Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Slm arkadaşlar şükür kavuşturana bayramdan tatilinde memlekete gittiğimden dolayı sizlerden ayrı kaldım nasılsınız özledim sizleri .Bu arada ben halen adet olmadım bugün kan tahlili verdim bakalım sonuç nasıl...

Kızlar cok onemlı bır sorum var lutfen bılen yanıtlasın !
Eğer döllenme olmuşsa LH hormonu vucutta sabıt mı kalır yoksa duser mı ?
Çok önemli ve acil lutfen gercekten bılenlerden yardım ıstıyorum.

sanırım eylül ayını kaçırdım..biraz önce test yaptım NEGATıF...ama kasıklarım hala batıyor fena...göğüslerde belirti olmayınca anlamıştım zaten ..rglim salı günü normalde...
negatife hazırlanmışım galiba üzülmedim...

selam kızlar,benimde umudum ekim ayına kaldı adet oldum malesef...hayırlısı artık,bu ay nasip değilmiş....

canım bende regl oldum erkenden geldi hemde ama iyide oldu doğrusu
senin için daha erken varsada çıkmayabilir
inşallah vardır yoksada hemen gelir adetin inş hem varmı yokmu stresin geçer hemde çalışmalara başlarsınız:)
üzülme yeni ay yeni umut bizde ekimi bekleriz
Rabbim ol deyince olacak biz ne desek boş
Allahım inşallah ol der bu ay

selam mhtp üzülmemen en doğrusu..benim reglim yarın insan sabırsızlanıyor...regli belirtileride var hamilelik belirtileride ayırt etmek zor..

selam mhtp üzülmemen en doğrusu..benim reglim yarın insan sabırsızlanıyor...regli belirtileride var hamilelik belirtileride ayırt etmek zor..

inşallah gelmez kırmızılar....
hayırlısı böyleymiş demeye alıştım artık kaderim diyorum....

arkadaşlar ne olur yardım edin ben 14 gündür adet olmuyorum test yapıyorum hep negatif.2 ay önce iğneyi bırakmıştım heralde ondan bu düzensizlik benim gibi olan varsa beni aydınlatabilirmi.önceden adet olmıyım diye dua ederken şimdide olayım diye ediyorum.

geçen ay 26 sında hasta oldum her ay 2 gün attığı için bu ay 28 hasta olmam lazım bakalım kırmızılar gelecekmi inşallah hamileyimdir rabbim isteye herkese cennet kokulularını kucaklarına almayı nasip etsin :Saruboceq:

nezamandır bebiş istiyosun?

canım benim karışıkbiraz...4 yıllık evliyim ...2 senedir bebek istiyoruz...1 kürtajla sonlandırılma,1 düşük,1erken doğum oldu..şimdi tekrar istiyoruz bakalım allahım daha fazla acı vermeden bebeğimizi göndersin diye bekliyoruz...

çok zor günler yaşamışsın canım üzüldüm şimdi gerçekten...BÜYÜK ALLAHIM en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebişine kavuştursun İNŞALLAH...

selam herwood benimde bugün regli olmam gerekiyor hala olmadım beklemedeyim normalde hiç şaşmaz..inşallah kırmızılar gelmez yani eğer hamileysek tabi...

her ihtimale karşı bi kan testi yaptırsan..ona görede önlemini alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…