Ewliliğim bitsin istemiorum bana yardım edin lütfen

Ayyy canım niye böyle düşünüp evliliğini çıkmasa sokuyorsun şöyle düşün trilyonca kadın arasından seni seçti seni sevdi seninle evlendi bu demekki onun kalbi bedeni ruhu sana ait şimdi rahat bırak eşini böyle yapmaya devam edersen beyin hastası olursun yengem yıllarca aynı hareketi yaptı dayıma cuma namazına gitmeden önce her zaman dayım banyoya girermiş eve gelip kendi işini yapıyordu yengem karı kıza gidiyor diye bıkmadan usanmadan 40 yıl boyunca takip etmiş şimdi aciz durumda beyin artık yönetemiyor aklı gelip gidiyor ayakları o hissetmeden sağa sola çarpıyor çok hasta kıskançlığı onda bu hasarı bırakdı ve dayım evladı gibi bakıyor ona oysa yengem yıllarını maf etmesine ragmen adam seviyorum karımı diyor başkada birşey demiyor biran önce sil at bu düşünceleri kafandan

Ayyy arkadaşlar yüreğime indiriceksiniz aklına ben mi sokmuş oluyorum yani ayyyy ölücrm şimdi benim ki hastalık boyutuna gelmiş artık kendime telkinlerde bulunuorum sürekli ama olmuyoo

Arkadaşlar merhaba ben takip ediyor idim ama aranıza yeni katıldım ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana zaman ayırın
Şimdi gelelim konuya yaklaşık 14 aydır ewliyim ben 23 yaşında çevresi tarfından beğenilen bi ğüzelliğe sahibim bende kendimi güzel bulurum kendimle oldukça barışığım yani her konuda ancakkk ev hanımı yım ve eşim de oldukça yakışıklı kibar sempatik biridir fakat mesleği değil sağlık memuru benim eşim yani dolayısıyla iş arkadaşları hep bayan eşim herseye dikkat eder beni üzmemek incitmemek için attığı adımdan haberdar eder ama gelşn görünki kıskançlığım aramızda ne sewgi ne saygı hiç bişey bırakmadı birisi iş ile alakalı arasa bile kıskançlıkdan kuduruorum hele nöbetlere kaldığında ölüyorum bütün gce acaba napıo diye ve ona da yansıtıyorum bıktı artık sabrını taşırdım öle saçma sapan şeyleri sorun haline getiriorum ki inanamazsın bana sesini yükseltmeye kıyamayan adam bğırmadan konuşmaz oldum ama bn hatanmi görüorum fakat kendimi düzeltemiorum napmalıyımm bu arada ben çalışmıorum bütün gün ewdeyim çokk istememe rağmen çoçukda olmuyo çıkmazdayım anlıycagınız ne yapmalıyım???
önce şu özgüven patlamasına bir dur de :KK51:sonra da eşinin bu mesleği yaptığını ve işi gereği o insanlarla konuştuğunu kabullen.Aklına her acaba ? diye sorarsan o adam çok durmaz yanında söyleyeyim.Kitap oku örgü ör değişik yemekler keşfet ve yap müzik dinle o kafanı bunlar için yorma :KK16:

Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
Herkes de senin kocana merakliydi...buldumcuk derler boylesine.. ayrica 15 satir boyunca kendinin guzelligini anlatmana gerek yok..kainat guzeli degilsin sonucta..

