How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

ben bugün kan tahlili yaptırdım 440.7 çıktı çok yeni dedi doktor acaba deneyimli arkadaşlar bu değer iyiymi en son adet tarihim 17 agustos

canm ya benmde son adet tarhm 17 ağustos idrar testimi yaptn nsl öğrendn bende yapsammıki yaa ama çıkmaz daha die düşünüorum bende hiç bir belirti yok yawww normalde göslerm acırdı buay oda yok.ama benm normalde ağzmda yara çıkardı olmadan önce buayy yarada çıkmadı inşllh bende hamişimdrrr...ya ama antibiyotk kullandm o geciktirebilir belkiii

Merhaba arkadaşlar.öncelikle mübarek kadir gecenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum..ve bissürü hamiş haberleri gelmiş..çok sevindim..sanırım ramazan bereketi bu olsa gerek..yeni hamiş arkadaşları çok tebrik ediyorum ve darısı bekleyen tüm arkadaşlarımıza ve bana diyorumm..umarım bu güzel listemiz en kısa sürede müjdelerle dolar..:lepi::enbuyukkk:

slm kızlar adetım hala olmadı 11 eylul fakat test yaptım koca bır sıfırrrrrrrrrrrr :(
üzülme canım...belki idrarında daha belli olmadı bazısının belli olmaz adet olmazsan 2gün sonra tekrarla testi...hayırlısı olsun kendini yıpratmayerimseniben

azizecim ayy ben nasıl sıkıldım bugün yav evde bangır bangır bi maç sesi sitede gezinip duruyorum yapıak bişeyde bulamadım

kızlar bu sabah kalktığımda ic camasirimda kahverengi bi akıntı vardı.cok korktum bebegime bisey olucak die hemen hastaneye kostuk vajinal utrasonla baktilar daha yeni oldugu icin kese felan belli olmuyordu doktor dusukte olabilir dedi.cuma gunu gel tekrar bakalim dedi.eve geldim tekrar baktim ne leke ne akinti hicbirsey yoktu cok korkuyorum aglamamak icin kendimi zor tuttum bu benim ikinci hamileligim ilki dusmustu bu da giderse dayanamam artık. sizce dusuk mu yapiyorum yardim edein bana

slm kızlar,iyigeceler herkese...
bende bu ay burada sevincimi paylaşmayı çok isterdim ama az önce umut bitti,kırmızılar geldi:((((
napalım hayırlısı..azizecim artık bir ekim topiği kurup orda arıycaz umudumuzu:))))
bu ay artık tarçın çörekotu,keçiboynuzu,incir ne kürü varsa artık deniycem bakalım:)) kullanan ve faydasını gören oldumu kızlar?

bebişkom geçmiş olsun canım,iyi düşün iyi olsun...bazı hamileliklerin başlarında oluyor diye duymuştum kanama olayını,umarım herşey yolunda gider,bol bol dinlen canım..

Back