• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

valla öle aslında bi tarafım test yapmak istiyor tabi ama,sonra üzülüyorum,o yüzden eğerki geçerse yapıcam bu ay söz verdim kendime:))))

Evet az kaldı özlemcim ama bide bana ve eşime sor...

canım aynen bizde öyle adetim yaklaştığı zaman çok heyecanlanmıştık haklısın anlıyorum seni canım adetim 3 gün geçincede mutlu haberimi sizlerle paylaşmıştım inşallah sizlerin bebişlerinide burda sevinçle kutlarız canım dua ediyorum sizlere hayırlısı bende sabırsılanıyorum sizler için

işte bende kasık ağrısı,belim fazlaca ağrıyor,yemek isteğim hat safhada,halsizliğim var uykuya zor geçiyorum..tabi bunlar regl belirtilerine çok benzer o yüzden ayırt edemiyorum aslında:)))

semacım belirti falan varmı sende?

Canımcım arada sanki midem karışıyo bide çok aşırı bi halsizliğim var kendimi toparlamakta zorlanıyorum canım hiçbişey istemiyo.bazen içim kıyılıyo bu açlık deil bayılcak gibi hissediyorum kendimi.Böle gibi bilmiyorum ki adet olacağım ondan mı yoksa başka bişiler mi var ..

sağol özlemcim valla hemen yazıcam buraya,umarım sevinçle kutluyacağımız bir ileti olur:))))

kızlar hepinize iyi gecelere ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere çok öptüm sizleri tatlı rüyalar hepinizeopuyorumnanaktan

canım aynen bizde öyle adetim yaklaştığı zaman çok heyecanlanmıştık haklısın anlıyorum seni canım adetim 3 gün geçincede mutlu haberimi sizlerle paylaşmıştım inşallah sizlerin bebişlerinide burda sevinçle kutlarız canım dua ediyorum sizlere hayırlısı bende sabırsılanıyorum sizler için

Kıyamam canım benim saol inş hep beraber alacağımız güzel haberle mutlu oluruz..

bende kaçıyorum kızlar uyuyalımda zaman çabuk geçsin bari:))) herkese iyigeceler,semacım umarım mutlu haberleri paylaşırız yakında:)))

kaydirigubbakcemile3düşünmekten uykusu kaçan var mı ben sabırsızlıktan başımı yastığa koyamıyorum bu ay ikinci kırmızıyı görmek istiyorum hemde çooooook:teytey:

inş görürsün canım kaç gün var adetine?

1 hafta var daha kocaamaaaan 1 hafta :uhm:nasıl gözümde büyüyor bu günler ah bi bilsen psikoloji mi bilmiyorum ama göğüslerimde çok ağrı var bakalım nolacak çok acaba kan testi yaptırsam mı dedim ama vazgeçtim bide çıkmaz diye CADIARZUhazırladım kendimi hata yapıyorum ama elimde değil işte umarım yanılmam Rabbim sağlığıyla hayırlısıyla bir bebiş nasip eder bana ve tüm bekleyenlere:ecrin_bebek: bu mübarek günde çok dua ediyorum herkese :Saruboceq:

Kızlar merhaba. Regl tarihim 20 Eylül... Bende ki belirtiler şunlar; göğüslerde hassasiyet, sol kasıkta ara ara ağrı, 2 gündür yok ama ondan önceki günlerde aşırı baş dönmesi, kabızlık. Aklıma gelenler bunlar şimdilik... Bir de şunu da ekleyim ben regl tarihimden 11 gün önce kan testi yaptırdım 1 çıktı.

Back