Arkadaşlar merhaba ben takip ediyor idim ama aranıza yeni katıldım ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana zaman ayırın
Şimdi gelelim konuya yaklaşık 14 aydır ewliyim ben 23 yaşında çevresi tarfından beğenilen bi ğüzelliğe sahibim bende kendimi güzel bulurum kendimle oldukça barışığım yani her konuda ancakkk ev hanımı yım ve eşim de oldukça yakışıklı kibar sempatik biridir fakat mesleği değil sağlık memuru benim eşim yani dolayısıyla iş arkadaşları hep bayan eşim herseye dikkat eder beni üzmemek incitmemek için attığı adımdan haberdar eder ama gelşn görünki kıskançlığım aramızda ne sewgi ne saygı hiç bişey bırakmadı birisi iş ile alakalı arasa bile kıskançlıkdan kuduruorum hele nöbetlere kaldığında ölüyorum bütün gce acaba napıo diye ve ona da yansıtıyorum bıktı artık sabrını taşırdım öle saçma sapan şeyleri sorun haline getiriorum ki inanamazsın bana sesini yükseltmeye kıyamayan adam bğırmadan konuşmaz oldum ama bn hatanmi görüorum fakat kendimi düzeltemiorum napmalıyımm bu arada ben çalışmıorum bütün gün ewdeyim çokk istememe rağmen çoçukda olmuyo çıkmazdayım anlıycagınız ne yapmalıyım???
bence çalışmaya başla.evde kaldıkça olmayan sorunlar üretmişşin.çalışırsın bunları düşünecek fırsatın olmaz

Madem kendini harika güzellikte buluyorsun her konuda , neden kıskanıyosun ? Eşin böyle muhteşem , her konuda güzellikler saçan karısını neden aldatsın ki ? Bırak allaasen insanlar gece ekmek parası için uykusuz uykusuz , herkes kendi derdinde. Hele eşine güveniyorsan hiç takma , etrafındakilere güvenmesen nolacak eşinin gözü dışarda olmadıktan sonra...

Tabiki de kaşnat güzeli değilim ama bu bi gercek çevrem tarafından çok pohpohlanırım yani kocami kıskanıorum kendimde çirkin değilim oraya bağlmk için vurguladım aslında ben acaip raat bi insandım taki bi gün kliniğe ziyaretine gttim arkadaşlarından biri geldi mesai dewralmaya sonuçta karşındaki ewli bi adam atlıyaverdi kocamın boynuna muck muck nasılsın bismillah ne bu samimiyet o an patlak verdi benim kıskançlığm bi dahada düzelmedi şuan başka bi hastanede ama o önyargı işteee

Tabiki de kaşnat güzeli değilim ama bu bi gercek çevrem tarafından çok pohpohlanırım yani kocami kıskanıorum kendimde çirkin değilim oraya bağlmk için vurguladım aslında ben acaip raat bi insandım taki bi gün kliniğe ziyaretine gttim arkadaşlarından biri geldi mesai dewralmaya sonuçta karşındaki ewli bi adam atlıyaverdi kocamın boynuna muck muck nasılsın bismillah ne bu samimiyet o an patlak verdi benim kıskançlığm bi dahada düzelmedi şuan başka bi hastanede ama o önyargı işteee
Bacım demekki kocan yüz vermişte o samimiyet olmuş , kocana ayar çek sen. Ayyy elin kızının kocanın boynunda ne işi var , kocamın gözünü oyardım bak bakalım birdaha kızı yaklaştırabiliyor mu yanına...

sanırım sen çalışmıyorsun????

Benim iş arkadaşımın eşi 9 yaşındaki kızını babasıyla yollamıştı iş yerine, çocuk bana evli misin çocuğun var mı babam yakışıklı mı gibi şeyler sormuştu te Allahım
yuhh ya inanılır gibi değil.
Millet de işi gücü yok evde karısı çocuğu bekleyen erkeklerin peşinde ya.
Bu kadınların ciddi sorunları var hem de çok ciddi.

Bir çok arkadaş önerisi aynı yönde çalışın yani.. Eğer yok çalışmam diyorsanız kurslara katılın. Belediyelerin verdiği kurslar var. Böyle siz kendinizi yıpratır hasta olursunuz yazık yaniii.. Hayat güzell zindan etme kendine kafanda kurupta

Neden eşinizin iş yerindeki bütün kadınların ona asılacağını düşünüyorsunuz? Biz kadınlar olarak çalışan kadınlara bu gözle bakıyorsak erkekler ne düşünürler kim bilir?

X