Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

reocum rüyalar tersine çıkarmış şekerim opuyorumnanaktan

rüyam tersine çıkmadı doğru çıktı şimdi öğrendim sonucu malesef negatifmiş...napalım ekime kaldık..benim rüyalarım genelde çıkıyor mesela hamile olduğumu bilmeden yusyuvarlak kan pıhtısının lavaboda benden düştüğünü görmüştüm birebir gerçek hayatta aynısını yaşadım aynı yerde...gerçektende hamiş olduğumu öğrendim 1 gün sonra düşük yaptım ve peşine kürtaj oldum...yani oluyor hayatta böyle şeyler...neyse en azından beynim rahat bende rahat rahat işlerimi yaparım artık...

bende merak ettim reyo bizi habersiz bırakma mutlu haberlerinle gel canım:Saruboceq:

olsun canım yaaa ekimde olur inş. bende ekimi bekliorum inş. rabbim herkesin gönlüne göre verir

insallah ekimde hayirli haberler aliriz ben belki yarin yine test yaparim gerci sali günü adet günüm ama cok merakliyim... ayrica benide listeye eklerseniz sevinirim...

bende sali günü adet görcem, insallah olmam ya...
benimde belim cok agriyor, ve idrarimda agir bir koku var son zamanlarda... 2 gün önce test yaptim negatifdi... beklicem artik sali gün sabahdan yine test yapacam hastalanmassam ... bu ikinci ayimiz ama yinede cok kötü beklemek...

canım seninle aynı durumdayız benimde salı günüm..2 gün önce test yaptım negatif...benimde kasıklar fena ağrıyo aynen idrar kokulu zaman zaman değişik renkte ama göğüslerde bişey yok...bakılm salı gününü birlikte beklicez...inşallah gelmez kırmızılar,test bize gıcıklık yapmış olsun...gerçi ben ekim sayfasına attım bile kendimi....hihihi

canım seninle aynı durumdayız benimde salı günüm..2 gün önce test yaptım negatif...benimde kasıklar fena ağrıyo aynen idrar kokulu zaman zaman değişik renkte ama göğüslerde bişey yok...bakılm salı gününü birlikte beklicez...inşallah gelmez kırmızılar,test bize gıcıklık yapmış olsun...gerçi ben ekim sayfasına attım bile kendimi....hihihi

ben yarin yine bir test yapacam gerci pek ümitli degilim ama allahdan ümit kesilmez...
umari canim dedigin gibi olur ve görmeyiz o kirmizilari :olmaz:

nazarcım benimde umudum yok aslında..hatta bir an önce gelsin kırmızılarda çalışmalara başlayalım diyorum....

kızım yaşasaydı ekimde doğacaktı...ekimi hamile olmadan geçirirsem çok yıpranıcam biliyorum...kızım yerine karnımda bebeğime sarılır acımı hafifletirim diyordum ama olmayacak galiba...napalım allahımın sınavı daha bitmemiş...

anacım şu bir kazada hamile kalanların elinden su içsek bari..millet tek vuruşta 12den tutturuyor biz ne beceriksisiz yaff

kızım yaşasaydı ekimde doğacaktı...ekimi hamile olmadan geçirirsem çok yıpranıcam biliyorum...kızım yerine karnımda bebeğime sarılır acımı hafifletirim diyordum ama olmayacak galiba...napalım allahımın sınavı daha bitmemiş...

Canım benim üzülme ne olur. Bilemeyizki bizim için ne hayırlı ne hayırsız belkide rabbimin kızını senden almasının altında büyük bi hayır yatıyor böyle düşün inş dilediğin gibi olur ekime güzel haberlerini alırız bitanemm..

Canım benim üzülme ne olur. Bilemeyizki bizim için ne hayırlı ne hayırsız belkide rabbimin kızını senden almasının altında büyük bi hayır yatıyor böyle düşün inş dilediğin gibi olur ekime güzel haberlerini alırız bitanemm..

inşallah canım..allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın .....

bende onu yazdım mehtabım geçen bi yerde valla millet bi gece yapıyo hamiş kalıyo
biz senlerdir uğraşıyoz yataklardan kalkmıyoz ayakları tavana dikicez nerdeyse
ama yine yokk:dance:
rabbim hayırlısını versin ne diyelimm

hayırlısı ne ise o olsun diyoruz avutuyoruz napalım...
mahallede bir kadın var.iki çocuğu var..şimdi korunurken 3.hamile kaldı durumlarıda hiç yok napıcam diye bakıyor..yarabbim dedim o sıkıntıya düşüyor bakamıcam diye benim 1 tane bile yok bakabilecek güçteyim banada ver dedim...
kadın aldıramıyorda cana kıyamam diyor...bizde neredeyse amuda kalkıyoz yok...test yapana kadar hergün göğüs yokluyodum acı veya şişlik var mı diye...

yok anacım ben hiç bilmem regli dönemimde bel ağrısı göğüs ağrısı hamile kalsamda anlamam diyorum çoğu zaman
bi de öle kendimi sıkıyorumki test yapmamak için eşim benden daha hevesli test konusundakaydirigubbakcemile3

Back