Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

ıyi geceler kızlar nasılsınız bakalım..Benim nasıl olduğumu sormayın kafam karışık bugün adet olmam gerek şafak bitti sonuç nasıl olcak bakalım..

cnm benimkide oyleydi bende emin olamamistim kan testi yaptirdim hamile ciktim merak etme cnm hamilesin sen gözün aydın

canım ben asm ye gidiyorum gebzedeki ve çok memnunum o hastahaneden,şimdiye kadar bir çok bölümüne gittim.ve hamile olan bir çok arkadaşımda gitti.eğer sağlık sigorta problemin falan yoksa öneririm.ist daysın sanırım.

genellikle ikinci cizgi slik çıkyomuş ilkinde benimde öyle oldu bazı arkadaşlardan öyle duymuştum. işllah hamilesindir.

inşallah kızlar ya ama cuma tekrarlayım diyorum yine çıkarsa doğru hastaneye bayrama hamiş haberiyle girmek istiyorum........

semacım slm iyigeceler.doldu demek hadi hayırlısı.benim ne yazıkki dolamadan geldi sevimsiz kırmızılar:)) napalım hayırlısı..bu ay umudum fazlaydı,çünkü benim genelde 5-8 gün erken gelir bu sefer 2gün kalmıştı acabamı dedim ama maalesef.gerçi daha sökülemedim kahverengilerdeyim ama gelicek hep böle oluyor.artık bu ay kür falan deniycem ben,kullanan varmı kızlar aranızda?tarçın,çörekotu falan?

evet istanbul gebze yakin bize sen sakaryadami oturuyorsun ordan gelip gitmek zor olmuyormu cnm

Canımcım benimde elim yüreğimde görmek istemiyorum kırmızıları. Benimde erken olurdu 1-2 gün ama olmadı haliyle bende umutlandım.Bekliyoruz bakalım..

bahçelievler uzak biliyorum ama orada bi bayan kadın doğum uzmanı var çevremde herkez çok memnun kaldı senelerdirde orda. ben ist olsaydım oraya gidicektim.

cok uzak cnm benim orasi bana zaten bu haldeyken oralara gidemem yolda izde dusmediyse bile kesin duser malum istanbul tarafigini bilmeyen yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…