- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 40
bence hamilesin :lepi:
İnşallah canım. Dört gözle bekliyorum:):lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hamilesin :lepi:
İnşallah canım. Dört gözle bekliyorum:):lepi:
kızlar bende hamileyim.çok mutluyum ama garip duygular yaşıyorum
canım hayırlı uğurlu olsun, gül bence , allah sağlıklı sıhatatli dünya tatlısı bi bebek nasip etsin, nasıl heycanla bekliyodun , mutluluklar :lepi:
gizser
bizimle başarı öykünü paylaşırmısın
yumurta takibi yaptınmı yada ovülasyon testi kullandınmı
hangi sıklıkla ilişkide bulundunuz(tabi özel olmazsa)
kaç gün kala test yaptın sıradan mı şu erken gebelik testlerindenmiydi
cevaplarsan sevinirim benim gibi bebek için uğraşan deneyimsiz anne adaylarına yardımcı olmuş olursun
Canım inşallah hamilesindir:))bendeee, ama benim 30 eylül adet günüm oooo yani daha çok var :sm_confused: nasıl beklicem bilmiyorum , bende senin gibi erkenden tahlil yaptırabilirim
Ben de bayram sonu yapıcam canım. İdrar testi yapıcam ama... Bir de biz bayramda tatile gidiyoruz orda anca idrar testi yapabilirim kendi kendime...akannehirakannehirkızlar benide ekleyin 21 eylül bayram sonuna kadar bekleyip testi öyle yapayım diyorum bizede bayram hediyesi olsun inşallah....
walla yumurta takibi yaptım ama ona çok takılıp kalmayın.ilişkiyi yumurtlama gününe göre ayarladım.ovalasyon testi kullanmadım.adet günümde yaptım silik çıktı sonra kan ve idrar yaptım adetimden 4 gün sonra.normal testler erken olan diil.
kızlar benim günün bu gün dün dayanamayıp test yaptım çok hafif çıktı ikinci çizgi hatta eşime sordum sende görüyomusun yoksa ben mi hayal görüyorum diye bu sabah yine yaptım yine silik az önce gidip bi başka markanınkini aldım onda gayet net çıktı ya çok istiyorum inşallah hamileyimdir dua edim çünkü sanki adet olcak gibibyim benim durumumda olan varmı