.size mutluluklar diliyorum

evet düşünmesi hala zor hala zor...

slm kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr

cumartesi çeyizim gitti yerleştirdik maşallah diyeyim herşeyim çok güzel oldu allahım sana şükürler olsun

dünde en yakın arkadaşımın düğünü vardı kırklareline gittik oraya verdik bi hafta arayla evleniyoruz dün onun evden çıkması kuaföre beraber gittik oradaki anlar falan hep onun yerine koydum kendimi çok zor ya ben napıcam bilmiyorum evde kimse kimsenin yüzüne bakamıyor artık baksak herkes ağlıcak gibi ev tamamen boşaldı bi kaç parça eşyam kaldı sadece artık haftanın içine de girdik çarşamba kınam var inanamıyorum ya sanki benim kınam değil gibi bu hazırlıklar başkasına sanki hele cumartesi napçam bilmiyorum allah yardımcımız olsun diyelim ama gerçekten ağlamak istemiyorum ağlarsam annem babam ağlıcak daha çok üzülecekler off allahım yardım et bize hepimize

ben de ağlamak istemiyorum hiç,ağlayınca ortam çok hüzünlü oluyor.
benim annem başka kızlar evden çıkarken bile ağlar,ablamda çok metanetli davranmıştı. Ama içine atması da kötü, ama ağlamasına da dayanamam..ooof o anı düşünmek çok zorken yaşamak ne kadar zordur.. :26:

arkadaşlar 15 gün oldu annem hala ağlıyor içim gidiyo vallahi

evyaahh eyvaahhh :2:

kızlar hepinize hoşçakalın diyorum yarın kınam var perşembe cuma işe gelmeyeceğim bugün artık tatile çıkmış bulunmaktayım yarın akşama kınam var hepiniz bol bol dua edin bana kızlar çok heyecanlıyım cumartesi düğün günü nasıl geçicek bana bilmiyorum çok kötüyüm içim buruk iki hafta tatil yapacağım bu haftayla beraber iki buçuk hafta yani işe geldiğim gün buraya geleceğim yeni gelin olarak allahım sen hepimize yardım et herkes kendine iyi baksın kızlar ben gidiyorum artık hoşçakalın allaha emanet olun mousse canım sanada mutluluklar şimdiden aynı gün gelin olacağız paytak paytak koşan koala sende bizden bir gün sonra evleniyorsun sanada mutluluklar allahım hepimize harika bir düğün ve tatil geçirmemizi sağlasın haydi kızlar hepinize hoşçakalın 15 ekimde görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz:5::5::5::5::5::5::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canıım kınan var senin bugüünn, Allah yardımcın olsun, inşallah herşey çok güzel geçer... Uzun bi tatil seninki, ben anca 1 hfta yapabilcem..Sonra burda sizi beklerim artık :1:
inşallah huzurla geçiririz düğünlerimizi.. benim kına ctesi, nikah-düğün pazar... yarın da imam nikahı kıyılacak. ooooyy oooyyy... garip telaşlar, sıkıntılar,stresler, kimi üzüntüler,kimi heyecanlar,sevinçler..
inşallah herşey dilediğimizden de güzel olur...

canıım kınan var senin bugüünn, Allah yardımcın olsun, inşallah herşey çok güzel geçer... Uzun bi tatil seninki, ben anca 1 hfta yapabilcem..Sonra burda sizi beklerim artık :1:
inşallah huzurla geçiririz düğünlerimizi.. benim kına ctesi, nikah-düğün pazar... yarın da imam nikahı kıyılacak. ooooyy oooyyy... garip telaşlar, sıkıntılar,stresler, kimi üzüntüler,kimi heyecanlar,sevinçler..
inşallah herşey dilediğimizden de güzel olur...

bizimde kısmetse yarın kıyılıcak imam nikahı canım. nikahta sen bulunucakmısın nasıl olucak biliyomusun :31:

bizimde kısmetse yarın kıyılıcak imam nikahı canım. nikahta sen bulunucakmısın nasıl olucak biliyomusun :31:

ben de 2 eylülde evlendim. kadın da nikahta bulunur tabii bence vekalet falan vermeyin :S resmi nikahta veriyor musunuz vekalet :) kendi nikahınızda kendiniz olun mutlaka.

