How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

inşallah kızlar ya ama cuma tekrarlayım diyorum yine çıkarsa doğru hastaneye bayrama hamiş haberiyle girmek istiyorum........

canım en yakın arkadaşımında senin gibiydi
şimdi 6 aylık hamile inşallah seninde öyledir
dualarım sizlerle kızlar sizde du aedin hepimiz için

tatlişoğlum....................................16 eylül
iremsukayra..................................
semamehmet................................
ozmos..........................................
acrinsu..........................................
fen_ci...........................................1 6 eylül
beyza88.......................................

Kızlar bugün kader günümüz aramızdan hamiş çıkacakmı bakalım..

tatlişoğlum....................................16 eylül
iremsukayra..................................
semamehmet................................
ozmos..........................................
acrinsu..........................................
fen_ci...........................................1 6 eylül
beyza88.......................................

Kızlar bugün kader günümüz aramızdan hamiş çıkacakmı bakalım..

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah hamişsindir bekliyoruz haberlerini ne zaman test yapıcaksın

semacım slm iyigeceler.doldu demek hadi hayırlısı.benim ne yazıkki dolamadan geldi sevimsiz kırmızılar:)) napalım hayırlısı..bu ay umudum fazlaydı,çünkü benim genelde 5-8 gün erken gelir bu sefer 2gün kalmıştı acabamı dedim ama maalesef.gerçi daha sökülemedim kahverengilerdeyim ama gelicek hep böle oluyor.artık bu ay kür falan deniycem ben,kullanan varmı kızlar aranızda?tarçın,çörekotu falan?

Sleepy arkadaşım benimde ilk defa bu ay hayatımda geç gelmişti reglim bende o yüzden umutlanmıştım ama olsun napalım önümüzde aylar çok allah sağlık sıhhat versin öncelikle..bu mübarek gecede de herkesin duaları kabul olur inşallah..
Canım ben bal-tarçın-çörekotu kullanıyorum yaklaşık 1 aydır bide incir kürü..sonuçta doğal şeyler zararı yok..her yolu deneyelim bakalım ne olacak..yerimseniben

ben 4 aylık evliyim geçen ay düşük yaptım. ve doktorum çok iyiydi her ayrıntısına kadar yapdımcı oldu.bu ayda test yaptım tekrar çift çıktı bakalım işllah

1 ay icinde mi hamile kaldın masaallah sana. ben bi dusukten sonra 8 ay bekledim cift cizgi cikmasini

hadi bakalım hayırlısı canım inşallah hamişsindir bekliyoruz haberlerini ne zaman test yapıcaksın

Canım yaa korkuyorum yapmaya.Adetime 6 gün felan vardı galiba ikinci çizgi ilk baktığımda yoktu bende bıraktım işe daldım bi yarım saat sonra baktım silik gibi çıktı kafam karışmıştı ama yinede umutlandım sankii.Şimdede korkuyorum ne zaman yapsam acaba bilmiyorumki..

1 ay icinde mi hamile kaldın masaallah sana. ben bi dusukten sonra 8 ay bekledim cift cizgi cikmasini

2 ailede havesle bekiyor ilk torun olucak o yüzden çok heveslendiryolar. bide eşimin görevi nedenyle hiççevrem yok. o nedenle görev süresinde bebeişimiz olmuş olur

2 ailede havesle bekiyor ilk torun olucak o yüzden çok heveslendiryolar. bide eşimin görevi nedenyle hiççevrem yok. o nedenle görev süresinde bebeişimiz olmuş olur

hadi hayırlısı.. insallah sağlıklı bi sekilde kucagina alip opup koklamayida nasip eder rabbim

Back