How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

bebişkom geçmiş olsun canım,iyi düşün iyi olsun...bazı hamileliklerin başlarında oluyor diye duymuştum kanama olayını,umarım herşey yolunda gider,bol bol dinlen canım..

insallah öyledir cnm ama vajinal ultrasonda gorunmez mii kese ya kocaman cihazi soktular nasil cnm yandi anlatamam ustune ustluk ise yarar net bi cvpta vermediler allah'ım sen bebegimi bana bagisla rabbim sabahtan beri dua ediyorum insallah dedigin gibidir

kızlar bu sabah kalktığımda ic camasirimda kahverengi bi akıntı vardı.cok korktum bebegime bisey olucak die hemen hastaneye kostuk vajinal utrasonla baktilar daha yeni oldugu icin kese felan belli olmuyordu doktor dusukte olabilir dedi.cuma gunu gel tekrar bakalim dedi.eve geldim tekrar baktim ne leke ne akinti hicbirsey yoktu cok korkuyorum aglamamak icin kendimi zor tuttum bu benim ikinci hamileligim ilki dusmustu bu da giderse dayanamam artık. sizce dusuk mu yapiyorum yardim edein bana

şu an için hiç iş yapma mümkünse suyunu bile eşin getirsin. doktor kontrolüne kadar bu şekilde yap işllah bi aksilik çıkmaz mübaraek gecede iyi dileklerim seninle.

inşallah canım ya,istersen başka bi doktora git memnun kalmadıysan..ben bu işte doktor olayını çok önemsiyorum,herşeyde önce pozitif olması ve sana moral vermesi gerekli..nereye gidiyorsun?

inşallah canım ya,istersen başka bi doktora git memnun kalmadıysan..ben bu işte doktor olayını çok önemsiyorum,herşeyde önce pozitif olması ve sana moral vermesi gerekli..nereye gidiyorsun?

özele gidiyorum devlet hastanesine gitmis olsam belki onlardan daha cok ilgi gosterirler :gitme:

işte sorunda bu kadın doğum uzmanı kadın olunca hiç çekilmiyor. ben erkek doktora gidiyorum ve çok memnunum. adam alanında mükemmel. istanbuldada erkeğe gitmiştim yine aynı şekilde memnun kaldım. pek ilgisizliğe gelemem lafı yapıtıtırm hemen o nednele kadına gitmiyorum.

Bebişkom üzülme tatlım sakın canını sıkma kötüyü düşünme hiç bekle bakalım bende daha önce bi düşük yaşadım o yüzden bende çok korkuyorum sana hak veriyorum canım bol bol dua edelim hayatım bu mübarek gecelerde
sadece kahverengi leke oldu demişsin bende resmen kırmızı kırmızıydı düşük öyle başlamıştı heralde seninki değildir canım şuan bi sıkıntın yoksa korkma tekrar bir doktora gidersin canım allah sağlık versin canım ama korkma sakın

ya o her zaman belli olmuyor,mesela bende kadın dr da daha rahat ediyorum ve şu anki dr da kadın ve oldukça memnunum.o birazda aldığı eğitim ve mesleğine olan tutumuyla alakalı bence.birde tabi bilinen bir hastahane faktörü çok önemli...

işte sorunda bu kadın doğum uzmanı kadın olunca hiç çekilmiyor. ben erkek doktora gidiyorum ve çok memnunum. adam alanında mükemmel. istanbuldada erkeğe gitmiştim yine aynı şekilde memnun kaldım. pek ilgisizliğe gelemem lafı yapıtıtırm hemen o nednele kadına gitmiyorum.

sence napim yarin baska bi hastaneye mi gitsem ama o napcakki sonucta kese gorunmuyo suanda bana kesin bi sekilde dusuk yaptin yada bebegin saglikli gayet iyi diyebilir mi yani kesin konusabilirmi

sence napim yarin baska bi hastaneye mi gitsem ama o napcakki sonucta kese gorunmuyo suanda bana kesin bi sekilde dusuk yaptin yada bebegin saglikli gayet iyi diyebilir mi yani kesin konusabilirmi

kese görünmesi için erken kan testinden takip ediyorlar. şu anda senin tek ilacın dinlenmek bide progestan verdimi doktor?

Bebişkom üzülme tatlım sakın canını sıkma kötüyü düşünme hiç bekle bakalım bende daha önce bi düşük yaşadım o yüzden bende çok korkuyorum sana hak veriyorum canım bol bol dua edelim hayatım bu mübarek gecelerde
sadece kahverengi leke oldu demişsin bende resmen kırmızı kırmızıydı düşük öyle başlamıştı heralde seninki değildir canım şuan bi sıkıntın yoksa korkma tekrar bir doktora gidersin canım allah sağlık versin canım ama korkma sakın

umarim öyledir suan bi akintim yok ama bana kesin bi sonuc soyleseler belki bukadar uzulmem yada neye uzuldugumu bilirim en azindan belirsizlik olduruyo ya beni sabahtan beri ayni seyleri dusunuyorum

şu an gittiğin hastahane nasıl bilmiyorum ama,daha kapsamlı bir hastahane ve işinin ehli bir dr araştır istersen canım...

Merhaba kızlar,ben yeni katılıyorum aranıza bu mübarek gecede rabbim herkese kalbindekini nasip eder inşallah,hamişlerede hayırlısıyla evlatlarını kucağına sağlıkla almak nasip etsin rabbim.bende bu ay çalışmalara başlıyacağım bakalım hayırlısı...

kese görünmesi için erken kan testinden takip ediyorlar. şu anda senin tek ilacın dinlenmek bide progestan verdimi doktor?

hayir canm ya hicbisey vermedi. tekrar bi test yapalim bile demedi, testi bırak dogru bi aciklama bile yapmadi ki cuma gunu gel tekrar bakalim dedi. is isten gectikten sonra baksan nolur.2. gidisimdi zaten o kadina

ya kızlaar bişe sorcam benim 5 gün var adetime dayanamadım test yaptım çıkmazsa kendimi çok kaptırmamış olurum çıkarsa mutlu olurum erkenden dedim.....ilk yaptığımda bişe göremedim ama sonra çok çok silik bişeler göründü eşimde gördü geçen aykiyle karşılaştırdık var gibi şimdi iyice kurudu çok çok değil sadece silik bir 2.çizgi var sizce bu ne kadar güvenilir?

Back