How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

valla cnm ben devlet hastanesınden bır kere urkutum dusugum sebebı onlar dıye bılırım yanı soyle oldu benım degerlerım dusuktu ılkınde 6 haftalık gebelıgım vardı degerım 141 dı baya dusuk bana senın degerın dusuk dusuk tehlıken var fılan hıc demedı ben netten arastırdım ogrendım zatende bır ıkı gune kalmaz kanamam oldu haftaya gel gene bakalım dedı ben bazen agrılarım oluo dedım cok olursa acıle gıt dedı ben netten arastırdım ogrendım zatende bır ıkı gune kalmaz kanamam oldu acıle gıttım tabı kanamam olunca alttan baktı kadın elını soktu ıgrenctı vajınal utrasonla baktı dıger doktordan sonra ben ne bılıyım daha sonra herkes uyardı onla baktırma fılan dıye evet gıt dınlen dedı doktor gece gene agrım cogaldı kanamam fılan bu sefer acıle gıttım bu sefer akıllandım ama ıs ısten gectı yat dedıler vajınal utrasona bakcaz dedıler yok dedım bana bır ılac ıgne ne bılıyım baska bırsey yapın dedıler yapamayız dedıler hastaneye yat dusersede bız bırsey yapamayız dedıler lafa bakarmısın ya dellendım eee dedım bırsey yapmayacaksanız hastanede kalmamın ne anlamı var dedım amannn sende hıc bırsey begenmıosun demesınler mı o gunden berı onunden bıle gecmem ALLAH DUSURMESIN

özlem sen nasilsin cnm bebisin ne durumda

iyiyim bebişkom ben bebeğimde iyi canım bi şikayetimiz yok şimdilik sağ tarafıma giren ağrılar dışında onada razıyım zaten bebeğimden geliyo ya hiç sorun değil dikkatli davranmaya çalışıyorum hareketlerime dikkat ediyorum bide bugün midem çok bulanıyo acaba başladımı bulantılarım beni endişelendiren buydu valla inşallah olmaz diyordum ama bakalım devam edicekmi
sende hiç canını sıkma sakın çok erken olduğu için keseyi görmeleri zaten zor oluyor o yüzden bende yarın yada perşemde dr a gidicem canım sende başka bir dr daha görün istersen

kızlar ben ilçede oturuyorum
burda kan teti yok malesef :(
merkeze gitmek herzaman mümkün olmuyor
bu yüzden erken gebelik testi alayım diyorum
bilgisi olan kullanan varmı

yok cnm adetlerım hep duzenlıdır sasmaz saatını bıle bırdım ben yaaaa bu sefer boyle oldu ılac kullandım antıbıotık oksuruk vardı acaba omu etkıledı dıom cogu kısıde etkılemez dıo :sinifsinif:

canım ilaçların o kadar fazla gecikme yapıcağnı düşünmüyorum çok düzenliyse adetlerin.
birde belirti yok diyosun herkesde ayno olcak diye bişey yok belirti olmayabilirde ama göğüslerde damarlar belirginleşti demişsin bu bir belirtidir belki senin için canım

valla cnm ben devlet hastanesınden bır kere urkutum dusugum sebebı onlar dıye bılırım yanı soyle oldu benım degerlerım dusuktu ılkınde 6 haftalık gebelıgım vardı degerım 141 dı baya dusuk bana senın degerın dusuk dusuk tehlıken var fılan hıc demedı ben netten arastırdım ogrendım zatende bır ıkı gune kalmaz kanamam oldu haftaya gel gene bakalım dedı ben bazen agrılarım oluo dedım cok olursa acıle gıt dedı ben netten arastırdım ogrendım zatende bır ıkı gune kalmaz kanamam oldu acıle gıttım tabı kanamam olunca alttan baktı kadın elını soktu ıgrenctı vajınal utrasonla baktı dıger doktordan sonra ben ne bılıyım daha sonra herkes uyardı onla baktırma fılan dıye evet gıt dınlen dedı doktor gece gene agrım cogaldı kanamam fılan bu sefer acıle gıttım bu sefer akıllandım ama ıs ısten gectı yat dedıler vajınal utrasona bakcaz dedıler yok dedım bana bır ılac ıgne ne bılıyım baska bırsey yapın dedıler yapamayız dedıler hastaneye yat dusersede bız bırsey yapamayız dedıler lafa bakarmısın ya dellendım eee dedım bırsey yapmayacaksanız hastanede kalmamın ne anlamı var dedım amannn sende hıc bırsey begenmıosun demesınler mı o gunden berı onunden bıle gecmem ALLAH DUSURMESIN

hadi yaaa...
onlar doktor sonucta bizden almasalarda devletten tıkır tıkır paralarini aliyorlar devlet hastanesine gidiyorsun die kendilerine muhtacmissin gibi davranmislar bu ne yaa..
bosver tatlim korkma bu sefer durum baska sadece kan testi yaptircaksin
sonuclarin da müjdeli cikarsa direk baska bi hasteneye gecis yaparsin zaten

canım ilaçların o kadar fazla gecikme yapıcağnı düşünmüyorum çok düzenliyse adetlerin.
birde belirti yok diyosun herkesde ayno olcak diye bişey yok belirti olmayabilirde ama göğüslerde damarlar belirginleşti demişsin bu bir belirtidir belki senin için canım

