Ewliliğim bitsin istemiorum bana yardım edin lütfen

Arkadaşlar merhaba ben takip ediyor idim ama aranıza yeni katıldım ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana zaman ayırın
Şimdi gelelim konuya yaklaşık 14 aydır ewliyim ben 23 yaşında çevresi tarfından beğenilen bi ğüzelliğe sahibim bende kendimi güzel bulurum kendimle oldukça barışığım yani her konuda ancakkk ev hanımı yım ve eşim de oldukça yakışıklı kibar sempatik biridir fakat mesleği değil sağlık memuru benim eşim yani dolayısıyla iş arkadaşları hep bayan eşim herseye dikkat eder beni üzmemek incitmemek için attığı adımdan haberdar eder ama gelşn görünki kıskançlığım aramızda ne sewgi ne saygı hiç bişey bırakmadı birisi iş ile alakalı arasa bile kıskançlıkdan kuduruorum hele nöbetlere kaldığında ölüyorum bütün gce acaba napıo diye ve ona da yansıtıyorum bıktı artık sabrını taşırdım öle saçma sapan şeyleri sorun haline getiriorum ki inanamazsın bana sesini yükseltmeye kıyamayan adam bğırmadan konuşmaz oldum ama bn hatanmi görüorum fakat kendimi düzeltemiorum napmalıyımm bu arada ben çalışmıorum bütün gün ewdeyim çokk istememe rağmen çoçukda olmuyo çıkmazdayım anlıycagınız ne yapmalıyım???
Çok yıpratıyorsun evliliği canım yardım al bu huyunu yen

En büyük tutkum kitap okumak zati yeni telefon klavyeme alışamadım ama eger tarafınızdan ödüllendiriliceksem extra dikkat ederim acaba tdk dafilan mı çalışıosun bu. Arada ilginİze tşk ederim

Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???

Bana bu söz saçma geliyor. Eşinin içinde yoksa, Adriana Lima ona asıla aşkından ölse.. eşin de yoksa yoktur.
Eşinize güvenipte, dışarda ki kadınlara atmayın suçu.. Bir an önce iş bulup çalışmaya baklamalısınız

Ben yazım konusunda uyarılınca neden kızıyorsunuz anlamıyorum. Bu bizim dilimiz sanal olsun gerçek olsun sahip çıkalım. Hani imla kurallarını geçtim ama insan bir nokta koymaz mı. Dönüp bakamaz mı yanlış kelime var mı diye.
Neyse bir de konuyla ilgili aklıma Necip Fazıl'ın sözü geldi.
Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra,
Züleyha baştan aşağı afet olsa ne yazar.
Sen eşine güvendikten sonra çevresindekiler ne yapabilir.

Eşinize güvenmiyorsanız niye evliliği devam ettiriyorsunuz kii... :KK57: :KK58:aaa pardon sen eşine değil kızlara güvenmiyorsun dimi... :KK20:herkesin eşi kendine güzeldir...:KK37: sağlık memuru olsa ne sanki cumhurbaşkanı :KK48: :KK59::KK70:

Bi Alen delon vakası daha :)))
ama benim eşim çok yakışıklı kuzguna yavrusu Şahin görünürmüş sizinkisi o hesap yakışıklı olunca tüm çalışma arkadaşları kucagına atlamıyo merak etmeyin...
Bu kıskançlık degil özgüven eksikliği sizin ne eşinize nede kendinize güveniniz yok asıl sorun bu...

kadınlar her yerde var eşine hayatı zindan etme bu mantıkla kadınları daha az gören askerlerin filan daha az aldatması lazım ama öyle bişey yok. güveniyorum diyorsan saçmalama

Vallahi bende kimseye güvenmiyorum. kimin ne olduğu belli değil artık bu zamanda. O nedenle sen kendini ve eşini yemeden önce bir şey görmeden, hissetmeden adamı ve kendini mağdur etme. Sonra hepten kaybedersin.

Hosgeldin cevresi tarafindan cok begenilen klasik kk uyesi
Eşinin falsosu yoksa bu kadar attigi adimi soyluyorsa kavga nerden cıkıyor ?
ayrica
Eşime degil cevresindekilere guvenmiyorum demissin esine guvensen cevresindekiler umrunda olmaz karsilik vermeyecegine emin olursun cunku tanimadigin insanlara guvenmen gerekmez
Yaptikların soylediklerinle dengesiz

öncelikle kıskandığınızı asla ama asla belli etmeyin, erkekler sıkıştırılmaktan,her dakika gözetlenmekten,sürekli kıskanılmaktan asssla hoşlanmazlar

sürekli kıskanıyor olmanız güvensizlik duygusu hissettirir ve kısa süre içinde geri dönüşü muhakkak olur,

kendinize güvenin
kıskandığınızı asla belli etmeyin,
güvendiğinizi sık sık dile getirin

evlilik saygı ve sadakat üzerine kuruludur,temeli sarsacak hareketlerden,söz ve davranışlardan uzak durmak gerek

