• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

slm kızlarrrr son 8 günnnnnn yarın çeyizim gidiyo içim buruk sevinçli karışık
veeeee
dün resmi olarak karı koca olduk nikahımız kıyıldı ve evlilik cüzdanını aldık şimdi düğünü bekliyoruz bakalım allahım sen yardım et bize dün alabildiğine gezdik anadolu yakasına geçtik beykoz korusuna gittik sahilden geçtik üsküdar kadıköy falan en sonunda çamlıcada süper bir yemek yedik kocamla gez gez arabada otururken bile yoruldum ama çok güzel birşeymiş ya nikah kutlaması yaptık kocamla allahım çarşamba kınayı cumarteside bi düğünü atlatalım kazasız belasız mutlu mesut yaşayalım yuvamızda

veeeee
dün resmi olarak karı koca olduk nikahımız kıyıldı ve evlilik cüzdanını aldık şimdi düğünü bekliyoruz bakalım allahım sen yardım et bize dün alabildiğine gezdik anadolu yakasına geçtik beykoz korusuna gittik sahilden geçtik üsküdar kadıköy falan en sonunda çamlıcada süper bir yemek yedik kocamla gez gez arabada otururken bile yoruldum ama çok güzel birşeymiş ya nikah kutlaması yaptık kocamla allahım çarşamba kınayı cumarteside bi düğünü atlatalım kazasız belasız mutlu mesut yaşayalım yuvamızda

mutlulugun daım olsun. yuvandan huzur eksık olmasın inş.

veeeee

amiiin inşallah cümlemiiz :16:

bizim nikah düğünde kıyılacak imam nikahıda perşembe kıyılır sanırım en boş gün o gün oluyo herhalde.
kızlar ben hala evlenme modunda değilim yaa sanki başkası evlenicekte ben onun için koşturuyomusum gibi hissediyorum.
ama eve gidince de inanamıyorum o evden ayrılacağıma. dün annemle babamı öptüm gözleirm doldu zor tuttum kendimi çok karmaşığımmm :50:

bizim nikah düğünde kıyılacak imam nikahıda perşembe kıyılır sanırım en boş gün o gün oluyo herhalde.
kızlar ben hala evlenme modunda değilim yaa sanki başkası evlenicekte ben onun için koşturuyomusum gibi hissediyorum.
ama eve gidince de inanamıyorum o evden ayrılacağıma. dün annemle babamı öptüm gözleirm doldu zor tuttum kendimi çok karmaşığımmm :50:

bende öleydimm kuzum hatırlıosannn...aama düğün günü mutluluktan hiç o hüznü yaşayamadımm..sadece o günümün keyfini çıkardım..birtek kuşak bağlanırken ağladım..çok fazla ağlayıp kendinizi o günde hırpalamayın kuzularımm :34::34:

bende öleydimm kuzum hatırlıosannn...aama düğün günü mutluluktan hiç o hüznü yaşayamadımm..sadece o günümün keyfini çıkardım..birtek kuşak bağlanırken ağladım..çok fazla ağlayıp kendinizi o günde hırpalamayın kuzularımm :34::34:

ayyy kuzum yaa düşününce bile gözlerim dolıyo hala inanamıyorum. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin :34:

ayyy kuzum yaa düşününce bile gözlerim dolıyo hala inanamıyorum. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin :34:
ne günlerden geldik bu güne yaa..hatırlasana..bu topiği sen açtığında ilk ben gelmiştim...çok sorunlarım vardı.. :19::19: hepsi boşmuşşş :24::24: en güzel günlerimiz boşu boşuna heba olmuş yaniii :31::31:
evlendiğimiz ilk gece kocam gözleri dolarak evlendikmi biz inanamıyorum dedi..çok duygusaldı yaaa..rabbim sanada yaşatsınn :26::26:

canım hadi bakalım az kalmış senn de ben de şu anda tam 12 günlük evliyim artık... düğün sabahına kadar bu hissetiklerin değişmicek ve düğün sabahı ailenin evinden çıkarken öyle bi his kaplıcak ki içini o zaman herşeye yabancı olcaksın bi anda ama kısa bi süreliğine sonra heyecandan unutcaksn ama şunu söliim ben kendimi bu ara bi tuhaf hissediyorum ailemi çok özlüyorum yaaaa:( ama çok da mutluyum eşimle bi garip yaniii:)))

ne günlerden geldik bu güne yaa..hatırlasana..bu topiği sen açtığında ilk ben gelmiştim...çok sorunlarım vardı.. :19::19: hepsi boşmuşşş :24::24: en güzel günlerimiz boşu boşuna heba olmuş yaniii :31::31:
evlendiğimiz ilk gece kocam gözleri dolarak evlendikmi biz inanamıyorum dedi..çok duygusaldı yaaa..rabbim sanada yaşatsınn :26::26:
evet kuzum ilk sen gelmiştin. senin yerin ayrı zaten bende. onca telaş bitti ama güzel oldu herşey. son 5 kaldı kınayı sayarsam 4 :52: sanırım yavaş yavaş heyecanlanıyorum. Rabbim bizi utandırmasın kuuzum yuvalarımızda mutlu etsin :34:
canım hadi bakalım az kalmış senn de ben de şu anda tam 12 günlük evliyim artık... düğün sabahına kadar bu hissetiklerin değişmicek ve düğün sabahı ailenin evinden çıkarken öyle bi his kaplıcak ki içini o zaman herşeye yabancı olcaksın bi anda ama kısa bi süreliğine sonra heyecandan unutcaksn ama şunu söliim ben kendimi bu ara bi tuhaf hissediyorum ailemi çok özlüyorum yaaaa:( ama çok da mutluyum eşimle bi garip yaniii:)))

