Ewliliğim bitsin istemiorum bana yardım edin lütfen

Anladığım kadarıyla güzelsin ama biraz özgüven eksikliği var ne bu güvensizlik???Bi tek senin mi dünyada eşin yakışıklı yada bütün hemcinslerinin gözü eşinde mi?Bence kendine uğraşlar bulup eşini bunaltmamalısın yoksa adamın miğdesi bulanır senden

Yolun başındayken boşuna ilişkinizi yıpratmayın.Her insan sevdiğini kıskanır ama sizinki abartı olmuş. Yapmak isteyen adam her türlü yapar.Siizn haberiniz olmaz.Eger çok fazla üstüne giderseniz artık sizden sogucak ve bu sfeer gerçekten gözü kayabilir.Siz ahlanıp vahlanırsınız.

boş oturmaktan adama mı sanıyorsun?
can sıkıntısı tabi ne yapacağını şaşırıyor insan..

Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
Bu lafta yani bütün insanlığı baydı bence. Etrafındakilere tabikide güvenmezsiniz tanımıyosunuz etmiyosunuz eşinşine güveniyor olmanız kafi.. hem eşinize güvendiğinizi hemde özgüvenli olduğunuzu yazmışsınız. Bence yanılıyorsunuz.ya eşimize güvenmiyosunuz yada kendinize...

Empati yap o zaman sen cok begenilen bir hanimsin sen de calissaydin kocan sana bunlari yapsaydi nasil hissederdin

sen aslında güzelim müzelim derken kendine güvenmediğinden öyle olduğuna inanmaya çalışlıyorsun.

önce kendine güven bunun için de çalışmakla başlayabilrisin.

Eşime güveniyorum ama etrafındakilere... cümlesi beni gebertecek. Yahu sen bu adama gerçekten güveniyor olsan "isterse manken gibi hatunlar önünde soyunsun benim kocam dönüp bakmaz" demen gerekir. Çok saçma, böyle iyi adamları saçmalıklarla ne hallere getiriyorsunuz. :/

Arkadaşlar merhaba ben takip ediyor idim ama aranıza yeni katıldım ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana zaman ayırın
Şimdi gelelim konuya yaklaşık 14 aydır ewliyim ben 23 yaşında çevresi tarfından beğenilen bi ğüzelliğe sahibim bende kendimi güzel bulurum kendimle oldukça barışığım yani her konuda ancakkk ev hanımı yım ve eşim de oldukça yakışıklı kibar sempatik biridir fakat mesleği değil sağlık memuru benim eşim yani dolayısıyla iş arkadaşları hep bayan eşim herseye dikkat eder beni üzmemek incitmemek için attığı adımdan haberdar eder ama gelşn görünki kıskançlığım aramızda ne sewgi ne saygı hiç bişey bırakmadı birisi iş ile alakalı arasa bile kıskançlıkdan kuduruorum hele nöbetlere kaldığında ölüyorum bütün gce acaba napıo diye ve ona da yansıtıyorum bıktı artık sabrını taşırdım öle saçma sapan şeyleri sorun haline getiriorum ki inanamazsın bana sesini yükseltmeye kıyamayan adam bğırmadan konuşmaz oldum ama bn hatanmi görüorum fakat kendimi düzeltemiorum napmalıyımm bu arada ben çalışmıorum bütün gün ewdeyim çokk istememe rağmen çoçukda olmuyo çıkmazdayım anlıycagınız ne yapmalıyım???
Evliligin biter Allah korusun boyle giderss. Bi psikologa git bence canim. Bu kiskancliktan kurtulmak icin cunku kendin yipraniyorsun kiyamam sana. Esine guven. Hatta beraber evlilik danismanina gidin dedim. Ufak tefek seyden evliliginiz bitmesin

Bence sorun eşinin isinde ya da başka bir şeyde değil.
Senin özgüveninde. Çevresi tarafından beğenilen biriyim demeye gerek görmen bile bunun kanıtı. Kendini beğenmiyosun ve bu yüzden seni terkedecegini düşünüyorsun.
Kendin ile barış ve bırak hersey akışında gitsin. Gidecek adam gider, sevecek adam sever, dünyada ise sadece esin tek erkek olarak istesen bile kalamaz. pozitif düşün :)

