Kahvaltı takımı .s Tamam kahvaltılık için şeyler alınır ama takım saçma. Ablam alıcak bu ay 400 tl bana saçma geliyo şahsen.
Güzel temiz koliler ile gidebilir sonrada zaten dolaplara kaldırılır. Yani en azından ben öyle yapacağım. Çünkü oturacağımız ev erkek arkadaşımım evi ve biraz küçük. Bir de koca sandığa yer ayıramam. yerin varsa o zaman sorun değil kaldırırsın bir köşe de durur. Ama inan bir süre sonra sen de atarsın onu. Çevremden biliyorum.
iyide çeyizlerin hepsi zaten sandığa sığmaz bir de o var:26:yani o yüzden tek sandık almak saçma kolilersin olur biter
o gümüşlük denen vitrini asla almam, hiç ama hiç hoş görünmüyo...
o çeyiz sandığı denen şeyi almam, ne alaka yani....
yatağımın etrafına o fırfırı sarmam, fırfırlı bi takım beğenirsem fırfırını keser başka birşeylere değerlendiririm....
fiskos denen şeyi almam, ne amaçsız bişidir o ya...
her türlü boşluğu örtmeye yarayan o örtülerden almam, onları öle üçgen üçgen asmam oraya buraya, dünyanın parasını veriyoz kardeşim o mobilyalara bir de üstünü mü örtcez...
perdelerin üst kısmındaki o dar ve şerit halindeki şeyi almam....
yatak çarşafı falan için örtüler var onlardan almam (annem bir tane ördürmüş ille de böle bi takım yapcaz diyo lohusayken kullancakmışım o çarşafı falan.. allaaaaam ya)
en basit mutfak işleri için kocaman bir alet edevat ordusu oluşturmam... örneğin mutfak robotu almam...
ayyyy aslında bu liste çok uzundu ama şimdilik aklıma bu kadarı geliyo :)
ben de sevmiyrm çeyiz sandıklarını gereksz yer işgal edyo bide mobilyaya da uyum sağlamıyo diye düşünüyodum ama bi sitede aşağıdaki sandıkları görünce fikrm değişti...
yatak odamı krem renk yada beyaz renk alıcam... ona göre sandık yaptırıcam... aynanın önüne koyup puf gibi kullanmayı düşünüyorum... bu ürünlerden alanlar olmuş, istediğnz renkte ve isediğiniz boyutlarda hazırlıyorlarmış.
ben de sevmiyrm çeyiz sandıklarını gereksz yer işgal edyo bide mobilyaya da uyum sağlamıyo diye düşünüyodum ama bi sitede aşağıdaki sandıkları görünce fikrm değişti...
yatak odamı krem renk yada beyaz renk alıcam... ona göre sandık yaptırıcam... aynanın önüne koyup puf gibi kullanmayı düşünüyorum... bu ürünlerden alanlar olmuş, istediğnz renkte ve isediğiniz boyutlarda hazırlıyorlarmış.