Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

Merhaba arkadaşlar nişanlımla seneye nisan gibi evleniyoruz wuppertala gelin gidicem :) Wuppertaldan olan arkadaşlar var mıı?

Merhaba arkadaşlar nişanlımla seneye nisan gibi evleniyoruz wuppertala gelin gidicem :) Wuppertaldan olan arkadaşlar var mıı?

merhaba canım bnde senin gbiyim buraya gelin gelicem:gitme: ben evlendim vize içinde başvurdum 20 gün oldu bakalım bekliyorum:gitme: merak ettigin bişey varsa vize için falan yardımcı olmaya çalışırım elimden geldgince

merhaba bayanlar almanyaya üniversite okumak için gelmeyi düşünüyorum ayrıca belçikayada gelin geleceğim nasipse ins.Tr de bilgisayar bölümü okuorum almanyada bilgisayar müh.okuma hakkım war.en azından mesleğim olsun calısayım istiorum.yurtdışından memnunmusunuz hem eğitim hem evlilik hem iş açısından yorumlarrınızı bekliorum bayanlar???

slm arkadaslar bende Düsseldorftan ,29 yasindayim 10 yildir düsseldorfta yasiyorum..bu siteyi bugun gordum daha ,harika bi site cok guzel dusunulmus.En Büyük TÜRKİYE

hern i ben tam bilmiyordum nerde oldugunu ama yakinimdan birisiyle tanistigima memnun oldum gercekten .:KK66:hic geldinizmi düsseldorf a?

slm.,bende memnun oldum:79: herneeye yakin olan bochum,dortmund yada gelsenkirchen var buralari duymussundur herhalde,ben düsseldorfa sadece carsiya geldim ve tabiki ucakla izine gidersek havalimanina geldim onun disinda ziyaret edecek kimsem yok oralarda:KK3:

evet ya yakin oralar bayagi,, bochuma cok giderim bende ..artik düsseldorfta da tanidiginiz birisi var insallah yolunuz yine düserse bu tarafa tanismakta nasip olur:80:

merhaba bayanlar almanyaya üniversite okumak için gelmeyi düşünüyorum ayrıca belçikayada gelin geleceğim nasipse ins.Tr de bilgisayar bölümü okuorum almanyada bilgisayar müh.okuma hakkım war.en azından mesleğim olsun calısayım istiorum.yurtdışından memnunmusunuz hem eğitim hem evlilik hem iş açısından yorumlarrınızı bekliorum bayanlar???

canim bu soruya bence en iyi Türkiyeden gelip de okuyanlar özellikle yanit vermeliler.

X