• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

haklısın cnm bunada şükür en azından umudumuz var umutsuz değiliz mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

aysima , sier siz ne zamandır bebiş istiyorsunuz?

Canım biz geçen sene karar vermiştik ve hemen ilk denememizde hamiş kalmıştım fakat 10. haftada bebeğimizin kalbi durdu ve kürtaj oldum maalesef.sonrada rahimde septum yani perde tespit edildi bende.bunun içinde iki kez histeroskopi ile birlikte laparoskopi oldum..bir buçuk ay öncede ofis histeroskopisi oldum rahimde biraz yapışıklık görmüştü dr um(geçirmiş olduğum ameliyatlar sonrasında oluşabiliyomuş)en son da ilk defa geçen ay artık deneyin demişti ve folik de yazmıştı..anlıyacağın canım bizim bu ay ilk deneme atışlarımızdı..

Biraz uzuzn oldu ama kusura bakmayınn :utangac:

slm arkadaslar bende dun gece kirmizi karti gordum cok uzgunum ama allah buyuk bakalim hayirlisi ins ekim ayina kaldi umutlarim,,herkese hayirli gunler

Canım biz geçen sene karar vermiştik ve hemen ilk denememizde hamiş kalmıştım fakat 10. haftada bebeğimizin kalbi durdu ve kürtaj oldum maalesef.sonrada rahimde septum yani perde tespit edildi bende.bunun içinde iki kez histeroskopi ile birlikte laparoskopi oldum..bir buçuk ay öncede ofis histeroskopisi oldum rahimde biraz yapışıklık görmüştü dr um(geçirmiş olduğum ameliyatlar sonrasında oluşabiliyomuş)en son da ilk defa geçen ay artık deneyin demişti ve folik de yazmıştı..anlıyacağın canım bizim bu ay ilk deneme atışlarımızdı..

Biraz uzuzn oldu ama kusura bakmayınn :utangac:

büyük geçmiş olsun cnm ... inşallah fazla beklemeden alırsın bebeğini kucağına ben 5-6 aydır uğraştığım için baya sabırsızlanıyorum

merhaba kızlar nasılsınız?
sier ve gamzelim bu ay olmadı ama umudumuzu tabiki kaybetmiyoruz sizin haberlerinizide ekimde alıcaz inşallah üzülüp stres yapmayın lütfen hayırlısı olsun ikiniz için biz bebişimle dualar ediyoruz sizlere

merhaba arkadaşlar....
eylül ayı anne adayları listemiz
leyla01.......................................27 eylül
mız mız .....................................11 eylül
myseweetbaby.............................30 eylül
pptya...........................................17 eylül
]deryarcan.....................................21 eylül
cicekkk........................................12 eylül
mhtp.............................................29 eylül
gamzelim.66..................................16 eylül
eceyas...........................................14 eylül
aysenur41.......................................19 eylül
forever_14........................................27 eylül
ayseyildirim.....................................27 eylül
kadinolmak.......................................10 11 eylül
nurem..............................................20 eylül
kuzey16...........................................17 eylül
_berrak.............................................22 eylül
snmyal.............................................11 eylül
ozlmgkhn..........................................8 eylül.işte ilk hamilemiz.hayırlı olsun.
xara.............................................
nevki.............................................19 eylül
esmaaa0202.................................
ebruli............................................
firstday..........................................
pptya............................................
maviumtolsun.................................
tugbademir.....................................
seçil_ipek......................................adet oldu.......ekim ayına inşallah.
serin7979.......................................
azize1..........................................adet oldu........ekim ayına inşallah
nazele...........................................eylül sonu
demetnur.......................................
vuslat2006.....................................
esmyma.......................................
mela.............................................ade oldu.bebek çalışmalarına ara veriyor....hayırlısı olsun
dejavu00.......................................
cngemn.......................................adet oldu....ekim ayına kısmetse.
boncukboncuk..............................
angel409......................................
demetnur......................................
tugba20.......................................
yelyel..........................................adet oldu ekim ayına umudu.
iklimtuana...................................
kardelentugba..............................
cicekcik......................................
cicekbocek.................................
angel34.......................................
esmer35_35................................4 eylül
pinar10........................................
cngemn.......................................7 eylül
bafo.............................................adet oldu ekim ayına inşallah
sblkmbsr.......................................27 eylül
gulde.............................................4 eylül
ysmnsy..........................................adet oldu ekim ayına umudu
cosmopoli.......................................4 eylül
herwood........................................
acrinsu...........................................hamlemiz...hayırlı olsun.
nenone..........................................
acidem..........................................4 eylül
nazz81.........................................
ilyana...........................................
ayferr..............................................
zena...............................................
endleeslove....................................
nisan0608......................................
pinarmiyim......................................
bubuş............................................
zipzip............................................
gulde............................................
senem03.......................................
archimim.......................................
pinar10........................................hamileliye ara vermiş hayırlısı olsun.
rapuzel........................................
sier.............................................adet oldu...umudunu yitirme.
der35...........................................26 eylül
bebiskom......................................
tatlişoğlum....................................16 eylül
iremsukayra..................................
semamehmet................................
ozmos..........................................
bebiskom.....................................hamile.hayırlı olsun
acrinsu..........................................
fen_ci...........................................16 eylül
beyza88.......................................
aysima04........................................13 eylül
gizser............................................10 eylül
kardenya........................................21 eylü
gamzelim.66....................................adet oldu....sabret canım.
hatunsultan......................................20 eylül

kızlar listede adeti geçenlerden ses yok.adet olanlar yazsın.....
ikinci hamile haberimizide aldık ..... darısı bütün bekleyenlerin başına.

