ben burdayim cnm
hiç kimsenin sesi çıkmadı demekki kızı olcak birinin sesizlik oldudelikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burdayim cnm
nasil ya oyle bisey mi varmisCADIARZUhiç kimsenin sesi çıkmadı demekki kızı olcak birinin sesizlik oldudelikafadulden
Bebıskom ben sayfaları okudum ama benım sana sordugum sey farklı yanı sen hamıslıgını ogrendıgınde kan testı yaptın mı yaptıysan degerın kac cıktı degerını ogrenmek ıstıyorum cunku degerlerınden anlasılır saglıklımı degılmı gebelıgın mesela benım kı dusuktu ve sonuc dusukle sonuclandı
hiç kimsenin sesi çıkmadı demekki kızı olcak birinin sesizlik oldudelikafadulden
cnm benim adetim 3 gun gecikti hemen gidip kan testi yaptirdim hcg sonucu 103.2 cıktı.ben sordum normal mi die sadece 4 5 gun gectigi icin bu kadar dusuk oldugunu soylediler sonucun
sen nerelerdesin peki sesin solugun kesildi bi anda
yarın bence hemen tekrarla testı derım
sütümü içtim yatıcam size iyi geceler gece kuşu oldum biraz uyumaya çalışıyım
cumaya kadar beklicem cnm hem biraz zaman gecmis olur belki ozamana kadar kesede gorunmeye baslar insallah
ınsallah cnm dıkkat et agır kaldırm ayat dınlen korkma bırsye olmaz bebegın nazlı nazlı gelıo cnm kaydirigubbakcemile2
Evet canım yaaa... Şu an o kadar heyecanlıyım ki:) Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Rabbim yanıltmamıştır inşallah...:lepi:
hepinize selamlar kızlar benimadet tarihim 12eylüldü ve dün öğrendim hamileyiiiiiiiim darısı başınıza hayırlı kandiller
evt canım hesaplayıcılaröle diyo
bu ağrı neki
aman yaaaa ne kadar kendimi dinler oldum
inşallah bebişim geliyodur diyelim
Insallah saglikli hayirli bi sekilde kucagina alirsin, hayirli dogumlar hayirli yetistirmeler nasip etsin Rabbim butun hamislere...geride kalanlara da hayirlisiyla bi an once amis kalmayi nasip etsin.
ben de bugun silik biz cizgi gordum ama bakalim, 19-20 eylul beklenmeyen adet tarihimdi, yarin sabah bi daha test yapicam...bana da dua edin kizlar.
Yani anlaiyacagin, seni cok iyi anliyorum, beni de silik cizgi olmasina ragmen bi heyecan sardi acaba mi diye:):Saruboceq:
Insallah saglikli hayirli bi sekilde kucagina alirsin, hayirli dogumlar hayirli yetistirmeler nasip etsin Rabbim butun hamislere...geride kalanlara da hayirlisiyla bi an once amis kalmayi nasip etsin.
ben de bugun silik biz cizgi gordum ama bakalim, 19-20 eylul beklenmeyen adet tarihimdi, yarin sabah bi daha test yapicam...bana da dua edin kizlar.
Yani anlaiyacagin, seni cok iyi anliyorum, beni de silik cizgi olmasina ragmen bi heyecan sardi acaba mi diye:):Saruboceq: