şule hanımmı canım?
cok uzak cnm benim orasi bana zaten bu haldeyken oralara gidemem yolda izde dusmediyse bile kesin duser malum istanbul tarafigini bilmeyen yoktur
kızlar benım teste cıkmadı adetım olmazsa ne zaman tekrarlasam testı
inşallah kızlar ya ama cuma tekrarlayım diyorum yine çıkarsa doğru hastaneye bayrama hamiş haberiyle girmek istiyorum........
evet haklısın ama işllah bebeşin tutunur. daha sonrasında mutlaka dene
evet haklısın ama işllah bebeşin tutunur. daha sonrasında mutlaka dene
tatlişoğlum....................................16 eylül
iremsukayra..................................
semamehmet................................
ozmos..........................................
acrinsu..........................................
fen_ci...........................................1 6 eylül
beyza88.......................................
Kızlar bugün kader günümüz aramızdan hamiş çıkacakmı bakalım..
kızlar benım teste cıkmadı adetım olmazsa ne zaman tekrarlasam testı
semacım slm iyigeceler.doldu demek hadi hayırlısı.benim ne yazıkki dolamadan geldi sevimsiz kırmızılar:)) napalım hayırlısı..bu ay umudum fazlaydı,çünkü benim genelde 5-8 gün erken gelir bu sefer 2gün kalmıştı acabamı dedim ama maalesef.gerçi daha sökülemedim kahverengilerdeyim ama gelicek hep böle oluyor.artık bu ay kür falan deniycem ben,kullanan varmı kızlar aranızda?tarçın,çörekotu falan?
cnm senin ilk mi olcak yoksa cocuk varmi
bebişkom canım senin adet tarihin ne zamandı..
6 eylül cnm benim
ben 4 aylık evliyim geçen ay düşük yaptım. ve doktorum çok iyiydi her ayrıntısına kadar yapdımcı oldu.bu ayda test yaptım tekrar çift çıktı bakalım işllah
hadi bakalım hayırlısı canım inşallah hamişsindir bekliyoruz haberlerini ne zaman test yapıcaksın
1 ay icinde mi hamile kaldın masaallah sana. ben bi dusukten sonra 8 ay bekledim cift cizgi cikmasini
6 eylül cnm benim
2 ailede havesle bekiyor ilk torun olucak o yüzden çok heveslendiryolar. bide eşimin görevi nedenyle hiççevrem yok. o nedenle görev süresinde bebeişimiz olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?