slm umutlu bekleyen anne adaylarıyerimseniben :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:listemiz hamilelerle dolar inşallah.eylül olmazsa ekim inşallah.:lepi:

slm kızlar....2 tane haber aldım.üzülmeyin arkadaşlar...önümüzde daha ekim ayı var.pes etmek yok...çalışmalara devamyerimseniben kaydirigubbakcemile3

merhabalar bende anne olmak istiyorummm 3 aydır tık yok bu 4.cü ayımız inşallah eylül ayı bizede uğurlu gelir rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah ama bu bekleyiş çok zor daha yolun başında olmama rağmen

mrb canımcım fena değil iyiyimde çok fazla sağ tarafımda ağrı var bugün ara ara karnımda ağrıyo uzanıyorum canım.
sen nasılsın hayatım
geçmiş olsun canım ya...kendine dikkat et.ilk 3 ay çok önemli allah korusun düşük tehlikesi var.:1no2: uykuyada dikkat et konuştuğumuz gibi.bende iyiyim çok şükür.alışveriş yaptım birazdan yemek tapcam bi sizlere bakıyım dedim.iyi oldu seni gördüğüm tatlım.iki arkadaşdaha adet olmuş onlarıda listeye yazdım.ekim ayına inşallah.

geçmiş olsun canım ya...kendine dikkat et.ilk 3 ay çok önemli allah korusun düşük tehlikesi var.:1no2: uykuyada dikkat et konuştuğumuz gibi.bende iyiyim çok şükür.alışveriş yaptım birazdan yemek tapcam bi sizlere bakıyım dedim.iyi oldu seni gördüğüm tatlım.iki arkadaşdaha adet olmuş onlarıda listeye yazdım.ekim ayına inşallah.

sağol canım benim evet tehlike olduğu için bende genelde dinlenmeye çalışıyorum
kolay gelsin sanada canım iftara döktürcen demekki afiyet olsun hepinize
evet canım iki arkadaş daha adet olmuş inşallah hepinizi ekim ayında görcez hamiş olarak öptüm çok hayatım kolay gelsin:)))

ben de eylul ayinda cift cizgi gormek isteyenlerdenim, 19 eylul de adet tarihim, hadi bakalim. insallah Allah her isteyene saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:ecrin_bebek:

kızlar ben yedim kırmızı kartı..artık kolay kolay hiç bi belirtiye takılacağımı sanmıyorum..akışına bırakıcam artık yaaa kesinlikle..bu arada tarçın bal çörekotu karışımına 2. gün başlanıyo dimi kızlar..bu ay onu denicem bakalım..kısmet..inşallah isteyenler en kısa zamanda hamile kalır yarabbim:)))

Tarcin bal karismi neye iyi geliyor? beni bi aydinlatir misiniz? CADIARZU

Valla bu kocalar bizden beter..ben her gün eşimi oyalamaya çalışıyorum yok test yapmayalım diye ama onu daha ne kadar durdurabilirim bilmiyorumm..her günde ara ara sürekli "adet oldunmu,adet oldunmu "diye soruyo.."yok olmadım" deyincede "tamam yaa verdim sana çocuğu hadi hayırlısı" diyoo..manyak kocam benim yaaa..valla beni stresten kurtarıyo güldürüyo..çocuk gibi gerçi erkekler ruhen hep çocuklar yaa neyseeee...biz bölee işte karı koca deliliğe sardık sanırım hihihi kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae sırnaşık şey

benim esim de ayni, bu ay oldu bu is, sen canini sikma, hallettim ben bu isi felan diye saka yapiyor:))

bende eylül ayında ham,le kalmak istiyorum tabi rahim flimim temiz cıkarsa 3 ay önce dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı persembe günü rahm flimi cektiricm insallah diger tüpte bir sonrun yoksa umutlarım tekrar baslayacak bana dua edin ne olur temiz cıksın...

Canlarım hepinize iyi dilekleriniz için çook çoook teşekkür ederim darısı başınıza inşallah hemen cevap vermek isterdim ama eşim duramadı kan testi yaptıralım bide diye gittik kan verdim yarın alcam sonucuda birbirimize hep dualar edelim allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah bu eylül ayı çok hamiş çıkarsın

cok sevindim senin adina Ozlemcim, Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin yavrunu...darisi bizlerin basina ins..

bende eylül ayında ham,le kalmak istiyorum tabi rahim flimim temiz cıkarsa 3 ay önce dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı persembe günü rahm flimi cektiricm insallah diger tüpte bir sonrun yoksa umutlarım tekrar baslayacak bana dua edin ne olur temiz cıksın...

Insallah hersey yolundadir canim, ve en kisa zamanda sen de bebegine kavusursun, biz de...

Back