eyiz iin asla almayacanz eyalar ?

Kahvaltı takımı .s Tamam kahvaltılık için şeyler alınır ama takım saçma. Ablam alıcak bu ay 400 tl bana saçma geliyo şahsen.

kahvaltı takımına 400 verilirmi ya ne kadar da pahalı:KK53:kazık yiyor ablan resmen yemek takımı bile bu kadar etmez :KK45:ben aldım yemek takımı kahvaltı takımını hediye verdiler öyle yoksa parayla almam:KK19:

Aynen aynen yüz kre dedim anlamıyo kendi parasıyla alıcakmışta bananeymişte:) Kazıklansın uyuz .:63:

Güzel temiz koliler ile gidebilir sonrada zaten dolaplara kaldırılır. Yani en azından ben öyle yapacağım. Çünkü oturacağımız ev erkek arkadaşımım evi ve biraz küçük. Bir de koca sandığa yer ayıramam. yerin varsa o zaman sorun değil kaldırırsın bir köşe de durur. Ama inan bir süre sonra sen de atarsın onu. Çevremden biliyorum.

Bana kalsa, bende koymamda, annem eski kafa, illaha olsun der şimdi:21: koli yada bohçalarla gidebilir aslında, üsünde kurdelelerle:KK16:

iyide çeyizlerin hepsi zaten sandığa sığmaz bir de o var:26:yani o yüzden tek sandık almak saçma kolilersin olur biter:KK34:

Aslında öyle tabi, sığmazda, annem eski kafa, sandıksız çeyiz olmaz der kesin:KK1: ama bildiğim kadarıyla benimkinin evinde böyle kiler odası gibi bişey var, önceden bir bakarım, var diye biliyorum çünkü, olmazsa oraya koyarım:KK1:

kızlar bende vitrin sevmiyorum aldım ama pişmanım onun yerine çok güzel duvar üniteleri var .sandıkta hiç istememiştim illede alınrmış adetmiş falan annemde alalım düğünden sonra bana yollarsın dedi ama ben göndermedim evim büyük ve her köşeye dolap yapıldı nerdeyse ona rağmen her yer tıklım tıklım sandık baya eşyamı topladı şuan çocuk odasında duruyo ama orayı bebek doğana kadar boşaltıcam sandığımı salonumun bi köşene üzerine şık bi örtü koyarak değişik aksesuarlarla biblolarımla dekor olarak kullanmayı düşünüyorum bi arkadaşım öyle yapmış gayet güzel durmuş pek sandık havasıda kalmamış

guzel gelın adaylarıı bende 1yıl olmadı evlenelı,cok sey almadım ben ıyıkıde öyle yapmışım,şu tüllü incili yatak örtülerinden aldım gelın gıbı,pişmanımm çok paraydı ve sımdı kullanmıyorum onun yerıne daha düz bı yatak örtüsü kullanıyorum,vitrin tv unıtesı almadım,kıracıyız bı konsolum var tv bır kösesınde duruyor köşe takımım var,çay mak,kahve mak falan almadım,kahvaltı seti almadım,pişmanda değilimm

* Çay makinası bence gereksiz en güzel çay bence çaydanlıkta olur varsa porselen demlik ohhhh misss gibi :)
* Ekmek kızartma makinası bence gereksiz onun yaptığını tost makinasıda yapıyor. Aynı zamanda közleme de yapıyor.
* Ahşap tepsili mika kapaklı kahvaltılıklar çok kullanışsız onları ancak çerezlik olarak kullanabilirsiniz.
* Dantelli süslü yatak örtülerini yazmıyorum bile...
* Uyku seti benimde çeyizimde vardı ama bence kullanışlı değil, baza fırfırıyla uğraş ütüle vs.
Onun yerine kışın battaniye yazın pike. Zaten baza kullandığımız için görünmesinde bir sakınca yok o nedenle fırfıra da gerek yok :)
* Vitrinde bilmem kaç parça kesmeler, kristaller artık çok demode.Onun yerine şıkır şıkır su takımları, kadehler. Vitrin içinde dekoratif objeler var.
* Sandık bazanın olmadığı dönemlerde kullanılırmış. Zaten kız çeyizi eskiden bu kadar teferruatlımıydı ? Sandık çeyizi bence hasır kutularla dolabımızın atıl alanlarında kendine yer bulabilir.
Sandıkla ev daraltılmamalı.
* Dantel seven olabilir, şahsen ben 3-5 takım yerine istenirse 1 takım olabilir diye düşünüyorum.
* Mutfakta peçete ne alaka baştan beri hiç ısınamadım bu fikre, çalışan bir bayan olarak. ( evlendiğimde serilmişti o ayrı )
* Patikler, başörtüler, seccadeler, havlular vs. sayı olarak abartmamalı...
* Su ısıtıcılar kesinlikle olmalı...

