eyiz iin asla almayacanz eyalar ?

kızlar aranızda şanslı olan bi ben varım herhalde yazdıklarınızın çoğunu bende istemiyorum. özellikle dantel ve ona benzeyen şeyleri.allahtan annemle bu konuda hem fikiriz.yaza düğünüm var sadece alacaklarımı inceleme aşamasındayım para biriktirdim. düğüne 2 ay kala nişanlımla gidip istediğimi alıcam.sizlerede kolay gelsin ....

sandık-borcam-kahvaltı takımı(yemek takımı şeklinde set olanlardan)-çeyiz seti adı altında satılan sadece süs amaçlı tabak,çanak,bardak...

Bana en gereksiz gelen şey, çeyize yüzlerce patik,çetik,havlu,yazma koymak... Nolacak yani ömür boyunca onları mı kullanacağız...

haklısın tatlım. malesef annem zamanında bol bol yaptırmış onlardan. ben de yazmaların fular şeklinde kullanabileceğim şık olanlarından 1-2 tane ve patiklerin hoşuma gidenlerinden 1-2 tane kışın kullanmak için, bir de havluların kullanışlı olanlarını ayırdım... geri kalanların hepsini hediye edeceğim sengözlerimebaksanab

kullanmıyacağınız makyaj ürünü almamak daha iyi

yumurta pişirma makinası fritöz ekmek kızartma mak. mutfak rabotu çaycım ve kahve makinası sadece ketıl yeter bence mutfaga daha çocuğun olduktan sora mobilya beşik değilde katlamalı beşik daha ii olur bence cocuk büyüncede biraz güzel bir genc odası daha ii olur diye düşünüyorum

mantıklı ve ekonomik seçim

patates dilimleme aleti,yumurta haslama makinesi mi öyle bişi, ve makyaj malzemeleri

zeynepcim valla sana katılıyorum arkadaşım sana da
bende ilk başta kesinlikle almam derken
şimdilerde büyük konustugumun farkına vardım
yemek takımı alınan su takımları nereye konur onlar olmasa
yeri geldiğinde kurtarıcı gibi olucak
hem artık öyle kaba değiller ki çok kibar ve güzelleri var

klozetin üzerine ve önüne konan o puf puf örtülerden kesinlikle almam. sadece ufak bir banyo paspası yeterli. tuvalet gibi bir şeyin üzerinde örtünün ne işi var allah aşkına.hiç temiz durmuyor. ayrıca beyaz işli boncuklu saten gelinlik gibi yatak örtülerini evimin kapısından içeri sokacağımı zannetmiyorum

bende uyku setini mutlaka öneriyorum..çok faydalı olduğunu bile iddia edebilirim. bende 4 tane var ve çok rahat kullanıyorum.. mutlaka alın derim...

ha ayrıca mutfak robotu gerçektem hç kullanılmıyor ketıl en iyisi çay kahve makinesi isteyen alabilir ama olmasada olur.. küçük havlular arkadaşlarımın dediği gibi misafirler için çok uygun ben kullanıyırum çok rahat..çeşit çeşit tencerelerede gerek yok aslında..ama benim vazgeçmediğim bir şey düdüklü ...çok faydalı..ayrıce ben de dantel sandık fiskos gibi şeyler almadım iyiki de almamışım hiç gereksiz..

çeyizimee asla ve aslaaa yemeni,patik,banyo lifi koymam!!!bakıyorum millet baska alıcak sey bulamamıss yüzlerce yemeni koymus ceyize:))) daha neler yaa..:)

mutfak robotu, fritöz, yatakörtüsü tafta olanlardan çok gereksiz. bir de çeyiz için asla borcam alınmamalı çünkü onlar hep hediye geliyor:)

dantelli yatak çarşafı ,el yapımı dantelli pike, danteller hiç birini sevmiyorum yaptırmıyorum da
ay bide şu gelinlik gibi yatak örtülerinden nefret ediyorum her yerde onlardan var yaa

bende sandik almam diyordum ama, öyle güzel sandiklar icat etmislerki almam sart oldu..
mikrodalga konusunda kararsizim, bi yanim al acil zamanlarda iyi oluyor diyor
bi yanimda sagliksiz oldugunu söylüyor..

şu geliklik gibi yada perde gibi yatak örtülerinden neyret ediyorum ayrıca okadar para asla ve asla vermem onlara.almaaammmm:>herkesin dedi,ği gibi dantel asla dantelli pike takımları asla.gelin home'un öyle güzel pike takımları var ki şahane tavsiye ederim.vitrin,konsol,fiskos vs. almam.bunların modası iice geçti artık.

mikrodalga fırın, fritöz, mutfak robotu almicam bi kere.öyle ıvır zıvırla da doldurmak istemiyorum mutfağımı ve evimin diğer kısımlarını. ama sandık istiyorum kesinlikle opuyorumnanaktan hem kullanmaya kıyamadığım, anneciğimin el emeklerini daha özenli saklayabilmek için,hem de gelinin olmazsa olmazlarından gördüğüm için sandığı. sandık konusunda gelenekçiyim napiimkaydirigubbakcemile2

banyo lifi çarşılarda hazır satılıyor.
hayatta koymam çeyize ve vitrin almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…