• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

günaydın kızlaaar :) kınam 8inde, düğünüm de 10'unda oldu benim deee :16: balayımızdan da döndük bugün işbaşı yaptım :1: sizin hazırlıklar nasıl gidiyor??

oyyy sorma canım yaaa çok zor uyuyamıyorum ben artık :ssz:
bu arada evimin fotolarını koyydum isteyen bakabilirz :32:

ben baktım,herşey yerli yerinde vee güpgüzel :)
Allah ağız tadıyla oturmak nasib etsin canım benim inşallah..

günaydın kızlaaar :) kınam 8inde, düğünüm de 10'unda oldu benim deee :16: balayımızdan da döndük bugün işbaşı yaptım :1: sizin hazırlıklar nasıl gidiyor??

teşekkürler tatlım. en güzel tarafı onca sıkıntı stersin bitmiş olması :)) her şey bitince daha keyifli daha huzurlu oluyor :))

ooooo ne güzzeeel, gelincikler tatillerden bile dönmüşleeer...
insallah herşey güzeldir kızlar, bize moral oluyorsunuz :24:
inşallah bizler de alnımızın akıyla çıkarız bu streslerin içinden inşş

ooooo ne güzzeeel, gelincikler tatillerden bile dönmüşleeer...
insallah herşey güzeldir kızlar, bize moral oluyorsunuz :24:
inşallah bizler de alnımızın akıyla çıkarız bu streslerin içinden inşş

Tüm sıkıntı, stres düğün günü geçip gidiyormuş zaten :) sadece o günün tadını çıkarın canım başka hiç kimse ve hiç birşey umurunda olmasın bol bol gül ve eğlen :34: hem kınada hem düğünde hiç yerimde oturmadım ben, eşimin ağzı açık kaldı bir de oynamayı bilmiyorum diyordun diye :)) henüz evliliği anlayamadım tabii tam olarak, bir haftadır tatildeydik, gelir gelmez de annemlere gittik, yatmaya kadar oradaydık, daha doğru düzgün evde ne var ne yok tam anlayamadım şimdilik :31:

gözün aydın canım bizim hazırlıklar devam ediyo darısı başımıza artık :1:

amin canım benim teşekkürler hayırlısıyla şu 2 haftada bitsede rhatlasak :1:

Kızlar bende dün gittim çeyizimi götürdüm .sabah herkesten önce uyandım kahvaltı hazırladım bi yandan da ağladım çok garip bi his sanki birinde misafir kalıyomuş gibi oldum yıllardır evim sanki bana gitme kal diyodu .Yazarken yine gözlerim doldu. bizimkiler her ne kadar mutlu olsalarda ufak bi burukluk var gözlerinde .Eve gidip içini döşed,kten eşyalar yerleştikten sonra hiç bırakıp gidesim gelmedi evimi o kadar sevdimki anlatam .:17:

Kızlar bende dün gittim çeyizimi götürdüm .sabah herkesten önce uyandım kahvaltı hazırladım bi yandan da ağladım çok garip bi his sanki birinde misafir kalıyomuş gibi oldum yıllardır evim sanki bana gitme kal diyodu .Yazarken yine gözlerim doldu. bizimkiler her ne kadar mutlu olsalarda ufak bi burukluk var gözlerinde .Eve gidip içini döşed,kten eşyalar yerleştikten sonra hiç bırakıp gidesim gelmedi evimi o kadar sevdimki anlatam .:17:

aynen canım bende evimi çok sevdim nişanlımda öyle dedi huzur buluyorum bu evde dedi ayyy yaşadığımız zamanda huzur bulabilicekmiyiz bakalım :9:

Günaydınnn kızlar. 10 günlük taze bir gelinim.. bugün iş başı yaptım . herşey o kadar güzel ve yolunda geçti ki dilerim herkesin bizim gibi yolunda gider.. tavsiyem hiçbirşeyi kafanıza takmayın duymayın görmeyin o gün sizin gününüz sonra icabına bakarsınız.:51::51:

Günaydınnn kızlar. 10 günlük taze bir gelinim.. bugün iş başı yaptım . herşey o kadar güzel ve yolunda geçti ki dilerim herkesin bizim gibi yolunda gider.. tavsiyem hiçbirşeyi kafanıza takmayın duymayın görmeyin o gün sizin gününüz sonra icabına bakarsınız.:51::51:

11 gün kaldı heyecndan ölücem :52:

ben de çok garip hislerdeyim yaa..
üzüntü bi garip duygu...

aynen canım bende evimi çok sevdim nişanlımda öyle dedi huzur buluyorum bu evde dedi ayyy yaşadığımız zamanda huzur bulabilicekmiyiz bakalım :9:

inşallah huzurlu oluruz her daim..bu dönem çok stresli.. çıldırasım gelio bazen...

oooh oohh ne güzel moral bu... sinir stres tavan yaptı bu sıra ..

