- 7 Haziran 2009
- 9.667
- 266
- 37
kullanmasam da olacak hiç bir şeyi almayı düşünmüyorum sırf alınmak için alınan şeyler insanın yaşam alanını kısıtlamaktan başka bir işe yaramıyor.mutfaktan başlayacak olursak
ekmek kızartma,fritöz yok onu yapma bunu yapma makineleri hepsi para tuzağı kalabalık yatak odasının o gelin görünümlü yaklaşık bir maaşa malolan yatak örtüleri :) danteller işlemeler oy oy bir ton para verilip yaptırılan pikeler isimlerini bilmiyorum binbir çeşitleri var işte hepsi :) uyku seti (nevresimin içinde karışık görünmesi olası en güzeli beyaz yorgan çeşit çeşit nevresim hem yorgan açıkta çok çabuk kirleniyor)salondaki toz yaratmaktan başka bir işe yaramayan vitrinler gümüşlükler gondol mu ne işte salonu süslemek amacıyla üretilmiş göz yoran kokoş takımlar. sayısı abartılmış yorgan yastık hepsiii sonra yedekli yedekli bir kaç takım alınan yemek takımı çatal kaşık takımı gibi şeyler.anaaam saymakla bitmez kii ben eve koca da mı sokmasam ne zemuszemus
herşeyin sadesinden ve yalnızca lüzumlu olanının alınmasından yanayımm
bendensinsengözlerimebaksanablüzumsuz şeylere para vermenin ve kalabalık etmenin manası yok:1closedeyes:bi şey daha var o mutfak takımlarıda luzumsuz 40 parça olanları