• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Ohh ohh kızlar bir bir gelmeye başladılar, hoşgeldiniz kızlarrrr:3:
Bizim de bugün 1. ayımız :123:
1 ay önce bugün bu saatlerde gelin alıcı gelmişti, ağlıyorduk:5:
ama şimdi çokk mutluyum maşallahh :nazar: :16:

Ohh ohh kızlar bir bir gelmeye başladılar, hoşgeldiniz kızlarrrr:3:
Bizim de bugün 1. ayımız :123:
1 ay önce bugün bu saatlerde gelin alıcı gelmişti, ağlıyorduk:5:
ama şimdi çokk mutluyum maşallahh :nazar: :16:

Allah bozmasın kuzucum bizdede herşey şimdilik yolunda umduğum gibi gidiyo herşeyy :16:

Herkesin evliliği iyi gidiyor sanırım kızlar.çok sevindim yazılanları okuyunca.50 gün oldu evleneli ailemi görmeye gideceğiz bayramda heyecanlıyım:)umarım güzel geçer..

Allah bozmasın kuzucum bizdede herşey şimdilik yolunda umduğum gibi gidiyo herşeyy :16:
ohh maşallah, Allah bozmasın tatlım, hiçbirmizinkini :nazar::16:

Herkesin evliliği iyi gidiyor sanırım kızlar.çok sevindim yazılanları okuyunca.50 gün oldu evleneli ailemi görmeye gideceğiz bayramda heyecanlıyım:)umarım güzel geçer..
maşallah canım hepimize :1: inşallah güzel bir bayram geçirirsiniz ailecek:31:

merhaba arkadaşlar.ancak fırsat bulabildim ve girebildim.iyiki evlenmişim diyorum başkada birşey demiyorum :)
öpüyorum hepinizi :)

tesadüf olarak 5 ay sonra uğradım ve seni gördüm bunlardageçer gelmiş uzun aradan sonra artık 6 ayımız doldu 29unda mousse nerde acaba aynı gün evlenmiştik biz yaaa

evlilik icin en güzel aylardan biri bence: ))

Düğün fotograflarınızı bize cektirin sizin icin dahada masalsı bir gün yapalım ne dersiniz?

- merve özyılmaz photography

geçen sene bu zamanlar günde 10 defa okuyup, bilgimizi, heyecanlarımızı paylaştığımız topiğimiz. paniklerde olduğumuz günleeerrr...

evlilik çok güzel, çok farklı bir olaymış kızlar :))

bende varım bendee. 29 eylül de benim düğün tarihim ve evlilik gerçekten güzel bir şey. karşılıklı sevgi, saygı, anlayış olduktan sonra:))

Back