Hakikatten yaaaaa....Bu uyku setleri yorgan gibimi kullanir?? Kullanim sekli nasildir? Carsaf gecirilirmi mesela disina??
bana da uyku seti saçma geliyorrr
ben de zigon sehpa sevmiyorum ve almadık. orta icin büyük sehpa var ama. herkese bi sehpa cıkarana kadar otururuz masaya. meyve icin falan da herkes alır eline ortadaki sehpadan. ayrıca patik yazma vs.... kapalı olmayan kızın ceyizinde ne işi var 50 tane yazmanın? hoş kapalı olsa da takmaz ya onların cogunu. benim ceyizimde 3 tane var, gelen giden olursa lazım olur belki hic sanmıyorum ama...
ayrıca portmanto... cok itici geliyo bana.bi ayakkabılık bi de dilsiz uşak var. ayrı ayrı daha güzel bence
gondol falan gbi bişeym de yok. bir de ceyiz icin bi set alınır sonra bide günlük kullanım icin alınır ya yemek takımı falan, benim öyle bişeym de yok, misafir gelirse dediler, bizim hergün yediğimiz tabaktan yiyemiyo mu misafir dedim.
Sandık gereksiz diyorsunuz da kızlar, peki çeyiz ne ile gidecek? bir fikri olan varmı:26: Benim çeyizim Bursa'ya gidecek mesela:26:
Sandık gereksiz diyorsunuz da kızlar, peki çeyiz ne ile gidecek? bir fikri olan varmı:26: Benim çeyizim Bursa'ya gidecek mesela:26: