• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Merhaba arkadaşlar..benim regl tarihim 11 iydi.ama bugün regl oldum :(( hayatımda ilk defa bu ay reglim gecikti.benim adetlerim hep yaklaşık 1 hafta önce gelir..bu ay böyle olunca umutlanmıştım doğal olarak.ama napalım hayırlısı diyorum..biz ilk defa bu ay deneyebilmiştik benim sağlık sorunlarımdan dolayı. o yüzden artık önümüzdeki aylara bakıcaz..

Belirtileri devam eden ve regl olmayan arkadaşlarında müjdeli haberlerini bekliyoruz..inşallah onlardan güzel haberler alırız diyorum..:enbuyukkk:

slm sier,hayırlısı olsun canım inşallah ekime gelir bebişin..bende bekliyorum bakalım daha var ama 4 gün hayırlısı:))

Sleepy cim inşallah senden müjdeli haberi alırız arkadaşım..az daha sabret bakalım reglini de bikaç gün geçsin test yaparsın..umarım sende listemize hamiş olarak yazılırsın canım :CüvCüv:

sier hayırlısı olsun cnm inşallah en kısa zamanda görürsün çift çizgiyi:Saruboceq:
benim bugün adet olmam lazım sabah dayanamadım test yaptım sonuç kocaman tek çizgi :çok üzgünüm:

Beyzaa merhaba canım hoşgeldin..:))

Aysima canım bende reglime iki gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı..canım senin adetlerin düzenlimidir yani gününü geçtiği oluyomudu hiç? eğer hiç geçmediyse daha dur bakalım 2-3 gün sonra bi daha yaparsın hiç belli olmaz..biliyosunki bu testler için adet tarihinizi biraz geçirin diyolar.. o yüzden üzülme hiç tatlım..

kızlar bişi sorcam benim adetim ayın 19unda eğer hamileysem suan belirti olurmuu ne gibi belirtiler olur olursa

adetlerim düzenlidir hatta saati saatine desem yeridir akşam adet olduysam 28 gün sonra akşam adet olurum okadar yanii inşallah dedeğin gibidir cnm yoksa ekim için çalışcaz

valla beyzacım bir çok yerde var aslında ama belirtiler regl le o kadar benzerki,insan ne olduğunu pek anlamıyor...

kızlar bişi sorcam benim adetim ayın 19unda eğer hamileysem suan belirti olurmuu ne gibi belirtiler olur olursa

Bence belirtiler bu zamanlarda kendini gösterebilir..yani kasıklarda sancı,karında gaz sancısı,şişlik,ateşte biraz yükselme,göğüslerde hassaslaşma,damarlanma,meme uçlarında renk değişikliği,bulantı veya kusma ...gibi belirtiler olduğunu biliyorum canım..sende takip et bakalım..önceki zamanlarından farklı bişeyler varmı vücudunda..gerçi bazen yanıltabiliyor bunlar insanı ama yinede biraz hissedebilirsin diye düşünüyorum..

Aysima cım o zaman dediğim gibi daha endişelenme..yani biraz daha sabret canım en azından bikaç güne netleşir durumun bence..hadi hayırlısı inşallah hakkında..

Aysima cım o zaman dediğim gibi daha endişelenme..yani biraz daha sabret canım en azından bikaç güne netleşir durumun bence..hadi hayırlısı inşallah hakkında..

ahh beklemek olmasaa beklemek çok zor ya kafamçokkarıştı inşallah cnm hayırlısı olsun hakkımızda:Saruboceq:

Evet işin zaten en can alıcı kısmı o ya..yani beklemek..ama olsun yaa bence o da ayrı bi heyecan oluyo hayatımızda..yeterki allah başka sıkıntılar vermesinde derdimiz bekleyebilmek,sabredebilmek meselesi olsun canım..

Back