[sıze="3"] ya kızlar ben bu sandğı puf gibi kullanırım demiştimama resmdekine göre bu sandık baya büyükçe, ayna önüne konulamazmış gibi geldi... Salon takımını beyaz alırnırsa oraya da yerleştirilebilir puf olarak... [/sıze]
Eki Görüntüle 143122
Kesinlikle yün yorganlar artık çok saçma ve gereksız ... Asla yün yorgan ıstemıyorum çeyizime..
Zaten artık her yer kaz tüyü, mıkrofıber vs. yorgan dolu.. atarım makıneye mıs gibi yıkarım :)
aah ah kesinlikle istemiyorum demekle olmuyo malesef bu işler büyükler zorla koyuyolar çeyize.benim kayınvaliden bana 1tane çift kişilik 3 tanede tek kişilk yün yorgan ve yastıklarınıda yapmış napcam ben onları bilemiyorum annem olsa anne bunları istemiyorum derim ama kayınvalideye denmiyoki.duyunca gıcık oldum(yani küçük yer kaplayan bişey olsa hadi alayım gönlünü kırmayayım koyarın bi köseye dicem ama koca koca yorganlar yastıklar ben onları nereye sığdırcam bilemiyorum.
:) kızlar dantel örtü ve gelinlik gibi yatak örtülerinden ben de hic almayi düsünmüyorum ama diger saydiklarinizdan aldim ve almayi düsünüyorum:26: Tefalin cok kullanisli bir fritözü var,hem vok az yag ile kizartiyor hemde bulasik makinasinda yikanabiliyor.mikrodalgayi almadim ama almak istiorum,cok pratik,yeni nesil miktodalgalarda eskisi gibi zararli degil,ona bakarsak kimse cep tlfu kullanmasin..Korkmazin Caykoligindn aldim,bizim aile biraz kalabalik ve kaynim tam bir caykolik,hep yeni cay demlemektense bence caycilar cok iyi..Tülbent ve patiklere gelince,bende de cok var ama cogunu zaten bayramlarda yasli teyzelere akrabalara vermek icin sakliyorum..