Ewliliğim bitsin istemiorum bana yardım edin lütfen

kafaya taktiginiz seyin sinavini vermeden gozunuzu kapamazsiniz haberiniz olsun..Allahin gucune gider bu hastalikli tavirlariniz ve gercekten bi musibet gelir basiniza ozaman bosuna degil `gerekceli` kiskanclik yasarsiniz Allah korusun..
Ayrica esiniz sizin maliniz degil,nasil gereksiz sacma sapan bi sahiplenmedir bu..
sakinlesin olmadi gidin bi doktora tedavi olun.mutlu evliliginizi trajediye cevirmeyin ve kesinlike acilen bir hobi edinin..
bos kalan insanda vesvese eksik olmaz..

Çalışmıorum çğnkü eşim istemio ben istanbuldan geldin çoçuk gelişimciyim bnde raat dawranırsın diyarbakır istanbul gbi değil zarar gelir sana die korkuyorum diye izin vermio

Çok çevrem de yok bi akrabada yok hakket adaptasyon sürecinide atlattım işim güçüm takıntım eşim olmuş anlıycagnz örgü ör temzlik yap çokça kitap oku o da bi yere kaar

Siz de çalışın kafanız dağılır iyi gelir, evin içinde kalmaktan eşinize sarar olmuşsunuz erkekler çok bunaltmaya gelmiyor kendi ellerinizle eşinizi kendinizden soğutmayın lütfen.

Eşim çalışmamdan taraftar değil çalışmak banada iy gelicek biliorum ama ikna edemiorum;(((

Evet ya, herkes esini calistirmayan erkek istiyor ya, hepisi esinin pesinde "beni calistirma" , "hayiir beni calistirma kurban olim" :KK14:

Kendisi sürekli bayanlar ile calisip fakat esini calistirmayan, bana iki yüzlünün teki gibi geliyor. Yarin birgün harbiden hamile kalirsan, o kadin dogum doktoru ister ama:KK12:

Elbette sabahtan aksama kadar evde kalirsan, duvarlar üstüne üstüne gelir, kuruntu yaparsin. Esin yakisiklimidir, degilmidir bilemem fakat eslerini calistirmayan erkekler 5 para etmezler.

Yanlış anlama çok ciddiyim canım, evliliğini kurtarmak istiyorsan, zaman kaybetmeden psikolojik destek almaya çalış çünkü bu durumdan tek başına kurtulamazsın.

Çok çevrem de yok bi akrabada yok hakket adaptasyon sürecinide atlattım işim güçüm takıntım eşim olmuş anlıycagnz örgü ör temzlik yap çokça kitap oku o da bi yere kaar
Sen gerçek misin? Bu yazım hatalarını bilerek yapıyorsun dimi seni seni kekleme bizi:KK62:

Bilmiorum ben böle kıskanç isyankar değildim hayattan tat almayı unuttum bu canımı sıkan ayrı konu kendisi akşama bayanların içnde ben kndi imkanlarım ile iş de buldum veto yaptı bi kolej var burda sadece bayan eleman çalıştırıo cv mi bırakmış oraya niye sadece bayanlar la çalışmama izin verio o kadar bayan ile çalışırken o anlamıorummmmm

Çalışman olanaksızsa sende evde hobilerini geliştir.bulunduğun yerde kadınlar icin kurslar falan vardır oralara git,gidemiyorsan evde Kafanı dağıtacak Hoşuna giden bir hobinle ilgilen ve kendini bu yönde geliştir.eşime güveniyorumda etrafınfakilere güvenmiyorum lafıda kıskanç insanların klişe lafıdır,hiç sevmem..herkeste eşinizi bekliyordu erkek kıtlığı yok yani :KK14:

Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
Bu evlilik adam açısından berbat. Sizi terketme ihtimali yüksek. Yani en azından ben öyle yapardım. Tedavi olun. Bu evlilik düzelmese bile ileriki yaşamınızda hayrını görürsünüz. İçinizden geliyor ama güzel değil yaptıklarınız.

Hep suçluolup terk edicem diyen de ben olurdum dün yine nöbetteydi o kadar minik bişi takıldım ilk defa aldı ağzına yetr boşanalım diye o an dank etti de yazdım zati etrafımdakilerden fikir alamıorum oyüzden yazdım vçbura zati dün gce çok kötüydü inş benim dönüm noktam olur

ilk defa bir konuda kadını değil erkeği haklı buldum,ben de olsam dayanamam böyle bir eşe

bence çalış,eşin istemiyormuş ama ikna et

Sizde olduğu gibi aşırı kıskançlık psikolojik bir sorundur bu durumun farkındasınız ama çözümleyemiyorsunuz bence bu konuyla ilgili yardım alın gerçekten faydasını göreceksiniz...Ha ayrıca Sonuçta sizin yaptınız eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak gibi suçsuzken suçlanan insan zamanla suça da yönelebilir bunu unutmayın...Umarım eşiniz o karakterde bir insan değildir!!!

Batmıyordu çünkü ewlenmeden önce hiç kıskanç değildim çalışıodum hatta kıskanılıodum fazlaca ama şimdi kıskanmıo bile beni çünkü kıskançak ortam yok buda beni bu hale soktu

Batmıyordu çünkü ewlenmeden önce hiç kıskanç değildim çalışıodum hatta kıskanılıodum fazlaca ama şimdi kıskanmıo bile beni çünkü kıskançak ortam yok buda beni bu hale soktu
Sizi kıskanmasını mı istiyorsunuz. Kıskanılmak sizin için bir ihtiyaç mı? Sizin sevgi diliniz kıskanmak mı?

Tabiki de kaşnat güzeli değilim ama bu bi gercek çevrem tarafından çok pohpohlanırım yani kocami kıskanıorum kendimde çirkin değilim oraya bağlmk için vurguladım aslında ben acaip raat bi insandım taki bi gün kliniğe ziyaretine gttim arkadaşlarından biri geldi mesai dewralmaya sonuçta karşındaki ewli bi adam atlıyaverdi kocamın boynuna muck muck nasılsın bismillah ne bu samimiyet o an patlak verdi benim kıskançlığm bi dahada düzelmedi şuan başka bi hastanede ama o önyargı işteee

lütfen türkçe cümle kurun ve türkçe karakter kullanın. evli bir hanım liseli ergen gibi yazmamalı.
konuya gelince;
öncelikle tüm kadınların eşinize ölüp bittiği yok merak etmeyin. O'nu seviyor olmanız size eşiniz mükemmelmiş gibi hissettiriyor.
ikincisi, erkekler yüz güzelliğinden ziyade huy güzelliğinden vazgeçemezler. yüzü güzele bir günde doyulurken, huyu güzele bir ömürde doyum olmazmış. huyunuzu düzeltin bence.
ve son olarak, ev hanımı olmanız boşboş oturmanıza sebep olmamalı. bir elişi yapabilirsiniz, hobi edinebilirsiniz, kitap okuyup türkçe yazımınızı düzeltebilirsiniz.

X