- 28 Ağustos 2010
- 61
- 0
- 35
- Konu Sahibi fatmanur66
Merhaba arkadaşlar nişanlımla seneye nisan gibi evleniyoruz wuppertala gelin gidicem :) Wuppertaldan olan arkadaşlar var mıı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam gurbetin gülleri :) nasilsiniz?
Merhaba arkadaşlar nişanlımla seneye nisan gibi evleniyoruz wuppertala gelin gidicem :) Wuppertaldan olan arkadaşlar var mıı?
Merhaba Arkadaslar, ben Duisburg cevresindenim.
slm arkadaslar bende Düsseldorftan ,29 yasindayim 10 yildir düsseldorfta yasiyorum..bu siteyi bugun gordum daha ,harika bi site cok guzel dusunulmus.
slm.,bende yeni katildim,bencede iyi fikir,düsseldorfa yakin sayiliriz,esimin isyeride orada,:79:
merhaba bayanlar almanyaya üniversite okumak için gelmeyi düşünüyorum ayrıca belçikayada gelin geleceğim nasipse ins.Tr de bilgisayar bölümü okuorum almanyada bilgisayar müh.okuma hakkım war.en azından mesleğim olsun calısayım istiorum.yurtdışından memnunmusunuz hem eğitim hem evlilik hem iş açısından yorumlarrınızı bekliorum bayanlar???
slm arkadaslar bende Düsseldorftan ,29 yasindayim 10 yildir düsseldorfta yasiyorum..bu siteyi bugun gordum daha ,harika bi site cok guzel dusunulmus.
Bende wuppertala gelin gideceğim tatlım.Duisburg wuppertal birbirine çok yakın yerler