• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

bıde kızlar bısey sorucam acaba benım lekelenme gıbı bı durumum oldu aza azr kucuk ma acok kucuk damlacılar var sabah kalktıgımda fark ettım ıc camasırımda acama nıyetım bozulmussmudur(oruc) bıde neyın nesı acaba bu kanama bılgısı olan varmı

bıde kızlar bısey sorucam acaba benım lekelenme gıbı bı durumum oldu aza azr kucuk ma acok kucuk damlacılar var sabah kalktıgımda fark ettım ıc camasırımda acama nıyetım bozulmussmudur(oruc) bıde neyın nesı acaba bu kanama bılgısı olan varmı

üstüne görmede olabilir. düşük tehlikeside ama sen yinede hiç iş yapma hem dinnen

günaydın kızlar bende eylül ayı hamilesiyim :) dün öğrendim :))

canım çok tebrik ederim
eylül baya bereketli geçiyor
Allah sağlıkla kucağına almayı güzelliklerle büyütmeni nasip etsin
darısı tüm isteyenlerin başına
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende aranıza yeni katıldımm bebiş istiyoruzz:ecrin_bebek: İnşallah eylülde hamiş olanlardan olurum
listeye benide ekleyebilirmisiniz 26 eylül zemuszemus

Kızlaaarr hamileyim bende:)) Değerim 205 çıkmış:))) Yaşasın...
Rabbim sana şükürler olsun... Ben 3 aylık evliyim ve ilk denememizde oldu...

kızlarr merhaba herkeseee
ayy ne kadar güzel haberler aldım ya bugün şöyle bi sayfaları okudumda maşallah maşallah hamilelerimiz ne kadar çoğalmış çok sevindim hepinizi teker teker kutluyorum sağlıklı hamilelikler diliyorum:nazar::nazar:
darısı tüm isteyenlere inşallah listenin ilk hamilesi olarak yolu açıyorum peşimden gelin demiştin aman aman ne güzel liste hamilelerle doluyoo bebişimin bir sürü arkadaşı oluyo :)))):emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar,

33 yaşındayım. 3 aydır deniyoruz. sonuç negatif. bakalım bu ay olacak mı? benim de adet günüm tahmini 30 eylül. beni de ekler misiniz? Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.

merhaba arkadaşlar,

33 yaşındayım. 3 aydır deniyoruz. sonuç negatif. bakalım bu ay olacak mı? benim de adet günüm tahmini 30 eylül. beni de ekler misiniz? Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.
hoşgeldin canım...senide listeye ekledim.hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

azizecim nasılsın canım akşam konuşamadık canım ya kusura bakma bişey demeden çıkmak zorunda kaldım misafirim gelmişti aniden napıyosun bakalım

merhaba arkadaşlar...[/B]
eylül ayı anne adayı listemiz
leyla01.......................................27 eylül
mız mız .....................................11 eylül
myseweetbaby.............................30 eylül
pptya...........................................17 eylül
]deryarcan.....................................21 eylül
cicekkk........................................12 eylül
mhtp.............................................29 eylül
gamzelim.66..................................16 eylül
eceyas..........................................14 eylülhamile hayırlı olsun:nazar:
aysenur41.......................................19 eylül
forever_14........................................27 eylül
ayseyildirim.....................................27 eylül
kadinolmak.......................................10 11 eylül
nurem.............................................20 eylülhamile hayırlı olsun:nazar:
kuzey16...........................................17 eylül
_berrak.............................................22 eylül
snmyal.............................................11 eylül
ozlmgkhn.........................................8 eylül.işte ilk hamilemiz.hayırlı olsun.:nazar:
seçil_ipek......................................adet oldu.......ekim ayına inşallah. yerimseniben
azize1..........................................adet oldu........ekim ayına inşallah yerimseniben
nazele...........................................eylül son
cngemn.......................................adet oldu....ekim ayına kısmetse. yerimseniben
tugba20.......................................hamile hayırlı olsun:nazar:
yelyel..........................................adet oldu ekim ayına umudu. yerimseniben
esmer35_35................................4 eylül
cngemn.......................................7 eylül
bafo.............................................adet oldu ekim ayına inşallah yerimseniben
sblkmbsr.......................................27 eylül
gulde.............................................4 eylül
ysmnsy..........................................adet oldu ekim ayına umudu yerimseniben
cosmopoli.......................................4 eylül
acrinsu...........................................hamlemiz...hayırlı olsun.:nazar:
acidem..........................................4 eylül
sier.............................................adet oldu...umudunu yitirme. yerimseniben
der35...........................................26 eylül
tatlişoğlum....................................16 eylül
bebiskom.....................................hamile.hayırlı olsun:nazar:
fen_ci...........................................16 eylül
aysima04........................................13 eylül
gizser...........................................10 eylülhamile hayırlı olsun.:nazar:
kardenya........................................21 eylü
gamzelim.66....................................adet oldu....sabret canım. yerimseniben
hatunsultan......................................20 eylül
ekakal..............................................21 eylül
pinkaya87.........................................23 24 eylül
aysenur41.........................................19 21 eylül
imbat.................................................19 eylül
lazkizigurbette.....................................14 eylül hamile hayırlı olsun:nazar:
dilemma_............................................23 eylül
bjkozlem..............................................30 eylül
demetnur..............................................17 eylül
semamehmet........................................16 eylül
sleepy80...............................................17 eylül adet oldu ekim ayına inşallah yerimseniben
panki.....................................................23 eylül

kızlar listede adeti geçenlerden ses yok.adet olanlar yazsın.....

arkadaşlar listemizde hamile arkadaşlarımız artmaya başladı hamile arkadaşlara hayırlı olsun:nazar:bekleyen herkezede en kısa zamanda tattırsın rabbim: :Saruboceq:

slm arkadaşlar listede adet tarihi olmayan arkadaşları sildim :sm_confused:
hamileker gittikçe artıyooooooooooooooo maaşallah :nazar:

kızlar eylül ayında adet olanlar üzülmeyin...ekim ayı listemiz var sırada...

Son düzenleme:
Back