bebişkom geçmiş olsun canım,iyi düşün iyi olsun...bazı hamileliklerin başlarında oluyor diye duymuştum kanama olayını,umarım herşey yolunda gider,bol bol dinlen canım..
kızlar bu sabah kalktığımda ic camasirimda kahverengi bi akıntı vardı.cok korktum bebegime bisey olucak die hemen hastaneye kostuk vajinal utrasonla baktilar daha yeni oldugu icin kese felan belli olmuyordu doktor dusukte olabilir dedi.cuma gunu gel tekrar bakalim dedi.eve geldim tekrar baktim ne leke ne akinti hicbirsey yoktu cok korkuyorum aglamamak icin kendimi zor tuttum bu benim ikinci hamileligim ilki dusmustu bu da giderse dayanamam artık. sizce dusuk mu yapiyorum yardim edein bana
şu an için hiç iş yapma mümkünse suyunu bile eşin getirsin. doktor kontrolüne kadar bu şekilde yap işllah bi aksilik çıkmaz mübaraek gecede iyi dileklerim seninle.
allah razi olsun cok tesekkur ederim inanin buna cok ihtiyacim var
inşallah canım ya,istersen başka bi doktora git memnun kalmadıysan..ben bu işte doktor olayını çok önemsiyorum,herşeyde önce pozitif olması ve sana moral vermesi gerekli..nereye gidiyorsun?
doktorda çok önemli tabi kadın mı erkek mi doktorun. ben konuda cinsiyet ayrımı yapıyorumda:sinifsinif:
nereye kayboldun tatlım...
kadın cnm
işte sorunda bu kadın doğum uzmanı kadın olunca hiç çekilmiyor. ben erkek doktora gidiyorum ve çok memnunum. adam alanında mükemmel. istanbuldada erkeğe gitmiştim yine aynı şekilde memnun kaldım. pek ilgisizliğe gelemem lafı yapıtıtırm hemen o nednele kadına gitmiyorum.
sence napim yarin baska bi hastaneye mi gitsem ama o napcakki sonucta kese gorunmuyo suanda bana kesin bi sekilde dusuk yaptin yada bebegin saglikli gayet iyi diyebilir mi yani kesin konusabilirmi
Bebişkom üzülme tatlım sakın canını sıkma kötüyü düşünme hiç bekle bakalım bende daha önce bi düşük yaşadım o yüzden bende çok korkuyorum sana hak veriyorum canım bol bol dua edelim hayatım bu mübarek gecelerde
sadece kahverengi leke oldu demişsin bende resmen kırmızı kırmızıydı düşük öyle başlamıştı heralde seninki değildir canım şuan bi sıkıntın yoksa korkma tekrar bir doktora gidersin canım allah sağlık versin canım ama korkma sakın
kese görünmesi için erken kan testinden takip ediyorlar. şu anda senin tek ilacın dinlenmek bide progestan verdimi doktor?
kızlar çok teşekkür edrim dualarınız içinde benimde dularım hp sizle aallh böyle mübarek bi bünde bu haberi ihsaan etti darısı bekleyen herkese
şu an gittiğin hastahane nasıl bilmiyorum ama,daha kapsamlı bir hastahane ve işinin ehli bir dr araştır istersen canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?