arkadaşlar ben doktora gittim bana korunmasız kaldığım günü sordu bende regl dönemin bitiminden 1 gün sonra dedim doktor olmaz dedi yumurlama günlerimi hesapladı ve test falan yaptı herşey çok normal çıktı folik aside şimdiden başlattı bu arada ben dün kırmızı kartı da gördümmm
(( ama hayırlısı ekime kaldı umutlar bayrama umutla giriyorum eşimle bayramda tatile çıkıyoruz bebeğime enerji yüklüyorum:)))) bayrama umutla giriyorum.... bugün hayatın üzerindeki PAUSE düğmesine dokunun kısa sürede olsa hayatı durdurun .... bu bayramda güzel haberler, sağlıklı bebekler olsun, bayram şekerleri olsun, nefis kahvaltılar olsun, kapıda şeker toplayan çocuklar olsun, ev gezmeleri olsun, kolonya ikramları, elmalı turtalar tarçınlı kurabiyeler, fıstıklı baklavalar olsun, bayram şekerleri olsun, el öpenleriniz çok olsun diyenleriniz çok olsun, kahkahalar olsun, sevinçler olsun, bir telaş koşuşturma olsun, tatlı tatlı sohbetler olsun umutlarınız olsun, mutluluk olsun EEEEE daha da ne olsun BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN:))))) ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE..... HERKESE İYİ BAYRAMLARRRRRRopuyorumnanaktan