Bir sürü ıvır zıvır yerine onlara vereceğiniz parayla güzel bir temizlik robotu alın yorulmadan pırıl pırıl yapın evinizi :)

uyku seti
cay makınası
bu ıkısı bana cokk sacma gelıyoo helede uyku seti

Benimde çeyizime asla almayacaklarım ;
fritöz
ekmek kızartma makinesi
katı meyve sıkacağı
yumurta haşlama makinesi
örme battaniye
tiftik makinesi
uyku seti

Fritöz
ekmek kızartma makinesi (evde kullanıyoruz fakat onun yapabildigini tost makineside gayet güzel yapıyor gerek yok)
çaycı (çayı pek sevmedigimden sanırım almam)
Katı meyve sıkacagı
aklıma bunlar geldi:KK1:

vitrin gümüşlük gibi seyler tüğlü eşyalar abartılı taşlı mobilyalar ıyyyyyyyyyy

o gümüşlük denen vitrini asla almam, hiç ama hiç hoş görünmüyo...
o çeyiz sandığı denen şeyi almam, ne alaka yani....
yatağımın etrafına o fırfırı sarmam, fırfırlı bi takım beğenirsem fırfırını keser başka birşeylere değerlendiririm....
fiskos denen şeyi almam, ne amaçsız bişidir o ya...
her türlü boşluğu örtmeye yarayan o örtülerden almam, onları öle üçgen üçgen asmam oraya buraya, dünyanın parasını veriyoz kardeşim o mobilyalara bir de üstünü mü örtcez...
perdelerin üst kısmındaki o dar ve şerit halindeki şeyi almam....
yatak çarşafı falan için örtüler var onlardan almam (annem bir tane ördürmüş ille de böle bi takım yapcaz diyo lohusayken kullancakmışım o çarşafı falan.. allaaaaam ya)
en basit mutfak işleri için kocaman bir alet edevat ordusu oluşturmam... örneğin mutfak robotu almam...
ayyyy aslında bu liste çok uzundu ama şimdilik aklıma bu kadarı geliyo :)

kesinlikle doğruuuuuuuuu.....(ama malesef bende mutfak robotu var ve bi kere bile kullanmış değilimm):KK66:

ben de sevmiyrm çeyiz sandıklarını gereksz yer işgal edyo bide mobilyaya da uyum sağlamıyo diye düşünüyodum ama bi sitede aşağıdaki sandıkları görünce fikrm değişti...

yatak odamı krem renk yada beyaz renk alıcam... ona göre sandık yaptırıcam... aynanın önüne koyup puf gibi kullanmayı düşünüyorum... bu ürünlerden alanlar olmuş, istediğnz renkte ve isediğiniz boyutlarda hazırlıyorlarmış.

Eklentiler

• $phoca_thumb_l_ceyiz-sandigi-kapitone-deri-krem.jpg
    $phoca_thumb_l_ceyiz-sandigi-kapitone-deri-krem.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 131
  • $phoca_thumb_l_ceyiz-sandigi-kapitone-deri-krem2.jpg
    $phoca_thumb_l_ceyiz-sandigi-kapitone-deri-krem2.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 118
bu kapitone sandik harika, hem kullanis acisindan hemde görüntü bakimdan
internetten siparis ediliyor yanilmiyorsam..

ceyiz icin almayacagim seylerin basinda borcamlar geliyor
ev hediyesi olarak bol bol geliyormus:KK9:

ben de sevmiyrm çeyiz sandıklarını gereksz yer işgal edyo bide mobilyaya da uyum sağlamıyo diye düşünüyodum ama bi sitede aşağıdaki sandıkları görünce fikrm değişti...

yatak odamı krem renk yada beyaz renk alıcam... ona göre sandık yaptırıcam... aynanın önüne koyup puf gibi kullanmayı düşünüyorum... bu ürünlerden alanlar olmuş, istediğnz renkte ve isediğiniz boyutlarda hazırlıyorlarmış.

Çok şık duruyorlar. Siteye baktım ama fiyatlarını göremedim. Sizin fiyatları konusunda bir bilginiz var mı ? Paylaştığınız için teşekkürler.

Çok güzelmiş canım, fiyatları kaçdan başlıyor? fiyat aldınmı:KK19:

bu sandıklar çok güzelmiş bende normal sandık almayı düşünmüyordum ama sanırım bunlardan alabilirim

paylaşımın için teşekkürler:KK71:

Fritöz ( temizlemesi çok zor oluyor, saatlerce uğraştırıyor sevmedim ) , Borcam ( sınırsız sayıda her boyu modeli hediye geliyor :) ) , Fazladan kase veya ufak mutfak tabak çanağı, Nescafe takımı ( bunlar da çok hediye geliyor ).

Aşırı pahallı salon aksesuarları ( hani şu elinizden kayıp düşse tuzla buz olacak ama fiyatı 2000 - 3000lirayı bulan aksesuarlar ), :63:

kızlar yeni gördüm yorumlarınızı... Ben baya önce bakmıştım sitede fiyatları vardı şimdi değişmiş siteleri resme tıklayınca yukarıdaki ok tuşlarını ilerletince istediğiniz ürünün fiyatı yazıyo... Resimdeki sandık kargo dahil 255 tl yazıyo, ayakucu da kargo dahil 255tl (bence ayakucu pek gerekli değil, yatak odası küçük olursa yerleştiremem diye düşünüyorum... Ama sandığa bayıldım... Başka sitelere de baktım ama buradakiler daha muntazam göründü bana... Anahtar deliği kısmı olmaması tam puf havası veriyo... Inşallah yaza taksitlerm bitince alıcam ben de...

Bu sitede birinin ablası almış yorumları okumuştum istediğin ölçüde yapıyolarmış çok methetmişti kız... Umarım dediği kadar vardır...

X