11 gün kaldı heyecndan ölücem :52:

ben de .. yazdığını okuyunca içim pırpır etti... yarın mobilyalar gelcek,inşallah bir aksilik olmaz :52:

ben de .. yazdığını okuyunca içim pırpır etti... yarın mobilyalar gelcek,inşallah bir aksilik olmaz :52:

umarım bi aksilik çıkmaz canım benim yemek takımı hala bir araya gelemedi çıldırmak üzereyim sizde çok yakın zmanda getirtiyosunuz mobilyaları umarım herşey gönlünüze göre olur canım :34:

günaydın kızlarrrr.....

bende 30 eylülde evleniyorum sayılı günler kaldı.. heyecanlıyım biraz buruk garibim ya..ne yapcağımı şaşırıyorum bazen.. kafam dolu:)..davetiye dağıtma telaşındayız şu ara.tüm kız arkadaşlarımı arıyorum..kınam için ayrıca heyecanlıyım..:)...tam 10 gün kaldı yaaaaaaaaaa:))))))))

slm kızlar koşturmaktan gelemiyorum buraya yaaa evimizin herşeyi bitti artık cumartese kısmetse çeyizimi götürüyoruz inş ,çeyiz serilmeden evimden çıkmak istemiyorum çeyiz serilince napçam bilmiyorum valla ,10 gün kaldı kızlar mousse canım evin çok güzel güle güle oturun inşallah mutlu mesut artık çok az günümüz kaldı

günaydın kızlar 1 haftalık taze gelin geldi :)))))

hadi hayırlısı olsun canım yeni bir hayat başladı senin için kısmetse haftaya cumartesi bizimde başlıcak inşallah

hayırlısı olsun canım benimde tek hayalim balayına gidip full time dinlenmek o kadar yorgunumki anlatamam

ayy canım benim ya bakalım bu cumartesi bizde götüreceğiz ağlamak istemiyorum çünkü ağlarsam içim çıkana kadar ağlıcak gibi hissediyorum iki gün hasta gibi yatarım sonra allah korusun allah korusun şu düğünümüzü bi atlatalım rahatlayalım artık biz bide 10 gün balayı tatiline çıkıcaz kısmetse 2 hafta yokum aranızda gelince stressiz olarak yazmak istiyorum artık yazarken bile kafamdan milyon şey geçiyo hepimiz için hayırlısı artık allahım

Son düzenleme:
umarım bi aksilik çıkmaz canım benim yemek takımı hala bir araya gelemedi çıldırmak üzereyim sizde çok yakın zmanda getirtiyosunuz mobilyaları umarım herşey gönlünüze göre olur canım :34:

Allah nasib ederse bugün eşyalarımız gelcek inşallah canım..

günaydın kızlarrrr.....

bende 30 eylülde evleniyorum sayılı günler kaldı.. heyecanlıyım biraz buruk garibim ya..ne yapcağımı şaşırıyorum bazen.. kafam dolu:)..davetiye dağıtma telaşındayız şu ara.tüm kız arkadaşlarımı arıyorum..kınam için ayrıca heyecanlıyım..:)...tam 10 gün kaldı yaaaaaaaaaa:))))))))

ben de 30 Eylüüll :52: çok çok az kaldı... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

slm kızlar koşturmaktan gelemiyorum buraya yaaa evimizin herşeyi bitti artık cumartese kısmetse çeyizimi götürüyoruz inş ,çeyiz serilmeden evimden çıkmak istemiyorum çeyiz serilince napçam bilmiyorum valla ,10 gün kaldı kızlar mousse canım evin çok güzel güle güle oturun inşallah mutlu mesut artık çok az günümüz kaldı

benim de cumartesi gidecek çeyizim inşallah... Pazar da yerleştirmeye gideceğiz. Evden eşyalarım çıkınca çok boş kalacak. Sanki ev bensiz boş kalacak gibi.. Annemlerin üzülmesine dayanamam,sanırım evden ayrılırken en zor düşünce bu... Allah yardımcımız olsun, utandırmasın,pişman etmesin.. hepimiz huzurla yaşayalım inşallah..

teşekkür ederim canımm :16:

Kızlar keyifler nasıl?

Benim evlilikte 18. günüm :)))

Değişik garip duygular hala.. Bazen sanki hep evliymişim gibi hissediyorum bazen de yabancı bir evdeymişim gibi :)

Kızlar keyifler nasıl?

Benim evlilikte 18. günüm :)))

Değişik garip duygular hala.. Bazen sanki hep evliymişim gibi hissediyorum bazen de yabancı bir evdeymişim gibi :)

çok ilginç walla :1: ne kadar çok olmuş 18 gün :)
ağzınızın tadı hiiiç bozulmasın inş..

kızlarrrr 9 gün kaldııııııııııııı :52:

:53::53::52::52::53::53:

bu arada eşyalarımız geldi sorunsuz bi şekilde kuruldu çok şükür..
yarın çeyizim gidecek, pazar günü de biz yerleştirmeye gitcez inşallah..
daha kına alışverişi de düğün alışverişi de yapılmadı biliyo musunuz :53::53:
kına malzemeleri alınacak, bohçaya koyulacak çamaşırlar vsler alınacaak hem bana hem sevdiceğime.. :53::53:
ne çok işimiz var ve kınaya kalan 8 gün :53:

Back