INSALLAH CNM INSALLAH YA FAZLADA KAPTIRMIYIMDA KENDIMI HAYIRLISI ARTIK ZATEN ESIM YAPMA TEST YAPMA DEDI USTUNE BASA BASA GENE DAYANAMADIM YAPTIM ADAMA MALUM OLMUS kaydirigubbakcemile

arkadaşlar ben meraktan ve uzuntuden olmak uzereyim. aklıma şöyle birsey geldi simdi ben yarin bi tane gebelik testi alip yapsam sonuc cikarmi sizce. yani düşmüşse bile negatif sonucunu verirmi bana sizce

hadi yaaa...
onlar doktor sonucta bizden almasalarda devletten tıkır tıkır paralarini aliyorlar devlet hastanesine gidiyorsun die kendilerine muhtacmissin gibi davranmislar bu ne yaa..
bosver tatlim korkma bu sefer durum baska sadece kan testi yaptircaksin
sonuclarin da müjdeli cikarsa direk baska bi hasteneye gecis yaparsin zaten

ole sınır oluom doktorlara yaaaa tabı ıstısnalar harıc

arkadaşlar ben meraktan ve uzuntuden olmak uzereyim. aklıma şöyle birsey geldi simdi ben yarin bi tane gebelik testi alip yapsam sonuc cikarmi sizce. yani düşmüşse bile negatif sonucunu verirmi bana sizce

NASIL YANI CNM YANI BENIM BEBEK DUSTU DOKTORA GITMEDEN ONCE TEST YAPTIM NEGATIF CIKTI ANLADIM KI GITTI BEBEK ONUMU DIORSUN YANI SEN:çok üzgünüm:

canım özeline mesaj attım
bu arada idrar testi kaç günlükken çıktı özel bi markamı hoş oralarda bulunmaz ya sorayım dedim

nova diye bi gebelik testi 28 günden hesaplarsam 5 gün var adetime pozitif verdi iki kez yaptım ikisde aynı. ama ben yinede güvenemyorum kan testine gidicemdelikafadulden korkuyorum bu sefer

canım aklına kötü şeyler getirme
mübarek günde elini aç dua et
kötülüğü çağırma
ayrıca negatif vermez sonucu canım
çünkü düşükten sonra içeride bişey kaldımı diye 1 ay sonra b hcg yapıyorlar varsa kürtaj oluyosun benim bildiğime göre senin dediğin olmaz
hem benim yengem 9 ay boyunca ara ara kanama yaşadı ama şimdi 4 aylık nurtopu gibi bi yeğenim var hiç korkma ama iyi bi doktora gitmeyi ihmal etme
san yol gösterir belki bütün gebeliğince yatman gerekicek ama değer bence
Allaha sığın bebişini sana bağışlasın inşallah

bildiğim kadarıyla vermiyo 15 gün falan geçmesi gerekiyomuş. sen çok üzülme üstüne görme yaşıyosun belkide. canını sıkarsan kötüsü olur. bende lekelenmem geldiği zaman eşimle problem yaşadım saatine kananmam geldi üzüntü çok etkiliyo moralini yüksek tuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

sakın canım öyle birşey yapma zaten negatif çıkmaz çünkü hormonların değişmesi öyle pat diye olmaz zaten düşük olsa bile bunu doktor anlayabilir sen tekrar dra git canım başka yapabilceğin bişey yok gidene kadarda yat dinlen dua et bol bol aklınada kötü şeyleri getirme herşeyin iyisini düşün

NASIL YANI CNM YANI BENIM BEBEK DUSTU DOKTORA GITMEDEN ONCE TEST YAPTIM NEGATIF CIKTI ANLADIM KI GITTI BEBEK ONUMU DIORSUN YANI SEN:çok üzgünüm:

cnm benden bugun kahverengi bi akinti geldi hastaneye gittik vajinal ultrasonla baktilar kese yok henuz belli olmaz belkide dusmus dahi olabilir dedi. cuma gunu gel tekrar bakalim dedi. bende söyle dusundum yarin bi gebelik testi alip bakcam eger dusmusse gebelik testinde bu belli olurmu die merak ettim

Back