Ewliliğim bitsin istemiorum bana yardım edin lütfen

Ortamin kotu olmasi ihanet ve zinanin cogalmasi insanlari paronayaklastiriyor maalesef ama olacak bir ihanet var ise zaten kendimizi yirtsakta önune gecemeyiz akisina birakin daraltmayin ruhunuzu essegin aklina karpuz kabugu sokmayin yapmayacaksa bile yapar alim allah

Bern eşimin mesleğini eziklemiorum bu birrr
2 gidip görüorum ne kadar cıvık dawranıyolar genelleme yapmıorum asla bir kaç kişi
3 ben de anaokulu öğretmenîyim ewlene kadar çok altif dim ve çalısıordum fakat istanbulda eşim diyarbakır gibi değil sen oranın raatlıgına alışmışsın diye burda çalışmama izin vermiyor tabi dikkat çeken giyim tarzımda burdakilere biraz fazla gelio ;((((

Ah canım ya kadınlarda senin eşine çok meraklı zaten
dünyadaki tek adam o
12 yıldır sağlık sektöründeyim
hiç öyle yakışıklı bir adam görmedim ya
bana tam tersi çok itici geliyorlar
Sen madem güzelsin kendini güzel buluyorsun onu da nedne belirttin bilmiyorum
bu özgüvensizlik neden
eşime güveniyorum diyorsun da sen önce kendine güven
dışardaki kadınların kocanın peşinden koştuğunu sanmıyorum
en iyisi bir işe gir çalış

Ayrıca öğretmenim diyorsun yazı şeklin berbat. İmla 0 V yerine w kullanıyorsun en nefret ettiğim şey, şu türkçe'yi ATAMIZIN bize emanet ettiği gibi kullanın ya. Türkçe'de w yok q yok. Çocuğum yok ama bir gün olursa, senin gibi bir öğretmene teslim etmezdim kusura bakma.

Merak etme bu dar zihniyetle zaten evlenîp çoçuk sahbi olamassın ewliysende kazara olmuşdur emimim senin gibilere vakit ayırmam ama eğer su serpiçkse içine tlf den giriorum yeni ve klavyeyye alışamadım ben nediorum sen ve senin gbi ler ne diyor lütfen yorum yapmayı kes.

Arkadaşlar merhaba ben takip ediyor idim ama aranıza yeni katıldım ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana zaman ayırın
Şimdi gelelim konuya yaklaşık 14 aydır ewliyim ben 23 yaşında çevresi tarfından beğenilen bi ğüzelliğe sahibim bende kendimi güzel bulurum kendimle oldukça barışığım yani her konuda ancakkk ev hanımı yım ve eşim de oldukça yakışıklı kibar sempatik biridir fakat mesleği değil sağlık memuru benim eşim yani dolayısıyla iş arkadaşları hep bayan eşim herseye dikkat eder beni üzmemek incitmemek için attığı adımdan haberdar eder ama gelşn görünki kıskançlığım aramızda ne sewgi ne saygı hiç bişey bırakmadı birisi iş ile alakalı arasa bile kıskançlıkdan kuduruorum hele nöbetlere kaldığında ölüyorum bütün gce acaba napıo diye ve ona da yansıtıyorum bıktı artık sabrını taşırdım öle saçma sapan şeyleri sorun haline getiriorum ki inanamazsın bana sesini yükseltmeye kıyamayan adam bğırmadan konuşmaz oldum ama bn hatanmi görüorum fakat kendimi düzeltemiorum napmalıyımm bu arada ben çalışmıorum bütün gün ewdeyim çokk istememe rağmen çoçukda olmuyo çıkmazdayım anlıycagınız ne yapmalıyım???
Demek ki sadece güzel olmak yetmiyormuş.Kendini geliştir.Çalışan kadınlar her gördükleri yakışıklıya da atlamıyor.Ya da çok yakışıklı olmakta çok önemli bir mevzu değil.