canım ben daha bişey hissedemiyorum. sanırım kına gecesinde başlıcack benim heyecanım :9:

ben de aynı senin gibiyim, sabah uyandığımda annemin yüzü çok asık gibi geldi bana.. canı sıkkın yani, üzgün resmen...
çok kötü bişey yaa onları öyle görmek..
kesin gün içinde ağlar.. :14:
ne kadaar zormuş bu sabah daha net anladım...

sanırım o an insan gitmek istemez, çok kötü hissediyorum düşününce bile gözlerim doldu..
ne garip bişey bu.. :5:

Kızlar cumartesi çeyizim gitti, çok ilginç bişey.. taşınıyoruz resmen..
ben üniversiteyi de ailemden uzakta okudum,sanki 2. ayrılık gibi.. 2 yıldır evdeydim, hepberaber olmak başka.. annemle babam evde yalnız kalacaklar, bunun düşüncesi çok üzüyor beni..:5:

pazar günü de evi yerleştirdik, öyle güzel oldu ki :16:
ama işte ayrılık düşüncesi olunca insanın içinde garip bir burukluk oluyor..
:31::31:

Kızlar cumartesi çeyizim gitti, çok ilginç bişey.. taşınıyoruz resmen..
ben üniversiteyi de ailemden uzakta okudum,sanki 2. ayrılık gibi.. 2 yıldır evdeydim, hepberaber olmak başka.. annemle babam evde yalnız kalacaklar, bunun düşüncesi çok üzüyor beni..:5:

pazar günü de evi yerleştirdik, öyle güzel oldu ki :16:
ama işte ayrılık düşüncesi olunca insanın içinde garip bir burukluk oluyor..
:31::31:

bende evleneli 5 ay oldu.ailemin tek çocuğuyum annem hala alışamadı yokluğuma.ünv yi bitirdim bir sne sonra evlendim bende .ailem eskişehirde ben ankarada oldugum halde ortalama eskişehire ayda bir gidiyorum.ünv de eve çok sık giderdim yurtta kaldığım için yurttan kurtulmak için şimdi evliyim mutluyum evim var aslında içimden pek gitmek gelmiyor eskişehire ama anneme dayanamıyorum:)eşyalarımı ankaraya taşırken bende bi fena oldum ama yapcak bişey yok.eger sevdiğin insanla evleniyorsan hiçbişeyin önemi yok siz mutlu olun yeter elbet bir gün zaten o evden çıkacaktın.size mutluluklar diliyorum

slm kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr

cumartesi çeyizim gitti yerleştirdik maşallah diyeyim herşeyim çok güzel oldu allahım sana şükürler olsun

dünde en yakın arkadaşımın düğünü vardı kırklareline gittik oraya verdik bi hafta arayla evleniyoruz dün onun evden çıkması kuaföre beraber gittik oradaki anlar falan hep onun yerine koydum kendimi çok zor ya ben napıcam bilmiyorum evde kimse kimsenin yüzüne bakamıyor artık baksak herkes ağlıcak gibi ev tamamen boşaldı bi kaç parça eşyam kaldı sadece artık haftanın içine de girdik çarşamba kınam var inanamıyorum ya sanki benim kınam değil gibi bu hazırlıklar başkasına sanki hele cumartesi napçam bilmiyorum allah yardımcımız olsun diyelim ama gerçekten ağlamak istemiyorum ağlarsam annem babam ağlıcak daha çok üzülecekler off allahım yardım et bize hepimize

slm kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr

cumartesi çeyizim gitti yerleştirdik maşallah diyeyim herşeyim çok güzel oldu allahım sana şükürler olsun

dünde en yakın arkadaşımın düğünü vardı kırklareline gittik oraya verdik bi hafta arayla evleniyoruz dün onun evden çıkması kuaföre beraber gittik oradaki anlar falan hep onun yerine koydum kendimi çok zor ya ben napıcam bilmiyorum evde kimse kimsenin yüzüne bakamıyor artık baksak herkes ağlıcak gibi ev tamamen boşaldı bi kaç parça eşyam kaldı sadece artık haftanın içine de girdik çarşamba kınam var inanamıyorum ya sanki benim kınam değil gibi bu hazırlıklar başkasına sanki hele cumartesi napçam bilmiyorum allah yardımcımız olsun diyelim ama gerçekten ağlamak istemiyorum ağlarsam annem babam ağlıcak daha çok üzülecekler off allahım yardım et bize hepimize
canım aynı şeyleri yaşıyoruz bende o kadar koşturuyorum ama hep başkası için yapıyorum sanki çok tuhaf duygular içindeyim :31:

ben de aynı senin gibiyim, sabah uyandığımda annemin yüzü çok asık gibi geldi bana.. canı sıkkın yani, üzgün resmen...
çok kötü bişey yaa onları öyle görmek..
kesin gün içinde ağlar.. :14:
ne kadaar zormuş bu sabah daha net anladım...

