Ewliliğim bitsin istemiorum bana yardım edin lütfen

Eşin seni adatırsa bütün kabahat kadında olacak yani... Bravo ne diyelim...
Biz zaten hemcinslerimizde bütün suçu bulup erkelere birer ak kaşıkmış gibi davrandığımız için aldatma bu kadar meşrulaştı.hanımefendi güzelim demişsiniz size yanaşan olmuyormu hiç eminim reddediyosunuzdur. Eşinizede güveniyosanız reddeder yani mevzu diğer kadınlar değil

Ben yine söylüyorum eşime güveniyorum ne yazıkki hemcinslerime güvemiorum

Ne olacağını düşünüyorsunuz. İşve cilve mi yapacaklar. Olabilir. Yapabilirler. Eşinize güveniyorsanız ki güvendiğinizi söylemişsiniz eşiniz gerekli mesafeyi koyacaktır. Ve güvendiğiniz eşiniz gerekli mesafeyi koyduğu sürece, içeceğine ilaç koyup tecavüz etmedikleri sürece eşinizin istemediği hiç bir şeyi zorla kendisine yapamazlar. Ki eşinize güveniyorsanız o da böyle bir şey istemeyecektir. Ha oldu da istedi diyelim o zaman bu nasıl bir güvendir.

Sonuçta herkes orya işini yapmaya gidiyor,bende nöbet tutuyorum ve siz bizleride zan altında bırakıyorsunuz.Kim ister ki gecenin bir vakti evde olmak varken o saatte çalışmak.Kocanız yakışıklı diye de kimse de kocanıza yakınlaşacak değil,herkes işinin derdinde.Sizin gibi düşünmş olsa hiç bir erkek eşini nöbetede göndermez.Bu önyargılardan vazgeçin,kendinizi de yormayın..
Bende çok kıskancımdır ama güvendikten sonra o sorun kalmaz artık,o güvni bana verdiyse eğer.

kocana güveniyorsan hemcinslerini kafaya takmaman gerek

hemcinsin kocanıın karşısına çıksa kocam yapmaz bakmaz diyeceksin

ha kocan bakarsa bu zaten hem cinsinin suçu kocanın aklında yoktu uydu şeytan kadınlara dimi

Bende inş o olgunluk sewiyesine gelirim çalışmıorum değil eşim izin vermio aslında buda sıkıyo cnımı artık beni kıskanacagı alan yok flört ederkn nişanlıyken aşırı kıskanç herseyimi didikler di ama artık hiç bişeymi karışmıo kıskanmıo çalışmayı birazda beni kıskansın die istiorum belki kıskandırmak için kıskanmıo çünkü hep beraberz hep gözünün önündeyim

huy bu degisecegini sanmıyorum

içinde olmayan adamı feriştahı gelse yoldan çıkaramaz.
Artık eşime güveniyorum kadınlara güvenmiyorum saçmalığının arkasına saklanmayın. Madem bu kadar eminsiniz eşinizden niye kuruntu yapıyorsunuz. Hemcinsleriniz içinde tek namusluyu kendinizmi zannediyorsunuz. Kabul edin siz dişi sinek gelse kıskanırsınız. Bunun kadınlara güvenmemenizle ilgisi yok. O kadar eminimki siz annesi fazla ilgi göstersin onuda sorun yaparsınız. Yani problem biz hemcinslerinizde değil sizin aşırı kıskanç kişiliğinizde.

Bana laf yetiştiren ler kocanızla ilîşkşnzi çok merak etmeye başladım ewet eşime güveniorum ama o kadar bayanın şçinde olması bni raatsız ediyor bakılır göz kayar ister istemmez temas olur bu düşünçeler beni sinir eden yıpratan yani niye konuşmuş olmak için konuşuosunuz anlamadım onlara güvenmiyrumm çünkü benim orda olduğumu bildiği için dawrandı boynuna atlayıp mucuk mucuk günaydın nasılsın muhabbetine girdi eşim de şaşardı afalladı bune alaka şimdi moduna girdi hissetmezmiyîm ben aksi olsa güvenmiorum böle oynak hemcinslerime nokta
Adamm yani sonuçta bir yok der iki yok der böle oynaklar çıkarır baştan yani töbe töbeeeeee

Kendi işin yok daha adamın işini beğenmiyorsun bir de. Mesleği güzel değilmiş.
Güzelini bulsaydın o zaman mesleğin evde oturacağına.

Birincisi kocanizi cinsel yonden her daim tok tutun ikincisi sevkat ve ilgi ile kendinize dahada yakinlastirin ki baska kadinlarin onu KANDIRMASINA firsat vermeyin...cemkirme ve kavgalarinizla esinizi uzaklastirirsiniz unutmayin mutlu bir aile ortami saglayin...calismayip evde oturuyor olmaniz kendinize olan guveninizi tuketmis ve bu guvensizliginiz sizi hircinlastiriyor is yerindeki bayan arkadaslari ile tanisip iletisim kurmayi deneyin yada esinizin yemeklerine şap koyun ...aklima baska birsey gelmiyor inanin

Bana laf yetiştiren ler kocanızla ilîşkşnzi çok merak etmeye başladım ewet eşime güveniorum ama o kadar bayanın şçinde olması bni raatsız ediyor bakılır göz kayar ister istemmez temas olur bu düşünçeler beni sinir eden yıpratan yani niye konuşmuş olmak için konuşuosunuz anlamadım onlara güvenmiyrumm çünkü benim orda olduğumu bildiği için dawrandı boynuna atlayıp mucuk mucuk günaydın nasılsın muhabbetine girdi eşim de şaşardı afalladı bune alaka şimdi moduna girdi hissetmezmiyîm ben aksi olsa güvenmiorum böle oynak hemcinslerime nokta
Adamm yani sonuçta bir yok der iki yok der böle oynaklar çıkarır baştan yani töbe töbeeeeee

Aldatılmaya çok yatkinsiniz...

X