Kendine bir hobi bulmalısın. Bütün gün evde durup, kocan üstüne düşündüğün müddetçe bu huyundan vazgeçemezsin. Belediyelerin etkinlikleri, kursları oluyor ücretsiz ya da makul fiyatlara... Spor yapın bir de insanı inanılmaz rahatlatır, özgüveninizi de yükseltir.
Şunu da unutmayın tüm kadınlar yana yakıla erkek aramıyorlar, birçoğunun umrunda bile değildir eşiniz emin olun, Kocanızı bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
O aldatan erkekler kendileri kadın avına çıktığı için aldatıyorlar, yoksa emin olun kadınlar erkeklerin üstlerine falan atlamıyorlar.
Erkek köpek kuyruk sallamazsa dişi peşinden gelmez. :KK66:

Kendini geliştirmek kıskanmamak mı yani allahım zihniyetlere bak bu ikisini bağdaştırıosun ya bnce sen biraz gelîştîr de kendini okuduğunu iyi anla ona göre yorum yap

Kendine bir hobi bulmalısın. Bütün gün evde durup, kocan üstüne düşündüğün müddetçe bu huyundan vazgeçemezsin. Belediyelerin etkinlikleri, kursları oluyor ücretsiz ya da makul fiyatlara... Spor yapın bir de insanı inanılmaz rahatlatır, özgüveninizi de yükseltir.
Şunu da unutmayın tüm kadınlar yana yakıla erkek aramıyorlar, birçoğunun umrunda bile değildir eşiniz emin olun, Kocanızı bu kadar gözünüzde büyütmeyin.
O aldatan erkekler kendileri kadın avına çıktığı için aldatıyorlar, yoksa emin olun kadınlar erkeklerin üstlerine falan atlamıyorlar.
Erkek köpek kuyruk sallamazsa dişi peşinden gelmez. :KK66:

Bu tür yorumlara önerilere ihtiyaclarım var tşkkler

Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
Çok kıskançtım azaltmayı başardım. Sizi sevmese evlenmezdi. Güven olmadan olmuyor. Madem güzelsiniz özgüveniniz olsun. Tüm gün evde kuruyorsunuz belliki. Iş bulma imkanınız yoksa bile kurslara gidin. Vakit geçirin ve çevre edinin. Yazık adamı bunaltmayın bu kadar. Kendi kuyunuzu kendiniz kazmayın üzülürsünüz.

Gidin spontan bi şekilde mesai arkadaşlarıyla tanışın kaynaşın . Eşinizle kavga etmeyi birakin. Bi insan negatif olarak neyi çok düşünürse başına gelir gibi hissediyorum o yüzden bu konuyu kafanızdan atın.Yakisikliligi sempatikliği bi yere kadar önemli olan güvendir. Vee evli insanların evde aradığı huzur , mutluluk , tutku bla bla.... gibi şeyleri es geçmeyın. Son olarakta günün her saati çemkiren bir kadın dünya güzelide olsa hicbir erkeğe güzel görünmeyecektir emin olun.

Övündüğün kadar güzel olsan ve övündüğün kadar kendinle barışık olsan bu derece kıskanç olmazdın şekerim. Her kıskançlığın altında yatan tek sebep özgüven eksikliğidir. Ve ben bu derece güzel olup da özgüveni eksik insan görmedim. Hiçbir erkek uzun süre bu tavırları çekmez bilesin. E sonuçta kadınlar da senin kocan için sıraya girmemişlerdir eminim. Bir psikolog yardımı ile sorunlarını çözebilirsin.

Eşimin iş yerindeki saglik memuru da erkek, onu dusunerek sana hak veriyorum ama herkes bir degil. Karakter meselesi canim. Sen eşine güvenmiyor musun ki?
Guveniyorsan icini ferah tutman gerek yoksa evhamdan kiskanclik yapmis olursun.
Hee adam güvenini sarstiysa iş başka. Ama esinden eminsen en guzel gunlerinizi kiskanclikla heba etme canim. Ben de iş ariyorum ve 18 aylik evliyim. Şöyle düşün, sen de calissan, işe gidince eşinin senden şüphe etmesi hosuna gider mi?

Ya kadin diyor ki kocam yakisikli ben cirkin olsam hani belki ondan kiskaniyor dersiniz ama bende oldukca guzel bi bayanim diyor ... ya bazen burdakileri anlamakta cidden sikinti yasiyorum. Kadini topa tutan turk dil kurumculari tek derdiniz iki harf mi yoksa o harflerin baska bi dilde kullaniliyor olmasi mi bu kadar geri kafali olmayin ya gecti o devirler gectiiii...

Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
bence bi resim yukle bakalim etrafindaki kizlari bastan cikarip guvenilmeyeck isler yaptiracak kadarmi ona gore yorum yapalim.

Bende sağlık calisaniyim canim o kafar yogun calisiyoruz ki kocanda oyledir muhtemel boş vaktinde ya yemek yiyordur yada ayağını uzatip 2 dk dinleniyordur biz öyle yapiyoruz hastanede fantazi aşk meşk sadece doktorlar dizisinde olur at kafandan bunları adamcagiz zaten yoğun kendini onuda üzme sevgiler

X