Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlaar bişe sorcam benim 5 gün var adetime dayanamadım test yaptım çıkmazsa kendimi çok kaptırmamış olurum çıkarsa mutlu olurum erkenden dedim.....ilk yaptığımda bişe göremedim ama sonra çok çok silik bişeler göründü eşimde gördü geçen aykiyle karşılaştırdık var gibi şimdi iyice kurudu çok çok değil sadece silik bir 2.çizgi var sizce bu ne kadar güvenilir?
hayir canm ya hicbisey vermedi. tekrar bi test yapalim bile demedi, testi bırak dogru bi aciklama bile yapmadi ki cuma gunu gel tekrar bakalim dedi. is isten gectikten sonra baksan nolur.2. gidisimdi zaten o kadina
cnm benimkide oyleydi bende emin olamamistim kan testi yaptirdim hamile ciktim merak etme cnm hamilesin sen gözün aydın
bebişkom çok geçmiş olsun
şu mübarek günde Allah bebişini sana bağışlasın inşallah
ya kızlaar bişe sorcam benim 5 gün var adetime dayanamadım test yaptım çıkmazsa kendimi çok kaptırmamış olurum çıkarsa mutlu olurum erkenden dedim.....ilk yaptığımda bişe göremedim ama sonra çok çok silik bişeler göründü eşimde gördü geçen aykiyle karşılaştırdık var gibi şimdi iyice kurudu çok çok değil sadece silik bir 2.çizgi var sizce bu ne kadar güvenilir?
Kızlar insan bi slm verir yaa iyi geceler dileklerimi kimse kabul etmedimiÇok üzgünüm çoook
ist. anadolu yaksındamısın avrupamı?
avrupa cnm sultanbeylide oturuyorum ben
inşallah kızlar ya ama cuma tekrarlayım diyorum yine çıkarsa doğru hastaneye bayrama hamiş haberiyle girmek istiyorum........
inşallah kızlar ya ama cuma tekrarlayım diyorum yine çıkarsa doğru hastaneye bayrama hamiş haberiyle girmek istiyorum........
canım ben asm ye gidiyorum gebzedeki ve çok memnunum o hastahaneden,şimdiye kadar bir çok bölümüne gittim.ve hamile olan bir çok arkadaşımda gitti.eğer sağlık sigorta problemin falan yoksa öneririm.ist daysın sanırım.
bahçelievler uzak biliyorum ama orada bi bayan kadın doğum uzmanı var çevremde herkez çok memnun kaldı senelerdirde orda. ben ist olsaydım oraya gidicektim.
semacım slm iyigeceler.doldu demek hadi hayırlısı.benim ne yazıkki dolamadan geldi sevimsiz kırmızılar:)) napalım hayırlısı..bu ay umudum fazlaydı,çünkü benim genelde 5-8 gün erken gelir bu sefer 2gün kalmıştı acabamı dedim ama maalesef.gerçi daha sökülemedim kahverengilerdeyim ama gelicek hep böle oluyor.artık bu ay kür falan deniycem ben,kullanan varmı kızlar aranızda?tarçın,çörekotu falan?
bahçelievler uzak biliyorum ama orada bi bayan kadın doğum uzmanı var çevremde herkez çok memnun kaldı senelerdirde orda. ben ist olsaydım oraya gidicektim.