canım3 haftalık hamilesin öyle gözüküyo...daha çok yeni.alkisalkisalkisben bugün kan tahlili yaptırdım 440.7 çıktı çok yeni dedi doktor acaba deneyimli arkadaşlar bu değer iyiymi en son adet tarihim 17 agustos
ben bugün kan tahlili yaptırdım 440.7 çıktı çok yeni dedi doktor acaba deneyimli arkadaşlar bu değer iyiymi en son adet tarihim 17 agustos
neden perşembe...hayırdır canımyerimsenibenben buradayım ve çok gerginim. perşembe olsun diye bekliyorum
neden perşembe...hayırdır canımyerimseniben
slm kızlar adetım hala olmadı 11 eylul fakat test yaptım koca bır sıfırrrrrrrrrrrr
doktora gidicem kan testi yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkacak geçmek bilmiyor zamankafamçokkarıştı
üzülme canım...belki idrarında daha belli olmadı bazısının belli olmaz adet olmazsan 2gün sonra tekrarla testi...hayırlısı olsun kendini yıpratmayerimsenibenslm kızlar adetım hala olmadı 11 eylul fakat test yaptım koca bır sıfırrrrrrrrrrrr
noldu tatlım...neden sesler var dedin...azizecim ayy ben nasıl sıkıldım bugün yav evde bangır bangır bi maç sesi sitede gezinip duruyorum yapıak bişeyde bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?