• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlaaaaaaar dün harika bi kınam oldu bazı komediler dışında mesela kızlar yol yaptı mumlarla kardeşim heyecandan kına tepsisiyle başka yöne gidince peşine takıldım:1:
tam ağlıcağım zamanlarda eşim sürekli güldürcek şeler söledi ağlayamadım ilk müzikten son müziğe kadar göbek attım vallahi:33:
herkes bayıldı aksesuarlarımdan abiyeme kaftanıma kadar:21:

bu arada biz yarın hangi müzikle girces bilmiyom ama ilk dans seven ne yapmaz olcak:29:

çok sevindim canım güzel geçmesine..
evleniyor olmak garip bir sorumluluk.. biz telaşelerden farketmioruz sanırım..
RAbbim hiçbirimizi utandırmasın inş..
müzik konusunda ben de kararsızım, sizlerin fikirlerinizi alıcam az sonra :1:

kızlar malum müzik sıkıntım var benim bu sıralar ona taktımm :1:
slaytı kendim hazırlamayı düşünüyorum..
ilk önce benim çocukluk fotoğraflarım geçerken
Doris Day - Que Sera Sera - YouTube
nişanlıcığımın çocukluk fotoları geçerken
Doris Day ~~~ Perhaps Perhaps Perhaps - YouTube
2mizin fotoloarı eşliğinde de şunlardan birisi (yorumlarınızı bekliyorum..)
Can Atilla - Rumeli Hisarı'nın Yapılışı (Building Of Rumelian Castle) - YouTube
Sertap erener Aşk - YouTube
Sezen Aksu - Hoşgeldin - YouTube

Gelelimmm giriş-imza-çıkış müziklerine...
Bizim nikah salonunda nikahımız olacak önce.. bu müzikler onun için...

Girişte şunlardan birisi olsun diye düşünüyorum (yorumlar.. yorumlar :1:)
Yann Tiersen ~ A Quai - YouTube
DESPINA VANDI - THELO NA SE DO - YouTube
Nicolas Jorelle - Valse (OST Fanfan) [1993] - YouTube
Melih Kibar -Mesaj - YouTube

Biz ve şahitler imza atarken:
Yalin - Meleklerin Sozu Var - YouTube
Hastalıkta Sağlıkta (Mustafa Ceceli) - YouTube
Melek (Kutsi) - YouTube

veee nikah memuru "evlilik cüzdanını" verip tebrik ettikten sonra salondan çıkış müziğimizz dee:

yukardakilerden kullanmadığımız biri (yani meleklerin sözü var,hastalıkta sağlıkta yada melek)
veya daha coşkulu sonuçta cüzdalı alıp sallayıp salondan mutlulukla çıkma müziği ne olabilir bulaamdımmm :26::26:

hadi bi el atıvern kızçeleerrr, gelincikleeer... :16:

evleniyo olmak çok garip bişey sorumluluğunun bilincine fazlasıyla varıyosun

ben eşimin görüntülerinde barış manço oğlumu benim küçüklüğümde kayahan ninni kullandım ikimizinkilerde enbe orkestrası hiç gitmesin yaptım :16:

Davetiyeyi sade istiyordum, gittim seçtim bir günde, çok seçenek var en kolay iş. Nikah şekeri yerine gelin damat figürlü magnet yaptırdım, kuaförü dış çekim yerine ve düğün yerine yakın ayarladım, fotoğrafçıyı 5 ay önceden ayarladık en önemli iş, dış çekim yapılacak. Kolay gelsin canım