sanırım o an insan gitmek istemez, çok kötü hissediyorum düşününce bile gözlerim doldu..
ne garip bişey bu.. :5:

arkadaşlar 15 gün oldu annem hala ağlıyor içim gidiyo vallahi

Allah anne babanıza sabır versin.Hazırlıklı olmanız açısından size düğünün en zor anlarını sayayım mı?Çeyizin evden çıktığı an...Ben nişanlımın arabasındaydım.Annemle babam bahçede kalakaldılar.Boğulmak üzereydim.Konvoyun gelmesine 1 saat var kemerimi bağlıyor babam.Salavat getiriliyor hıçkırıklar duyuyorum.Babam nefes alamıyor sanki.Vazgeçtim diyesim var diyemiyorum...Gelin arabasına bindim dua ediliyor..Sanki o kadar insan kayboldu bi babam kaldı bahçede.Bi de annem pencerede..Kardeşimin mutlu ol sözleri kulaklarımda sadece...
Bunları 1 yıl önce yaşadım kızlar.Ağlaya ağlaya yazıyorum hala..Bi kaç küçük tedbirle olayları hafifletebilirsiniz ama.Mümkünse sadıcınız ailenize yakın biri olsun ve düğün haftası sık sık yanınızda olsun.Ailenize en büyük destek sadıçtan geliyor..Gittiğinizde boşalan dolap ve özellikle odanızı kardeşiniz hemen doldursun.Çeyizim 15 gün önceden gittiği için kardeşim hemen dolaba odaya hakim oldu.Herkes alışmaya başladı odanın onun olduğuna.Hüzünlü anların en büyük kurtarıcısı "EVDE KALAYIM MI" lafıdır.Ortamı hemen yumuşatır:) Sizin gerçekten mutlu olduğunuzu görmeleri ailenizi çok rahatlatır.O yüzden eşyaydı,düğündü fazla kasıp üzülmeyin.Onları da üzmeme adına.

Bugünlerin tadını çıkarın ben sakin sakin hazırlandığım halde 10 gün kala bitsede kurtulsam demiştim yorgunluktan.Bi süre sonra helede çalışan biriyseniz tatlılığı falan kalmıyor o telaşın maalesef.Eksikler hiç bitmiyor arkadaşlar.Nette güzel listeler var çeyiz için.Kendinize göre eleyebilirsiniz isteklerinizi.Çok yardımcı olur size.Özellikle küçük mutfak eşyalarında.

Yardımcı olamayacağım tek konu var o da kemer bağlanması esnası....

Allah yar ve yardımcınız olsun...

kızlar hepinize hoşçakalın diyorum yarın kınam var perşembe cuma işe gelmeyeceğim bugün artık tatile çıkmış bulunmaktayım yarın akşama kınam var hepiniz bol bol dua edin bana kızlar çok heyecanlıyım cumartesi düğün günü nasıl geçicek bana bilmiyorum çok kötüyüm içim buruk iki hafta tatil yapacağım bu haftayla beraber iki buçuk hafta yani işe geldiğim gün buraya geleceğim yeni gelin olarak allahım sen hepimize yardım et herkes kendine iyi baksın kızlar ben gidiyorum artık hoşçakalın allaha emanet olun mousse canım sanada mutluluklar şimdiden aynı gün gelin olacağız paytak paytak koşan koala sende bizden bir gün sonra evleniyorsun sanada mutluluklar allahım hepimize harika bir düğün ve tatil geçirmemizi sağlasın haydi kızlar hepinize hoşçakalın 15 ekimde görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz:5::5::5::5::5::5::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar hepinize hoşçakalın diyorum yarın kınam var perşembe cuma işe gelmeyeceğim bugün artık tatile çıkmış bulunmaktayım yarın akşama kınam var hepiniz bol bol dua edin bana kızlar çok heyecanlıyım cumartesi düğün günü nasıl geçicek bana bilmiyorum çok kötüyüm içim buruk iki hafta tatil yapacağım bu haftayla beraber iki buçuk hafta yani işe geldiğim gün buraya geleceğim yeni gelin olarak allahım sen hepimize yardım et herkes kendine iyi baksın kızlar ben gidiyorum artık hoşçakalın allaha emanet olun mousse canım sanada mutluluklar şimdiden aynı gün gelin olacağız paytak paytak koşan koala sende bizden bir gün sonra evleniyorsun sanada mutluluklar allahım hepimize harika bir düğün ve tatil geçirmemizi sağlasın haydi kızlar hepinize hoşçakalın 15 ekimde görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz:5::5::5::5::5::5::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

mutlulugun heyecanının umutların daım olsun ınsaallah. guzel bır dugun gecırmen dılegıyle. hayırlı ugurlu olsun.

Back