Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

selam arkadaslar,ben Duisburgda kaliyorum buraya belcikadan gelin geldim.hic kimseyi tanimiyorum burada.

selam kizlar bende duisburg hamborndayim evliyim 3 cocuk ,,yazin tanisalim dertleselim byyyyyyyyyyy

merhaba arkadaslar size türkiyeden yazıyorum :) bende kısmetse temmuz agustos ayı gibi bonn'a gelin gelicem belki birgün real olarak görüşürüz

merhaba arkadaslar size türkiyeden yazıyorum :) bende kısmetse temmuz agustos ayı gibi bonn'a gelin gelicem belki birgün real olarak görüşürüz

ahh canimm yüzündeki gülümseme ins solmaz buraya gelince :) ben gelinde damatta trden buraya gelmesine cok iyi bakmiyorum cok zorlaniyor , uzuluyorlar pisman oluyorlar ins sende olmassin.. kötü yazdim m biliyorum yaa ama napim ilk aklima bunlar geldi

arkadaslar bende recklinghausendeyim

ya arkadaslar extra bir baslik gerekir mi bilmiyorum ama bizde a lisverislerimizi palyassak ya.. yani söyle bazen bazi stadlarda cok indirimler kampanyalr oluyo.. bunlari birbirimize haber verelim.. bazen buyuk indirimlerin disinda real toom gibi yada aldi lidldede olur hani reklama birseyler geliyor kaciriyoruz...
yada lageler olyuor nerelerde var ..yakinlarinda lage olanlar yazabilir

mesela bir ara duseldorf ta buiryerde gecici converse acilmisti cok ucuza seyler satilmis benim gibi köyde yasayanla duymamis hic :)

sonraacimaaa yine yakinlarda gery weber nin lagesi varmis

sonraa ben ogluma scotch und soda markasini ariyorum burda bir P&C de var ve cok ucuk ya fiyatlar..

yine bir örnek vermek istiyorum yaz geliyor tatiller basliycak...mesela bu hafta toom da adidas duschtuchlar vardi 15€ bana iyi geldi gittim aldim 2 tane

böyle seyleri paylasmak icin yeni baslik acalim mi yada burayi biraz paylasimlarimizla canlandiralim mi?

slm kizlar.. ben de nrw'den türkiye'ye gelin gittim...kölnü, düssedorfu, zarayi, h&m i , dm'i özledimmmmmmmmm :teselli:

ammmaaan

emin ol hic özlenicek biryeri yok..ayni biraktigin gibi

ben de öyle düsünüyordum.. ama insan kücük önemsiz seyleri bile özleyebiliyor.. böyle aglanacak kadar olmasa da, yazi iple cekiyorum... esimle oralari gezecegim kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

bakalim begenecek mi nrw'i :KK70:

anlik bir begeni olabilir..ama sakin cocugu kandirma buraya gelince..sakin sakin sakin:)

öyle bi düsüncem olsaydi bastan oraya gitmek isterdim, herseyi birakip buraya gelmezdim.. o orda hayatta mutlu olamaz... ben buraya alisirim er ya da gec.. olumunekankayizsmile dil yok, üniversitesi orda gecmez, ee neye yarar.. ben erkeklerin yurt disina cikmasina karsiyim bi yastan sonra.. hadi genc olsak, orda okuyabilse neyse.. ama ise güce girdikten sonra kadin gitsin daha mantikli.. ne de olsa cocuk mocuk oldumu o oturup dogurmayacak.. birinin hep calismasi gerek :))
ama begensin istiyorum, onunla sene de bir gidelim istiyorum bir iki haftaligina...

tebrik ederim .. fikrinizi begendim
anladim..tabi sizinde gönlünüz olur.. neden olmasin diymi? o zaman ins begenir :)

ahh canimm yüzündeki gülümseme ins solmaz buraya gelince :) ben gelinde damatta trden buraya gelmesine cok iyi bakmiyorum cok zorlaniyor , uzuluyorlar pisman oluyorlar ins sende olmassin.. kötü yazdim m biliyorum yaa ama napim ilk aklima bunlar geldi

arkadaslar bende recklinghausendeyim

hımm...benm durumum dahada farklı benm nisanlım tek basına calsııyor orda ailesi burda bilmiyorum nasıl bir hayat bekliyor bizi eyvahedigeldismile

X