Fotografçı kimi ayarladın canım? Ben nikah şekerimi ve davetiyemi neko wedding ten alıyorum. Ama fotoğraf ve kuaför işlerini hala halledemedim.
Önereceğin biryerler varsa çok sevinirim. :)

evleniyo olmak çok garip bişey sorumluluğunun bilincine fazlasıyla varıyosun

ben eşimin görüntülerinde barış manço oğlumu benim küçüklüğümde kayahan ninni kullandım ikimizinkilerde enbe orkestrası hiç gitmesin yaptım :16:

bayıldım canım bu şarkılara..
herkes anlayabilir en azından :9:
kullanabilirim ben de belkiii :16:

isyan123- 9 Eylül

auroraas- 9 Eylül

Beautiful_Life1907- 9 Eylül

sim84sim- 9 Eylül

arkadaşlarıma mutluluklar diliyorum aşkları hiç bitmesinnnnnnnnnnn :16::16::46::46::46:

KizlaaarR gelinligim cokk guzEel olmus sukurler olsun :)
Sadece birazcik darlik var,onu haLlettikten sonra teslimat insallah..

Sira damatlik,kina ve dugun alisverisinde :)
Damatliiklar kaca geliyo sizler ne kadara aldiniz,bileyim dee kaziklanmayalimm

slm kızlar nasılsınız koşturmaktan giremiyorum buraya ya anlatamam nasıl yoğunum bilemezsiniz arada okuyup çıkıyorum artık eylülün ikinci haft asonuda bitti bi kaç arkadaşımız artık evli ne güzel benimde tam 18 gün kaldı artık herşeyimiz bitiyo ufak tefek eksikler dışında haftaya cumartesi çeyizim gidicek ayyy çok güzel ya bir an önce evlenip tatile gitmek istiyoruz biz yaaa

slm kızlar nasılsınız koşturmaktan giremiyorum buraya ya anlatamam nasıl yoğunum bilemezsiniz arada okuyup çıkıyorum artık eylülün ikinci haft asonuda bitti bi kaç arkadaşımız artık evli ne güzel benimde tam 18 gün kaldı artık herşeyimiz bitiyo ufak tefek eksikler dışında haftaya cumartesi çeyizim gidicek ayyy çok güzel ya bir an önce evlenip tatile gitmek istiyoruz biz yaaa

ayyy canım sorma aynı koşuşturma bizdede var ve çok yorgunum. iş yerinde gözlerimi çk zor açıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor çok. bizde bu hafta sonu sericez çeyizi :30:

canım biz ds damattan 600 tl ye aldık :34:

Aaa gayet de iyiymiş yaa, bizim gelinliğe göre :1:
ben 1 milyar filan olur mu diye korkuyodum ama damattan bile öyle aldıysanız çok sevindim ben :8:

ayyy canım sorma aynı koşuşturma bizdede var ve çok yorgunum. iş yerinde gözlerimi çk zor açıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor çok. bizde bu hafta sonu sericez çeyizi :30:

ayy sorma yaa :14:
ben de çok yorgunum, sürekli uykum var.. dün uyuklamışım bilgisayar başında :30:
mobilyalar en geç 20sinde gitmiş olacak inş. o haftasonu da çeyiz gidecek yerleşecek... zaten sonraki haftasonu da kına / düğün..
inşallah herşey yolunda gideer yaa..

aaa gayet de iyiymiş yaa, bizim gelinliğe göre :1:
Ben 1 milyar filan olur mu diye korkuyodum ama damattan bile öyle aldıysanız çok sevindim ben :8:

ayy sorma yaa :14:
Ben de çok yorgunum, sürekli uykum var.. Dün uyuklamışım bilgisayar başında :30:
Mobilyalar en geç 20sinde gitmiş olacak inş. O haftasonu da çeyiz gidecek yerleşecek... Zaten sonraki haftasonu da kına / düğün..
Inşallah herşey yolunda gideer yaa..
hayırlısıyla atlatalım artık canım yaa valla beklemek sıkmaya başladı koşturmaktan yoruldum :31:
kızlaar evlendim geldim :)

ooo hoşgeldin canımmm nasıl gidiyo evlilik :31:

cumartesi günü evleniyorummm bitti resmenn ya ne günler devirdik hep birlikte inş hersey istediğimiz gibi olur..

Back