Bence bir uğraşınız olmadığı için,Şeytanda boş duran insana verip veriştiriyor işte. Normal olarak.. sizede düşen bu şeytana kulak vermemek (elle tutulur,gözle görülür bir ispat olmadğı sürece!).

herkes soylemis kendine bi ugras bul.yoksa biter bu evlilkk sen kiskanil bence.yaptigin seyleri yapmamaya basla mesela tel calinca baktin krize gircen.konus hayatim ben bize cay yapiyim de git mutfakta ye kendini. bisey giydiginde su daha hos oldu kocami sik gorsunler de.icin icini yesede.sonra kendine ceki duzen ver kendine guven.guzelde biriymisin.birakta o kiskansin seni

Biliorum ama söz geçiremiorum kendime kavga bilmeyen biz kavgacetmeden bir saat geçirmez olduk anlatamıorum kendime;((
arkadaşım eşinin senden iyice uzaklaşmasını mı istiyorsun? boşver eşinin etrafında hatunlar hep olur çalışma hayatı bu , ama sen kendine değer vermezsen sorunların daha çook artar,

Arkadaşlar merhaba ben takip ediyor idim ama aranıza yeni katıldım ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana zaman ayırın
Şimdi gelelim konuya yaklaşık 14 aydır ewliyim ben 23 yaşında çevresi tarfından beğenilen bi ğüzelliğe sahibim bende kendimi güzel bulurum kendimle oldukça barışığım yani her konuda ancakkk ev hanımı yım ve eşim de oldukça yakışıklı kibar sempatik biridir fakat mesleği değil sağlık memuru benim eşim yani dolayısıyla iş arkadaşları hep bayan eşim herseye dikkat eder beni üzmemek incitmemek için attığı adımdan haberdar eder ama gelşn görünki kıskançlığım aramızda ne sewgi ne saygı hiç bişey bırakmadı birisi iş ile alakalı arasa bile kıskançlıkdan kuduruorum hele nöbetlere kaldığında ölüyorum bütün gce acaba napıo diye ve ona da yansıtıyorum bıktı artık sabrını taşırdım öle saçma sapan şeyleri sorun haline getiriorum ki inanamazsın bana sesini yükseltmeye kıyamayan adam bğırmadan konuşmaz oldum ama bn hatanmi görüorum fakat kendimi düzeltemiorum napmalıyımm bu arada ben çalışmıorum bütün gün ewdeyim çokk istememe rağmen çoçukda olmuyo çıkmazdayım anlıycagınız ne yapmalıyım???
Boşluktan kuruntular yaratıyorsunuz :KK43:

Ya ben burdaki bayanlari anlamiyorum is yerimdeki evli ve cocuklu adamla ask yasiyorum diyen kisiyi linc ederler ama evli adamin karisinin yaninda boynuna atlayan tiplerin oldugu bi is ortaminda calistigi icin huzursuz olan bi kadini suclayip duruyorlar. sanki boyle bisey mumkun degil gibi ne oluyorsa o nobetlerde oluyor. Inanin oyle kizlar varki evli adamlar onlara daha cazip geliyo zoru seviyolar. Sanki herkes sutten cikmis ak kasik gercekten namusuyla calisiyo gibi konusmayin ya...allah o tip bayanlari burda kendine cok guvenen esine cok guvenen herkesten uzak tutsun insallah. Ama burda bi bayan yazmis benim kocam ergen gibi kollarini acan her kiza kosmaz demis bikinili profil fotosu olan bayan insallah basina gelmez cok buyuk konusuyorsun cunku....

eşin dünyanın eeeennn yakışıklı erkeği de olsa ennnn çirkini bile olsa içinde varsa yapacağını yapar. her topal satıcının bir kör alıcısı vardır nihayetinde.

sen içini serin tut ki adam bana karım güveniyor diye bi yerden hayata tutunsun bari. :KK64:

X