ben de 2 eylülde evlendim. kadın da nikahta bulunur tabii bence vekalet falan vermeyin :S resmi nikahta veriyor musunuz vekalet :) kendi nikahınızda kendiniz olun mutlaka.

bende aynı şekilde bulunmak istiyorum canım ama babam sadece erkekler oluyo falan deyince şaşırdım bende :31:

Ben bulundum kızlar kız kardeşlerim ve eşimin amcaoğulları vardı yanımızda. Başıma duvağımı örttüm omzuma şal aldım kapandım biraz. Öyle katıldım. Hatta mehirde pazarlık bile yaptım, hoca eşimin akrabasıydı :1:

29 eylülde benim düğün geldi ama şu 1 haftadır acayip stes doluyum kızlar fenalardayım bu arada eşimin yaptığı bazı şeylerde kafamı çok bozuor ama yapıcak bişey yok napalım idare ediyoruz :S umarım düğün sorunsuz geçer hepinize mutluluklar diliyorum

kızlaaaarr müdürcüğüm yarın kafa izni verdiii :1:
evlilik izin kağıtlarımı imzalatıyordum,yarın da gelme dedi :24:
bu akşam imam nikahımız kıyılıyor insallah...
muhtemelen artık dönüşte görüşürüüüzz.. hepimize hayırlı,huzurlu,mutluu, çoook güzel kınalar,düğünler,nikahlar dilerim..:16::16::16::16: inşallah herşey sorunsuz hallolur, güzelceee tatillerimizi yaparıızz :32:

Evlendim ve geldimm kızlarrr :123:
Herşey çok güzel çok şükür :nazar::69:

veeee evlendimmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm balayınıda yaptık artık ewımızdeyız ve ewımızde 2.haftayımızdayız ne çabuk geldı gectı zaman :)kızlarr ben ailemii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkk:((2 kere gıttım tatılden geldıgımızden berı ama yeterlı gelmıyor alışamadım hala buraya bakalım zaman ne göstericek.

veeee evlendimmm geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm balayınıda yaptık artık ewımızdeyız ve ewımızde 2.haftayımızdayız ne çabuk geldı gectı zaman :)kızlarr ben ailemii çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hemde çokkkkkkkkkkkkkk:((2 kere gıttım tatılden geldıgımızden berı ama yeterlı gelmıyor alışamadım hala buraya bakalım zaman ne göstericek.

ben de evlendim,geldim işimin başına geçtim...
1 hafta tatil... bu sabah evden işe giderken kendimi garip hissettim.. sevdiğimle evden çıkmanın tadı bi başkayken, annemi öpmeden işe gitmek garip geldi... evlenmek, bu his çok garip... dün gittim annemlere ilk kez.. özlüyorum onları çok,ama belli etmemeye çalışıyorum.. kimse üzülsün istemiyorum ama insanın kendi evinin olması çok güzelken ailesinden ayrılıkla garip bi burukluk duyması ne garip...

ben de evlendim,geldim işimin başına geçtim...
1 hafta tatil... bu sabah evden işe giderken kendimi garip hissettim.. sevdiğimle evden çıkmanın tadı bi başkayken, annemi öpmeden işe gitmek garip geldi... evlenmek, bu his çok garip... dün gittim annemlere ilk kez.. özlüyorum onları çok,ama belli etmemeye çalışıyorum.. kimse üzülsün istemiyorum ama insanın kendi evinin olması çok güzelken ailesinden ayrılıkla garip bi burukluk duyması ne garip...

ewet gercekten öyle ailenden ne kadar uzaksın peki?benım 2 saat var hftada 2 gün gidiyorum çok özlüyorumm dediğin gibi çok farklı duygularr bakalım bu zorlu alışma süreci ne kadar sürücek :/

ewet gercekten öyle ailenden ne kadar uzaksın peki?benım 2 saat var hftada 2 gün gidiyorum çok özlüyorumm dediğin gibi çok farklı duygularr bakalım bu zorlu alışma süreci ne kadar sürücek :/

