• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

merhaba arkadaşlar bende yeni katılım aranıza hamilelikle ilgili bana bilgi veririmisiiniz bende hamile kalmak isityorum fakat neler yapıcağımı tam bilmiyorum sanırım yardımcı olursanız sevinirim.yumurtlama zamanı die bişey varmış mesela ...

kızlar benide ekleyin 21 eylül bayram sonuna kadar bekleyip testi öyle yapayım diyorum bizede bayram hediyesi olsun inşallah....

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve sizinle bişey paylaşmak istiyorum.benim adetlerim normalde hep 5 gün sürer bu ay adetim 4. gün bitti ama 5inci 6ıncı günler damla damla kanamalarım oldu. ve bugün kesildi gibi. bir arkadaşım hamile kaldığı aydan önce adet düzensizliği başlamıştı acaba benimde bünyem çocuk araıyo olabilirmi sizce bu ay hamile kalacağımın habercisi olablirmi bu düzensizlik.

canım hayırlı uğurlu olsun, gül bence , allah sağlıklı sıhatatli dünya tatlısı bi bebek nasip etsin, nasıl heycanla bekliyodun , mutluluklar :lepi:

canım çok teşekkür ederim darısı sana inşallah hayırlısıyla istediğin olur bu ay :)

dün adet olmam lazımdı olmadı bugünde olmadı ama akıntım var sağ kasıkta hafif batma var ayy inşallah olmam yaa
gizser tebrik ederim cnm çok sevindim darısı başımıza:Saruboceq:

gizser
bizimle başarı öykünü paylaşırmısın
yumurta takibi yaptınmı yada ovülasyon testi kullandınmı
hangi sıklıkla ilişkide bulundunuz(tabi özel olmazsa)
kaç gün kala test yaptın sıradan mı şu erken gebelik testlerindenmiydi
cevaplarsan sevinirim benim gibi bebek için uğraşan deneyimsiz anne adaylarına yardımcı olmuş olursun

kızlar slm bende 2. çocuk için başladım 26 ağustosta adet gördüm en son bekliyorum bu ayn sonunda inşallah hamiş olurum 83 kiloyum bilmiyorum doğrumu yaptım kafam karışık valla hayırlısı bakalım geçen sene 95 le hamile kalmıştım bebeğimi kaybettim sanırım kilonun büyük etkisi var doktor demedi ama ben takıyon kiloma i,şte inşallah şu mübarek günlerde allah herkeze hayırlısını nasip eder

gizser
bizimle başarı öykünü paylaşırmısın
yumurta takibi yaptınmı yada ovülasyon testi kullandınmı
hangi sıklıkla ilişkide bulundunuz(tabi özel olmazsa)
kaç gün kala test yaptın sıradan mı şu erken gebelik testlerindenmiydi
cevaplarsan sevinirim benim gibi bebek için uğraşan deneyimsiz anne adaylarına yardımcı olmuş olursun

walla yumurta takibi yaptım ama ona çok takılıp kalmayın.ilişkiyi yumurtlama gününe göre ayarladım.ovalasyon testi kullanmadım.adet günümde yaptım silik çıktı sonra kan ve idrar yaptım adetimden 4 gün sonra.normal testler erken olan diil.

bendeee, ama benim 30 eylül adet günüm oooo yani daha çok var :sm_confused: nasıl beklicem bilmiyorum , bende senin gibi erkenden tahlil yaptırabilirim
Canım inşallah hamilesindir:))
Ben de çok sabırsızım bugün itibariyle adetime 6 gün kaldı, idrar testi yapsam diye geçiriyorum içimden, sonra vazgeçiyorum çünkü daha çok erken... Ne sabırsızım yaa....

kızlar benide ekleyin 21 eylül bayram sonuna kadar bekleyip testi öyle yapayım diyorum bizede bayram hediyesi olsun inşallah....
Ben de bayram sonu yapıcam canım. İdrar testi yapıcam ama... Bir de biz bayramda tatile gidiyoruz orda anca idrar testi yapabilirim kendi kendime...akannehirakannehir

benide eklermesiniz listeye 23 ile 24 arası benimde adetim. eylül ayında bende anne olmak istiyorum.:emir_bebek:

walla yumurta takibi yaptım ama ona çok takılıp kalmayın.ilişkiyi yumurtlama gününe göre ayarladım.ovalasyon testi kullanmadım.adet günümde yaptım silik çıktı sonra kan ve idrar yaptım adetimden 4 gün sonra.normal testler erken olan diil.

canım cevabın için çok saol
tekrar bebeğin hayırlı olsun

kızlar benim günün bu gün dün dayanamayıp test yaptım çok hafif çıktı ikinci çizgi hatta eşime sordum sende görüyomusun yoksa ben mi hayal görüyorum diye bu sabah yine yaptım yine silik az önce gidip bi başka markanınkini aldım onda gayet net çıktı ya çok istiyorum inşallah hamileyimdir dua edim çünkü sanki adet olcak gibibyim benim durumumda olan varmı

kızlar benim günün bu gün dün dayanamayıp test yaptım çok hafif çıktı ikinci çizgi hatta eşime sordum sende görüyomusun yoksa ben mi hayal görüyorum diye bu sabah yine yaptım yine silik az önce gidip bi başka markanınkini aldım onda gayet net çıktı ya çok istiyorum inşallah hamileyimdir dua edim çünkü sanki adet olcak gibibyim benim durumumda olan varmı

cnm benimde dün adet günümdü olmadım bugünde olmadı ama sağ kasığımda hafif ağrı ve akıntım var bende dün test yaptım bende bişi çıkmadı inşallah hamileyizdir ya :Saruboceq:

Back