How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Bebıskom ben sayfaları okudum ama benım sana sordugum sey farklı yanı sen hamıslıgını ogrendıgınde kan testı yaptın mı yaptıysan degerın kac cıktı degerını ogrenmek ıstıyorum cunku degerlerınden anlasılır saglıklımı degılmı gebelıgın mesela benım kı dusuktu ve sonuc dusukle sonuclandı

Bence senınkınde bırsey yok kahverengı akıntı dun kk bır ıkı arkadasım ıyı dedı yerlesme kanamasııdır dedıler rengı kırmızı olsaydı o zaman kotu olur bende hemen kırmızı akmıstııııııı :(

Bebıskom ben sayfaları okudum ama benım sana sordugum sey farklı yanı sen hamıslıgını ogrendıgınde kan testı yaptın mı yaptıysan degerın kac cıktı degerını ogrenmek ıstıyorum cunku degerlerınden anlasılır saglıklımı degılmı gebelıgın mesela benım kı dusuktu ve sonuc dusukle sonuclandı

cnm benim adetim 3 gun gecikti hemen gidip kan testi yaptirdim hcg sonucu 103.2 cıktı.ben sordum normal mi die sadece 4 5 gun gectigi icin bu kadar dusuk oldugunu soylediler sonucun

cnm benim adetim 3 gun gecikti hemen gidip kan testi yaptirdim hcg sonucu 103.2 cıktı.ben sordum normal mi die sadece 4 5 gun gectigi icin bu kadar dusuk oldugunu soylediler sonucun

bence sen kendın tekrarla testı derım yanı genelde sey yaparlar ya dusuk cıkınca ıkı gun sonra tekrar tekrarlarla acaba yukkselmıs mı yukselmemısmı cunku ıkı gunde ıkı katına cıkarmıs normal gebelıkde eger cıkmadıysa benım gıbı dusuk olcak anlamına gelır

ben bekliyorum arkadaşlar henüz olmadım bi kaç gün daha geçmesini bekliyorum allahım inşallahhhh hamileyimdir.allhım isteyen herkeze versin

Evet canım yaaa... Şu an o kadar heyecanlıyım ki:) Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Rabbim yanıltmamıştır inşallah...:lepi:

Insallah saglikli hayirli bi sekilde kucagina alirsin, hayirli dogumlar hayirli yetistirmeler nasip etsin Rabbim butun hamislere...geride kalanlara da hayirlisiyla bi an once amis kalmayi nasip etsin.

ben de bugun silik biz cizgi gordum ama bakalim, 19-20 eylul beklenmeyen adet tarihimdi, yarin sabah bi daha test yapicam...bana da dua edin kizlar.
Yani anlaiyacagin, seni cok iyi anliyorum, beni de silik cizgi olmasina ragmen bi heyecan sardi acaba mi diye:):Saruboceq:

hepinize selamlar kızlar benimadet tarihim 12eylüldü ve dün öğrendim hamileyiiiiiiiim darısı başınıza hayırlı kandiller

caniiiiim tebrik ederim, Allah saglikli sihhatli bi sekilde bebegini kucagina almayai nasip etsin. masallah bu ay ne kadar cok hamis oldu, bereketli ay ne de olsa...:))

dua et bizlere de cok.

Insallah saglikli hayirli bi sekilde kucagina alirsin, hayirli dogumlar hayirli yetistirmeler nasip etsin Rabbim butun hamislere...geride kalanlara da hayirlisiyla bi an once amis kalmayi nasip etsin.

ben de bugun silik biz cizgi gordum ama bakalim, 19-20 eylul beklenmeyen adet tarihimdi, yarin sabah bi daha test yapicam...bana da dua edin kizlar.
Yani anlaiyacagin, seni cok iyi anliyorum, beni de silik cizgi olmasina ragmen bi heyecan sardi acaba mi diye:):Saruboceq:

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum... Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
Ben dün kan testi yaptırdım. Bugün sonucu alacağım. Çok heyecanlıyım. Ama ben kendimi alıştırdım bu duruma:) Hamileyim gibi de geliyor. İnşallah psikolojik değildir. Dün gece saat 1 de acile gittik. Ben de migren var ve inanılmaz bir ağrıydı. Doktorlora hamile olduğumu söyledim ona göre ilaç versinler diye. Nolur nolmaz... Bebişimi bekliyoruz bugün hayırlısı ile. Herkese sonuca göre haber vericez..turkbayragi

Canım sen silik çizgi gördüğün halde neden hamile olduğuna inanmıyosun:(

Back