valla cnm ben devlet hastanesınden bır kere urkutum dusugum sebebı onlar dıye bılırım yanı soyle oldu benım degerlerım dusuktu ılkınde 6 haftalık gebelıgım vardı degerım 141 dı baya dusuk bana senın degerın dusuk dusuk tehlıken var fılan hıc demedı ben netten arastırdım ogrendım zatende bır ıkı gune kalmaz kanamam oldu haftaya gel gene bakalım dedı ben bazen agrılarım oluo dedım cok olursa acıle gıt dedı ben netten arastırdım ogrendım zatende bır ıkı gune kalmaz kanamam oldu acıle gıttım tabı kanamam olunca alttan baktı kadın elını soktu ıgrenctı vajınal utrasonla baktı dıger doktordan sonra ben ne bılıyım daha sonra herkes uyardı onla baktırma fılan dıye evet gıt dınlen dedı doktor gece gene agrım cogaldı kanamam fılan bu sefer acıle gıttım bu sefer akıllandım ama ıs ısten gectı yat dedıler vajınal utrasona bakcaz dedıler yok dedım bana bır ılac ıgne ne bılıyım baska bırsey yapın dedıler yapamayız dedıler hastaneye yat dusersede bız bırsey yapamayız dedıler lafa bakarmısın ya dellendım eee dedım bırsey yapmayacaksanız hastanede kalmamın ne anlamı var dedım amannn sende hıc bırsey begenmıosun demesınler mı o gunden berı onunden bıle gecmem ALLAH DUSURMESIN