Canim yalniz degilsin bende aynen senin gibiyim benim esimde dr ve cevrede o kadar yilisik tipler var ki haklisin bende aynen her gun kendimi yiyip bitiyorum ama elime bise gecmiyo olan yine bana oluyo evlendigimden beri sacimda beyazlar olmaya basladi o yuzdwn kendimizi yipratmamak gerekiyo

Ne demek yaa karisinin yaninda evli adamin boynuna atlamak ve burdaki herkeste sizu suclayip durmus . Insanlarin tek derdi yok yazima dikkat et yok bilmem ne sanki tez hazirliyoruz universitede tobe tobe...tabletten yazan var telefondan yazan var bazen yanlislik olabiliyo. Ayrica siveli konusan birine niyeboyle konusuyorsun demek kimsenin haddi degil.

Arkadaşlar merhaba ben takip ediyor idim ama aranıza yeni katıldım ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana zaman ayırın
Şimdi gelelim konuya yaklaşık 14 aydır ewliyim ben 23 yaşında çevresi tarfından beğenilen bi ğüzelliğe sahibim bende kendimi güzel bulurum kendimle oldukça barışığım yani her konuda ancakkk ev hanımı yım ve eşim de oldukça yakışıklı kibar sempatik biridir fakat mesleği değil sağlık memuru benim eşim yani dolayısıyla iş arkadaşları hep bayan eşim herseye dikkat eder beni üzmemek incitmemek için attığı adımdan haberdar eder ama gelşn görünki kıskançlığım aramızda ne sewgi ne saygı hiç bişey bırakmadı birisi iş ile alakalı arasa bile kıskançlıkdan kuduruorum hele nöbetlere kaldığında ölüyorum bütün gce acaba napıo diye ve ona da yansıtıyorum bıktı artık sabrını taşırdım öle saçma sapan şeyleri sorun haline getiriorum ki inanamazsın bana sesini yükseltmeye kıyamayan adam bğırmadan konuşmaz oldum ama bn hatanmi görüorum fakat kendimi düzeltemiorum napmalıyımm bu arada ben çalışmıorum bütün gün ewdeyim çokk istememe rağmen çoçukda olmuyo çıkmazdayım anlıycagınız ne yapmalıyım???
Daha önce sizi kiskandiracak azda olsa güveninizi sarsacak birsey yaptıysa haklısınız kıskanmakta!
Ama hicbirsey yoksa ortada eşinizde kendinden çok emindir bunlar hep sizin kurmacalarinzdir öyle der ya hep erkekler, öyleyse şayet size tavsiyem rahatlatici bitki çaylari özellıkle melisa ve sarıkantaron için rahatlatıyor kötü şeyler düşünmemeye sevkediyor.
Aranızdaki sevgiyi yıpratmayin!
Evlilik yerine oturunca aradan bi kaç sene geçince bunlara gülüp geçersinz belki de...

Benim eşimde bayanların içinde hep bi kozmetik firmasında çalışıyo ama çok güveniyorum ona kıskanıyorum da aşırı belli etmiyorum üstelik çok bakımlı ve guzel bayanlar olduğunu da biliyorum fakat evde istediği herseyi bende bulmasını sağlıyorum (bide evime gitseydim) siz çok aşırıya gitmişsiniz sanirim nefes alsın adam biraz üstelik bu halde çocuk düşünmeyin derim

Bu kadar bunaltırsan o sevgi saygı tamamen kaybolacak ve sen kıskanacak bir eş bulamayacaksın. Eşini kendinden soğutma evinden huzurunu yok etme ki huzuru başkalarında aramasın.

benım esımde devlet memuru (erkek hemsıre) ayrıca muzısyen bende cok kıskancımdır ama gorev yerlerındekı arkadaslarını bıldıgım ıcın ne yalan soyleyeyım hıc kıskanmak aklıma bıle gelmedı kı sureklı ararlar ınan buna yapmak ısteyen bırı her turlu yapar kıskanclıkla engelleyemezsın sadece kendınden sogutursun asıl o zaman baska yonlere kayar dıkkatı benım oglum olmadan once evde yalnız kalmaya korktugum ıcın esımle beraber hastaneye nobete gıderdım sende oyle yapabılırsın .Boylece hem tek kalmazsın hem esının yanında olursun sabahta koyun koyuna canınız ıstedıgı kadar uyursunuz cocuk olunca bu gunlerını cok arayacaksın emın ol kıskanmaya bıle vaktın olmayacak sıkma canını... :)

X