- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Ben yine söylüyorum eşime güveniyorum ne yazıkki hemcinslerime güvemiorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin seni adatırsa bütün kabahat kadında olacak yani... Bravo ne diyelim...Ben yine söylüyorum eşime güveniyorum ne yazıkki hemcinslerime güvemiorum
Biz zaten hemcinslerimizde bütün suçu bulup erkelere birer ak kaşıkmış gibi davrandığımız için aldatma bu kadar meşrulaştı.hanımefendi güzelim demişsiniz size yanaşan olmuyormu hiç eminim reddediyosunuzdur. Eşinizede güveniyosanız reddeder yani mevzu diğer kadınlar değilEşin seni adatırsa bütün kabahat kadında olacak yani... Bravo ne diyelim...
böyle devam edersen güvenecek bir kocanda kalmayacak.Ben yine söylüyorum eşime güveniyorum ne yazıkki hemcinslerime güvemiorum
Bende inş o olgunluk sewiyesine gelirim çalışmıorum değil eşim izin vermio aslında buda sıkıyo cnımı artık beni kıskanacagı alan yok flört ederkn nişanlıyken aşırı kıskanç herseyimi didikler di ama artık hiç bişeymi karışmıo kıskanmıo çalışmayı birazda beni kıskansın die istiorum belki kıskandırmak için kıskanmıo çünkü hep beraberz hep gözünün önündeyim
içinde olmayan adamı feriştahı gelse yoldan çıkaramaz.Ben yine söylüyorum eşime güveniyorum ne yazıkki hemcinslerime güvemiorum
Kadının düşmanı kadın diye boşuna demiyoruz ki...Eşin seni adatırsa bütün kabahat kadında olacak yani... Bravo ne diyelim...
Bana laf yetiştiren ler kocanızla ilîşkşnzi çok merak etmeye başladım ewet eşime güveniorum ama o kadar bayanın şçinde olması bni raatsız ediyor bakılır göz kayar ister istemmez temas olur bu düşünçeler beni sinir eden yıpratan yani niye konuşmuş olmak için konuşuosunuz anlamadım onlara güvenmiyrumm çünkü benim orda olduğumu bildiği için dawrandı boynuna atlayıp mucuk mucuk günaydın nasılsın muhabbetine girdi eşim de şaşardı afalladı bune alaka şimdi moduna girdi hissetmezmiyîm ben aksi olsa güvenmiorum böle oynak hemcinslerime nokta
Adamm yani sonuçta bir yok der iki yok der böle oynaklar çıkarır baştan yani töbe töbeeeeee
Ya yapmayin sunu iste hemen kavga tahrik vs..kadin akil danisiyor biraz sakin olunsa...Kendi işin yok daha adamın işini beğenmiyorsun bir de. Mesleği güzel değilmiş.
Güzelini bulsaydın o zaman mesleğin evde oturacağına.
Ya yapmayin sunu iste hemen kavga tahrik vs..kadin akil danisiyor biraz sakin olunsa...