aynı şehirdeyiz ama aramızda yaklaşık 40dk - 1 saat mesafe var.. ve çalışıyorum.. h.içi çok zor görüşmek,işten çık git saat 7buçuk -8 olur herhalde, biraz otursak dönsek olur aslında ama eşiim çok yoruluyor iş yerinde, bir de bizim sıkıntılarımız oldu evlenene kadar.. ailem pek istemedi,istemeye istemeye olduğunu da her seferinde belli ettiler.. düğünde bile.. o yüzden kırgınlık da var, bendeki geçer de ondaki biraz zor geçecek gibi :ssz: inş en kısa zamanda yoluna girer herşey... gitmek - gelmek bi stres,ama özlüyorum da.. kayınvalidem çok yakın.. onları görünce sanki ailemi aldatıyomuşum hissine kapılıyorum, zaten lafları batıyor, alışamadım sanırım.. evliliğe değil, başka birilerine anne- baba demeye ve ailemden uzak kalmaya :5:

Son düzenleme:

aynı şehirdeyiz ama aramızda yaklaşık 40dk - 1 saat mesafe var.. ve çalışıyorum.. h.içi çok zor görüşmek,işten çık git saat 7buçuk -8 olur herhalde, biraz otursak dönsek olur aslında ama eşiim çok yoruluyor iş yerinde, bir de bizim sıkıntılarımız oldu evlenene kadar.. ailem pek istemedi,istemeye istemeye olduğunu da her seferinde belli ettiler.. düğünde bile.. o yüzden kırgınlık da var, bendeki geçer de ondaki biraz zor geçecek gibi :ssz: inş en kısa zamanda yoluna girer herşey... gitmek - gelmek bi stres,ama özlüyorum da.. kayınvalidem çok yakın.. onları görünce sanki ailemi aldatıyomuşum hissine kapılıyorum, zaten lafları batıyor, alışamadım sanırım.. evliliğe değil, başka birilerine anne- baba demeye ve ailemden uzak kalmaya :5:

hımm her ne olursa olsun düğüne kadar olayı uzatmanın hıcbır anlamı yok ki öyle bir günde bunları yansıtmanın hıc luzumu yok ailen o konuda kabahatlı diye düşünüyorum eşine bisy dememelisin bunun ıcın dogru haklısın iş güç olunca zor olur gıtmek gelmek inş tez zamanda düzelir aılenle eşin arasındakı gergınlık... aynısı banada oluyo eşimin aılesıne gıttıkce aldatıyomusm gıbı gelıyor iç huzurum tam anlamıyla olmuyo hatta eşime içten içe sitem ediyorum bazen farkında olmadan senın yuzunden kalkıp buralara geldım aılemı cevremı herkesı bırakdım burdayım artık hayatımda sen ve aılen var gıbı mutsuz oluyorum böyle dusununce tabı ona söylemıyorum bunları öyle dusunuorum nasıl alısıcaz bakalım aıleden uzak kalmaya allah yardımcımız olsun canım..

hımm her ne olursa olsun düğüne kadar olayı uzatmanın hıcbır anlamı yok ki öyle bir günde bunları yansıtmanın hıc luzumu yok ailen o konuda kabahatlı diye düşünüyorum eşine bisy dememelisin bunun ıcın dogru haklısın iş güç olunca zor olur gıtmek gelmek inş tez zamanda düzelir aılenle eşin arasındakı gergınlık... aynısı banada oluyo eşimin aılesıne gıttıkce aldatıyomusm gıbı gelıyor iç huzurum tam anlamıyla olmuyo hatta eşime içten içe sitem ediyorum bazen farkında olmadan senın yuzunden kalkıp buralara geldım aılemı cevremı herkesı bırakdım burdayım artık hayatımda sen ve aılen var gıbı mutsuz oluyorum böyle dusununce tabı ona söylemıyorum bunları öyle dusunuorum nasıl alısıcaz bakalım aıleden uzak kalmaya allah yardımcımız olsun canım..

amin canım inşallah ya..
ben de http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...leri-burada-toplanalimyardimlasalimm-152.html şu topikte takılıyorum, artık evli bayaanlarız muhakkak yardımlaşma isteğimiz olur.. kendi kendini yeme, burda konuşalım... :34:

slm kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm harika bir kına ardından süper bir düğün ve sonrasında unutulmaz bir balayı yaşadım ve bugün geldim işe kızlar eve yeni alışabiliyorum ama süper bişeymiş evlilik yaa evlendik ya kızlar say say durduk evliyiz artık

Back